Widok

Suknie w Gdyni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W jakim salonie w Gdyni wypopżyczyć lub kupić suknie? Błagam o adresy i opinie. Co powiecie o reklamowanym salonie Mariette?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salon Natalia na 3 Maja
Wiesz co zrob tak jak ja , nie zdawaj sie na opinie innych , przejdz sie sama po wszystkich salonach i wyrob sobie swoja opinie co do poszczegolnych salonow . Ja stwierdzilam , ze tyle ile osob tyle opini , kazdemu co innego odpowiada i kazdy ma inne oczekiwania . To co dla Ciebie np. bedzie ok. dla kogos innego bedzie porazka itd. Mysle , ze to jest sprawdzony sposob i w moim przypadku bardzo sie sprawdzil.
ja zdecydowalam sie na szycie do pierwszego wypozyczenia w salonie farage, tam znalazla akurat to czego szukalam :)
ja zakupiłam w farage - ponoć model, który wybrałam nie posiadał ocpji szycia do pierwszego wypożyczenia :(
ale salon moim zdaniem ok :)
Ja uszyłam suknie w Agnes i jestem bardzo zadowolona. Na szczególnie na uznanie zasługuje Pani W., która mnie obsługiwała, to prawdziwa profesjonalistka, potrafiła mi doradzić i była zawsze cierpliwa i uśmiechnięta. Suknię możesz kupić prosto z salonu lub uszyć na miarę. Jest tam również wypożyczalnia. Życzę powodzenia w wyborze pięknej sukni ślubnej.
Ja tez szylam suknie w Agnes i jestem strasznie zadowolona... bylam takze w Marietcie ale obsluga nie przypadla mi szczegolnie do gustu... zgadzam sie jednak z kolezankami ile ludzi tyle opinii
Pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach :)
Ja również zamówiłam sobie sukienke w salonie Agnes w Gdyni. Zgadzam się całkowicie że obsługa jest przemiła choć mało widoczna w tym wielkim salonie :). Wspaniała jest Pani Wiesia która po przymierzeniu przeze mnie kilku sukienek i zauważeniu jakie sukienki preferuję przyniosła mi tę moją jedną jedyną wyśnioną w której wyglądam jak księżniczka z bajki. A ja tej sukienki nawet nie zauważyłam :-0
Pełna wdzięczności dla Pani Wiesi która w mig rozpoznaje gusta klientek
Abra
O widzę ,że nie tylko ja mam dobrą opinię o pani Wiesi. Jeżeli to czyta to serdecznie ją pozdrawiam.
Ja zamawialam sukienke w Mariecie , obsluga bardzo mi sie podobala , panie co rusz donosily mi same od siebie coraz to nowe fasony do zmierzenia , caly czas usmiechniete , z odbiorem i dopasowaniem tez wszystko bylo ok. i na czas . Osobiscie moge Ci polecic ten salon.
Jezeli Pani Wiesia z agnes to ta niepozorna szatynka , to jej obsluga jest zwyklym wciskaniem towaru i nijak sie ma do prawdziwego zadowolenia klienta , robi to nachalnie i bez wyczucia , a juz w ogole traci zapal i daje Ci to wyraznie odczuc jak sie nie chcesz na nic jeszcze zdecydowac. Mnie odstraszyla skutecznie , ze agnes mam dosc raz na zawsze.
Pani Wiesia ma jasne włosy. Przykro mi, że Cię tak potraktowano. Mam podobne wrażenia ale z innego salonu. W końcu wydajemy dużo pieniędzy i nie powinnyśmy się stresować obsługą.
W Agnes niestety nie mogli sprostac mojemu dopasowaniu do sylwetki . Jezdzilam tam kilkanascie razy , stracilam kupe nerwow ( zreszta nie tylko ja , kilkakrotnie trafilam na niezle aferki niezadowolonych klientek , ktorych personel sklepu mniej lub bardziej udolnie probowal odseperowac w specjalnym pokoju do przymiarek , aby krzykow chyba nie bylo slychac ), kasy na dojazdy a i tak efekt koncowy daleki byl od idealu . Nikomu nie polece tego salonu ...!!! A jezeli ktos pisze w dodatku o jakiejs cudownej ekspedientce z tego salonu to smiem twierdzic , ze chyba pomylil salony.
Nie polecalabym Ci AGNES a to tylko dlatego , ze ignoruja klientow , zero zainteresowania mna jako klientka w salonie , modeli naciapane , ale ciagle sie powtarzaja tylko w innej tkaninie i jezeli szukasz czegos oryginalnego to tam nie znajdziesz - takie tam zwykle oklepane modele , szkoda czasu ale jak go masz w nadmiarze to idz i sie sama przekonaj .))))
Absolutnie się nie zgadzam z negatywną opinią na temat Agnes ale może to tylko dlatego że od razu trafiłam na Panią Wiesię. Proponuję w tym salonie skierować się bezpośrednio do niej i poprosić o pomoc. Jeżeli się nie uda wyszukać tam odpowiedniej sukienki to trudno tak też się zdarza. Ja natomiast wiele dobrego mogę powiedzieć o paniach w Marietcie. Były przemiłe i starały się bardzo ale niestety moja wymarzona sukienka znalazła się w Agnes :) Gdyby nie tam to napewno wybrałabym coś w salonie Marietta.
Nie polecam natomiast Farage gdzie panie olały mnie totalnie. Odniosłam wręcz wrażenie że im tam przeszkadzam gdyż właśnie piły kawę i wcinały ciasteczka! :)
W Natalii natomiast mała panie właścicielka wyśmiała mój pomysł na sukienkę twierdząć że jestem do niej za niska (168cm) za gruba (54kg wagi) i że mam wyjątkowo krótki stan a poza tym wystają mi "mydelniczki" (chyba przy tej mojej grubości - hihi). Druga pani która tam obsługuje (blondynka) była bardzo miła i starała się zatrzeć nieprzyjemne wrażenie po właścicielce ale ja stwierdziłam że skoro właścicielka mnie tak potraktowała to nie dam jej zarobić. Jej strata.
PANIE OBSŁUGUJĄCE W SALONACH BĄDZCIE DLA NAS MIŁE - TAK WIELE OD WAS ZALEŻY!!!
Abra
Polecam Agnes, panie sa cierpliwe , pamietaja klientki i nie słyszałam o jakiś powazniejszych problemach z nimi jak sie słyszy czasem o innych.
Maja mnostwo sukien do przymierzania, ja polecam , uwazam że warto.
W Mariecie w gdyni , troche na siłe wciskały i mnie zraziły.
Do Jolki. Wyrażaj swoje opinie ale nie obrażaj innych. Jeżeli ty nie wyszłaś z tego salonu zadowolona to nie znaczy ,że inne dziewczyny miałyby być również tak potraktowane.
ps. Ja nie pomyliłam salonów!
ja sie niestety musze zgodzic z negatywnymi opiniami na temat agnes tez bylam bardzo niezadowolona z obslugi pani ktora mi pomagala wybierac robila to byla srednio uprzejma i robila wrazenie ze poprostu jej sie nie chce dlatego odpuscilam sobie agnes i zamowilam suknie w farage
Kobiety i po co te kłótnie??!! zawsze tak jest, a w szczegolnosci na tym forum...ile wypowiedzi, tyle opinii...czy to dotyczy salonow, czy knajp, czy oprawy muzycznej...zdajcie sie na swoj wlasny gust i opinie najblizszych a wasz dzien bedzie na pewno jedyny i niepowtarzalny...;-)))))
mysmy tak zrobili i bylo cuuudownie...jak bysmy sluchali opinii forumowiczow, to pewnie odwolalibysmy sale, wypozycznie suknii i itd. ;-)))
A ja odradzam salon Marietta w Gdyni! Dokładnie chodzi mi o ten mniejszy. Kupiłam tam suknię i wszystko było cudownie, pieknie i miło, dopóki za nią nie zapłaciłam. Kiedy chciałam przełożyć przymiarke, pani zrobiła to z wielką łaską i bezsensownymi komentarzami. Do tego zchrzaniła mi całe podpięcie trenu ( źle przyszyła) i dała mi do zrozumienia, że jak chce coś jeszcze poprawiać, to mam sobie poszukać innej krawcowej. Zero zainteresowania i ogólne lekceważenie klienta.
Za to pod względem obsługi polecam Agnes. Suknie może nie w moim stylu( to kwestia gustu), ale panie faktycznie przemiłe, lataja koło klientki niestrudzenie ( a mierzyłam tam z 10 sukien).
do góry