Widok
Marli sukienka w salonie marietta waha sie w kwocie od 1500-2200, ,ale teraz masz letnia promocję każda sukienka bez wzgledu na cene jest 500 zł tańsza.Ja niestety nie miałam tego szczęscia i kupiłam sukienke w zeszłym roku po normalnej cenie.Polecam sukienki w tym salonie sa przesliczne i naprawde renomowanych firm takich jak agora czy margaret. I co najwazniejsze to kazda sukienka jest inna ,i raczej nie zdarza sie aby ktos kupił taka samą.Ja naprzykład szyłam u nich suknię która wisiała na wystawie,lecz za bardzo nie odpowiadał mi gorset to pani uszyła mi taki jak sobie wymarzyłam .A jesli chodzi o obsługe to jest po prostu rewelacyjna.Do dzisiaj kłaniamy sie sobie na ulicy.
Macie jakiś problem z własną osobowością(kiciola szczególnie),wypisujecie tu takie bzdury że sie w głowie nie mieści!Skąd ty możesz wiedzieć jaką miałam suknię?!Sugeruję abyście sie dały leczyć!A ty kaskada widzę że wszystkich posądzasz o to że są z ferge!
Jesteście żenujące i okropnie proste.Myślałam że na forum można wyrazić swoją opinię ale widzę że jeżeli ktoś jest innego zdania niż wiekszość to znaczy że jest odrazu gorszy!
Albo poprostu jesteście niedorozwiniętymi gówniarami które w rzeczywistości tylko marzą o ślubie a tak naprawde żaden facet was nie chce!!!!!!!!
Jesteście żenujące i okropnie proste.Myślałam że na forum można wyrazić swoją opinię ale widzę że jeżeli ktoś jest innego zdania niż wiekszość to znaczy że jest odrazu gorszy!
Albo poprostu jesteście niedorozwiniętymi gówniarami które w rzeczywistości tylko marzą o ślubie a tak naprawde żaden facet was nie chce!!!!!!!!
Jak pisałam wcześniej na mnie najlepsze wrażenie wywarła obsługa w salonie Agnes. Po za tym oprócz sukni jest dość duży wybór wszelkiego rodzaju dodatków. A co do Marietty na Władysława IV mam jedno pytanie: czy któraś z Was próbowała kupić tam buty? Żenada: do wyboru 1 para, obciągnięta białym błyszczącym materiałem, obcas modny dobrych parę lat temu, cena kosmicznie wysoka. A po za tym ta 1 para na "wystawie" była już tyle razy przymierzana że kolor biały buty mają już tylko jedynie z nazwy. Moim skromnym zdaniem nie najlepiej to świadczy o salonie.
Wiola? A kto kazał kupowac Tobie buty w salonie Marietta ,przeciez jest tyle innych obówniczych gdzie mozna dostać super buciki slubne,jestem pewna ,ze kazdy przewaznie ma juz swoje buciki jak przychodzi na przymiarke i wcale nie z tego salonu.
A jeżeli chodzi o Ciebie psełdo"Męzatko" to Ci powiem tylko tyle ,że jesteś Zwykłą prymitywną Osobą, która właśnie niema kultury!!!!! I wiesz co ci powiem chyba dawno nikt ci dobrze nie zasadził....masz problem kobieto!!
A jeżeli chodzi o Ciebie psełdo"Męzatko" to Ci powiem tylko tyle ,że jesteś Zwykłą prymitywną Osobą, która właśnie niema kultury!!!!! I wiesz co ci powiem chyba dawno nikt ci dobrze nie zasadził....masz problem kobieto!!