Widok
Kochana Marli i Przyszłe Panny Młode.
Ja mierzyłam suknie i w Marietcie i w Agnes. Jednak w Marietcie modele zdecydowanie bardziej przypadły mi do gustu. Były bogatsze, piękniej zdobione i bardziej dziewczęce. Miałam wrażenie, że w Agnes jest więcej poważnych modeli dla starszych panien młodych.
Panie z Marietty były bardzo miłe, postarały sie dla mnie nawet o dodatkową koronkę identyczną jak w sukni, na rękawiczki i tatuaż. Jestem bardzo zachwycona wybraną w tym salonie suknią ślubną. A wybierałam, przyjeżdżałam i oglądałam różne modele w Marietcie przez cztery miesiące.
Polecam wszystkim ten salon. I jeszcze jedno- musicie się zakochać w sobie gdy założycie tę jedyną suknię ślubną. Wtedy to oznacza, że to jest ta!
Ja mierzyłam suknie i w Marietcie i w Agnes. Jednak w Marietcie modele zdecydowanie bardziej przypadły mi do gustu. Były bogatsze, piękniej zdobione i bardziej dziewczęce. Miałam wrażenie, że w Agnes jest więcej poważnych modeli dla starszych panien młodych.
Panie z Marietty były bardzo miłe, postarały sie dla mnie nawet o dodatkową koronkę identyczną jak w sukni, na rękawiczki i tatuaż. Jestem bardzo zachwycona wybraną w tym salonie suknią ślubną. A wybierałam, przyjeżdżałam i oglądałam różne modele w Marietcie przez cztery miesiące.
Polecam wszystkim ten salon. I jeszcze jedno- musicie się zakochać w sobie gdy założycie tę jedyną suknię ślubną. Wtedy to oznacza, że to jest ta!
Polecam Salon Agnes - profesjonalizm w dobrej cenie. Ja wspolpracowalam z Pania Wiesia, ktora jest po prostu cudowna. Ogromnie mi pomogla (i mojemu mezowi, bo on tez kupil tam rozne drobiazgi do garnituru). Maja ogromny wybor i jestem pewna, ze znajdziesz tam cos dla siebie. Poza tym sa w stanie naprawde duzo pomoc i doradzic. Przemile to wspominam!
Dziewczyny przestancie!!!!!!!!! Czy wy jestescie dorosłymi dojrzałymi kobietami???Zastanówcie sie !Bo wszystkie zachowujecie sie ja gówniary nie majace pojecia co to małzenstwo..Mezatko jakbys była mądrzejsza nie odpisywałabyś dalej, wszystkie jestescie takie same brak poszanowania dla czyjegos wyboru!!!!!!! a -ffuuu
Nikt mi nie kazał. I absolutnie nie kupiłam tych "wspaniałych" butów. Ale tak się składa że mieszkam po za Gdynią, pracuję od 10 do 18 i sprawę butów chciałam załatwić jak najszybciej. W kilku większych obuwniczych niestety nic nie dostałam ponieważ białe buty zazwyczaj są na wysokim obcasie a to ze względu na mój wzrost odpadło. Więc pomyślałam że jakiś wybór na pewno będzie w salonach z sukniami ślubnymi. Pierwsza na trasie była Marietta....