Widok

Suknie w Gdyni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W jakim salonie w Gdyni wypopżyczyć lub kupić suknie? Błagam o adresy i opinie. Co powiecie o reklamowanym salonie Mariette?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez moge zaoferowac sprzedaz mojej sukienki, jest naprawde urocza..równiez z salonu marietta i napewno taniej to wyjdzie niz przy wypożyczeniu i napewno jest o wiele leprzym stanie poniewaz załozona była tylko kilka godzin.
Kochana Marli i Przyszłe Panny Młode.
Ja mierzyłam suknie i w Marietcie i w Agnes. Jednak w Marietcie modele zdecydowanie bardziej przypadły mi do gustu. Były bogatsze, piękniej zdobione i bardziej dziewczęce. Miałam wrażenie, że w Agnes jest więcej poważnych modeli dla starszych panien młodych.
Panie z Marietty były bardzo miłe, postarały sie dla mnie nawet o dodatkową koronkę identyczną jak w sukni, na rękawiczki i tatuaż. Jestem bardzo zachwycona wybraną w tym salonie suknią ślubną. A wybierałam, przyjeżdżałam i oglądałam różne modele w Marietcie przez cztery miesiące.
Polecam wszystkim ten salon. I jeszcze jedno- musicie się zakochać w sobie gdy założycie tę jedyną suknię ślubną. Wtedy to oznacza, że to jest ta!
Jeśli chcesz ładną suknię, to kup ode mnie....

Odsprzedam ci w zbliżonej cenie , jakbyś wypożyczyła w salonie....
Agulka w którym sklepie kupiłas buciki na niskim obcasie też takie potrzebuję?? :)
a co do "mezatki" dziewczyny poprostu olejcie ją nie dajcie wciągać sie w jakies dyskusje szkoda nerwów i klawiaturki:)
pozdrawiam
Polecam Salon Agnes - profesjonalizm w dobrej cenie. Ja wspolpracowalam z Pania Wiesia, ktora jest po prostu cudowna. Ogromnie mi pomogla (i mojemu mezowi, bo on tez kupil tam rozne drobiazgi do garnituru). Maja ogromny wybor i jestem pewna, ze znajdziesz tam cos dla siebie. Poza tym sa w stanie naprawde duzo pomoc i doradzic. Przemile to wspominam!
Co do tego salonu to zalezy czego kto szuka-mi osobiście nie wpadło tam nic w oko, a Panie na 3 Maja faktycznie sprawiają wrażenie solidnej firmy- ja swoją odbiorę pod koniec lipca i wówczas będę mogła powiedzieć jak się to ma do rzeczywistości. Ciekawe propozycje ma salon Agnes i Farage.
A gdzie jest ten salon i ile kosztuje szycie do pierwszego wypożyczenia? Dzięki
Dziewczyny przestancie!!!!!!!!! Czy wy jestescie dorosłymi dojrzałymi kobietami???Zastanówcie sie !Bo wszystkie zachowujecie sie ja gówniary nie majace pojecia co to małzenstwo..Mezatko jakbys była mądrzejsza nie odpisywałabyś dalej, wszystkie jestescie takie same brak poszanowania dla czyjegos wyboru!!!!!!! a -ffuuu
Nie zrobiłam zamieszania tylko wypowiedziałam swoje zdanie i zostałam zaatakowana!!!
dziękuje za twoja wypowiedż!! wiedz ,ze to ty zrobiłas zamet na tym forum nie Ja. to wszystko miłej zabawy
ewa- twoja wypowiedź świadczy tylko o tobie!!!A szmata szmate pozna po tym że sama nią jest!!!
Męzatko ktos Tobie chyba pozadnie nie przywalił w ryj dawno! Zacofana szmato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ty co BOGUS LINDA jestes? Marny faceciku , daleko ci do niego , ale tekst z filmu podlapales to znaczy , ze szczatki inteligencji masz , gorzej chyba z kultura.
agulka...Ty zła kobieta jesteś!!!
Jeżeli chodzi o ścisłość to niedouczona to jeden wyraz
Poza tym droga agulko obuwniczy pisze się przez "u" a nie "ó"!ale skądy ty to możesz wiedzieć nie douczona kretynko!!!
Wiadomość z ostatniej chwili!!!!!!!!!!!!
agulka to "prawa ręka" właściciela Marietty. Kazał jej robić reklamę w necie:)))))

następne niesamowite odkrycia juz wkrótce!!!!!!!!!
agulko- jesteś tak beznadziejna że szkoda słów.Poza tym opisujecie salon marietta jakbyście były ich właścicielkami,podniecacie się niewiadomo czym!Znajdź sobie chłopa jak nie masz się czym podniecać!!!
tak sie składa ,ze ja tez musiałam miec buty na płaskim obcasie i udało sie dostałam w obówniczym na swietojańskiej i tez dlugo nie szukałam.

Mezatko czy nie widzisz ze nikt tu cie nie chce ??to po co zasmiecasz ten portal?? lubisz sie poniżac niema sprawy, kulturalna kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikt mi nie kazał. I absolutnie nie kupiłam tych "wspaniałych" butów. Ale tak się składa że mieszkam po za Gdynią, pracuję od 10 do 18 i sprawę butów chciałam załatwić jak najszybciej. W kilku większych obuwniczych niestety nic nie dostałam ponieważ białe buty zazwyczaj są na wysokim obcasie a to ze względu na mój wzrost odpadło. Więc pomyślałam że jakiś wybór na pewno będzie w salonach z sukniami ślubnymi. Pierwsza na trasie była Marietta....
do góry