Widok

Suknie w Gdyni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W jakim salonie w Gdyni wypopżyczyć lub kupić suknie? Błagam o adresy i opinie. Co powiecie o reklamowanym salonie Mariette?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to były za salpny. mam nadzieję, ze nie BEAUTY,
Monia zgadzam sie z tobą całkowicie ja bardzo sie zawiodłam na Agnes,Sukienki nie zbyt ładne i praktycznie wszystkie do siebie podobne ,nic szczególnego.Ja kupiłam sukienke też w salonie Marietta i jestem zachwycona,sukienke mam niesamowita a do tego obsłuzona zostałam super!!
Na jaką kwotę muszę się przygotować odwiedzając salon Marietta? Można wypożyczać suknie, czy tylko kupno wchodzi w grę?
Marli sukienka w salonie marietta waha sie w kwocie od 1500-2200, ,ale teraz masz letnia promocję każda sukienka bez wzgledu na cene jest 500 zł tańsza.Ja niestety nie miałam tego szczęscia i kupiłam sukienke w zeszłym roku po normalnej cenie.Polecam sukienki w tym salonie sa przesliczne i naprawde renomowanych firm takich jak agora czy margaret. I co najwazniejsze to kazda sukienka jest inna ,i raczej nie zdarza sie aby ktos kupił taka samą.Ja naprzykład szyłam u nich suknię która wisiała na wystawie,lecz za bardzo nie odpowiadał mi gorset to pani uszyła mi taki jak sobie wymarzyłam .A jesli chodzi o obsługe to jest po prostu rewelacyjna.Do dzisiaj kłaniamy sie sobie na ulicy.
Ja wypożyczałam suknię w Mariecie. Płaciłam 1100zł. Sukienka była pierwszy raz pożyczana.
Tez wypozyczalam w Mariettcie , bylam bardzo zadowolona i placilam 6oo zl . Goraco polecam , sukieneczka byla nalezycie przygotowana , czysta i ogolnie bez zadnych zazutow.
Ciągle piszecie o tej cholernej marietcie ja tam nic ciekawego nie widziałam ekspedientki delikatne mówiąc do niczego(jakieś nieszczęśliwe chyba)!A najważniejsze to co ma sie w serduchu a nie na tyłku!!!!!!!!
Jest tyle fantastycznych salonó gdzie można kupić piękną suknię(NOWĄ) w dodatku za mniejsze pieniądze niż oferuje "wspaniała" marietta i jakieś tam agnes!!!!!!!!!
Mezatko!! moze tak naprawde to ty widzisz w sobie problem, chcesz sie wyzalic ??? to nie to forum
A żebyś wiedziała , że marietta jest wspaniałym salonem , a ty jak jesteś po ślubie i wybrałaś sobie byle jaką kieckę w badziewiastym salonie i ci teraz żal, to lepiej zajmij się swoim mężulkiem i wrzuć na luz!
popieram zdecydowanie!!
Marietta i Agnes do banii!!
Ty mężatka chyba jesteś z farage i nie możesz przeżyć, że marietta i agnes mają dobre opinie. Nie dorastasz im do pięt.
Macie jakiś problem z własną osobowością(kiciola szczególnie),wypisujecie tu takie bzdury że sie w głowie nie mieści!Skąd ty możesz wiedzieć jaką miałam suknię?!Sugeruję abyście sie dały leczyć!A ty kaskada widzę że wszystkich posądzasz o to że są z ferge!
Jesteście żenujące i okropnie proste.Myślałam że na forum można wyrazić swoją opinię ale widzę że jeżeli ktoś jest innego zdania niż wiekszość to znaczy że jest odrazu gorszy!
Albo poprostu jesteście niedorozwiniętymi gówniarami które w rzeczywistości tylko marzą o ślubie a tak naprawde żaden facet was nie chce!!!!!!!!
KICIOLA- POZA TYM ŻE JESTEŚBEZCZELNA TO JESZCZE MASZ CHOLERNIE SZCZENIACKIE TEKSTY,ALE WIDOCZNIE JESTEŚ BARDZO NIESZCZEŚLIWA!MAM NADZIEJĘ ŻE ZROZUMIAŁAŚ CO NAPISAŁAM BO PO TWOJEJ WYPOWIEDZI WNIOSKUJĘ ŻE MASZ MAŁY ZASÓB SŁÓW!!!ORAZ MAŁI ILORAZ INTELIGENCJI!!
Ale macie problemy!!!
Jak pisałam wcześniej na mnie najlepsze wrażenie wywarła obsługa w salonie Agnes. Po za tym oprócz sukni jest dość duży wybór wszelkiego rodzaju dodatków. A co do Marietty na Władysława IV mam jedno pytanie: czy któraś z Was próbowała kupić tam buty? Żenada: do wyboru 1 para, obciągnięta białym błyszczącym materiałem, obcas modny dobrych parę lat temu, cena kosmicznie wysoka. A po za tym ta 1 para na "wystawie" była już tyle razy przymierzana że kolor biały buty mają już tylko jedynie z nazwy. Moim skromnym zdaniem nie najlepiej to świadczy o salonie.
Wiola? A kto kazał kupowac Tobie buty w salonie Marietta ,przeciez jest tyle innych obówniczych gdzie mozna dostać super buciki slubne,jestem pewna ,ze kazdy przewaznie ma juz swoje buciki jak przychodzi na przymiarke i wcale nie z tego salonu.

A jeżeli chodzi o Ciebie psełdo"Męzatko" to Ci powiem tylko tyle ,że jesteś Zwykłą prymitywną Osobą, która właśnie niema kultury!!!!! I wiesz co ci powiem chyba dawno nikt ci dobrze nie zasadził....masz problem kobieto!!
agulka-i kto tu jest prymitywem?chyba nie wiesz co to znaczy!A co ty możesz wiedzieć o kulturze???z takim słownictwem?!!!
Wiesz co Mezatka- spieprzylas swoimi tekstami cale to forum . Pozwol , ze podziekujemy Ci juz za twoje wywody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BO CO? TYLKO DLATEGO ŻE KTOŚ MA INNE ZDANIE NIŻ WY?JEST DEMOKRACJA DROGIE PANIE!!!KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEGO ZDANIA!!!
do góry