Widok

Święta idą..

Znajoma była dzisiaj u manikiurzystki.
Efektami nie omieszkała się pochwalić.

Padłem ;)

...

Wklejone za wiedzą i zgodą :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przeciez ja wiem.

Pamietaj, ze cierpliwosc jest domena bogow.
Kiedys wytlumaczysz mi co to hybryda, pytalem Viki ostatnio, ale slabo znam holenderski. Jeszcze.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hybryda to jest coś takiego jak lakier, ale ma intensywniejsze kolory, nie odpryskuje, bardziej lśni i trzyma się do 30 dni na paznokciach bez żadnych uszkodzeń, nie matowieje. Hybrydowa czerwień jest fenomenalna.
Czyli paznokcie codziennie wygladają jak prosto z salonu kosmetycznego.

Jutro zobaczysz.
Jutro to dzisiaj.

To dobrze, ze sie uspokoilem, nie moglbym czekac do jutra tym bardziej do pojutrza.

Charles Bukowski.
Aaaa, Viki jest jeszcze za mała, by wiedzieć co to hybryda ;)
Tak mi się wydaje.

Wiem. Ja też nie.
Wilczyco, uwierz mi, iz Viki to petarda w mozgu, trzy godziny ogladalem z nia (pol godziny Spalem) wszystkie dostepne niemieckie & Benelux programy odnosnie technik malowania czyms na czyms.

Panie Boze czy pisalem, ze jestes Genialny?

Nie?

No wiec Genialny to za malo.

Charles Bukowski.
Proszę mi podać cenę i czas trwania tej całej "hybrydy" ;) żebym wiedziała czy warto 10 minut zamienić na wyprawę dnia...

image
Można jednak na w.w. Marszu zamanifestować np. któremu klubowi piłkarskiemu się kibicuje, choć to też w sumie prywatna sprawa i nic nie ma wspólnego z niepodległością.
Przypuszczam również, że nie rażą Cię pod względem "naruszenia intymności" hasła typu "chłopak + dziewczyna = normalna rodzina", albo "zakaz pedałowania", choć pierwsze jest jawną manifestacją heteroseksualizmu, a drugie manifestacją sprzeciwu wobec homoseksualizmu, który to sprzeciw w dodatku chciałby wleźć z butami w czyjeś życie.
Obecny stopień tolerancji osoby homoseksualne zawdzięczają długoletniej dyskusji o temacie. Jak mają o tym dyskutować nie poruszając tematu, bo komuś się to wydaje zbyt intymne i czuje, biedy, dyskomfort? Mają siedzieć pod dywanem i nie pokazywać się publicznie, nie mówiąc już o zabieraniu głosu, bo niektórym, jak ich widzą, robi się jakoś nieprzyjemnie? Gdybyś był homo, chciałbyś żyć w ten sposób? Gdyby nie ta dyskusja, homoseksualizm wciąż byłby penalizowany, zresztą wciąż jest w wielu krajach. To jest cena, którą mniejszosć ponosi za komfort większości.

Co do linku, to (ponieważ jestem stuprocentową sportową nogą) :) czy wyścig par mieszanych jest jedną ze standardowych, szeroko praktykowanych formuł współzawodnictwa?
Druga sprawa, to umieszczenie tego wyścigu w kontekście idei miłości (dolina miłości, gdańsk&love, zakochana para na plakatach, a w wyścigu pary mieszane). Bez tego kontekstu, sadzę że nie byłoby sprawy. Reakcję uważam za przesadzoną, ale i formułę wyścigu za lekko nieprzemyślaną.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Zdominowanie Marszu Niepodległości przez zwolenników jakiegoś klubu piłkarskiego, jak i wyrażanie na nim niechęci do homosiów razi mnie w takim samym stopniu, jak tęczowe parady.
Dlatego w nim nie uczestniczę i uczestniczyć w przyszłości zamiaru nie mam.
Poza tym.. nie bardzo wiem, czy jest to marsz radości czy żałoby.
Taka Liga Obrony Suwerenności Polski potrafi organizować pikiety w rocznicę jaruzelowego puczu. Bez względu jak się go ocenia, pokazał on, że Polska była wówczas państwem w miarę suwerennym, choć jego władze musiały mieć akceptację z Moskwy.
Nie słyszałem, aby LOS organizowała pikiety w rocznicę podpisania przez Zimnego Lecha traktatu lizbońskiego, kiedy Polska, jako państwo, suwerenność straciła.
Wracając do homosiów: Przez całe moje dorosłe życie (a troszkę tego już jest), nigdy "tęczowy" sąsiad czy znajomy nie budził niczyjej odrazy. Jak wspominałem: co najwyżej podśmiechujki.
Choć zawsze trafił się jakiś przygłup, któremu to się mogło nie podobać na tyle, że reagował agresją.
Przez te N lat zdążyło wyrosnąć i dojrzeć całe pokolenie. I w tej dziedzinie kompletnie nic się nie zmieniło. Bez względu na to ile zostało w tym temacie powiedziane.
Zatem: po co o tym gadać?
Randall...to Twoje dzieło?
Dzisiaj pierwszy raz zrobiłam hybrydę...cena 50 zeta...czas ok.1.5 godz....podobno ma się pięknie trzymać na pazurkach i mogę robić wszystko z lepieniem pierogów włącznie ;)...zobaczymy :-D
No, to są moje podrapane grabie, do wszystkiego.
Jeszcze tylko smaru brakuje...

Ps
Muszę zgłębić tę " hybrydę".
Hehe...podrapane grabie..jakaż finezja przez Ciebie przemawia ;)
Na dzisiaj te moje grabie są piękne,chciałam wrzucić foto ale kurka coś mi nie wychodzi.Jeszcze raz spróbuję.
Aaa..chciałam Ci rzucić komplement...masz ładną płytkę ;-D
http://myalbum.com/photo/iFUeWOWEOMCF/1k0.jpg
Próba zdjęciowa :)
I udało się !!!
Ja czekam na to Twoje zdjęcie.
Komplement przyjmuję... choć nie wiem co to płytka.
Pazury mam po Tacie, trwałe i mocne więc taka hybryda za 50 pln to byłby efekt na bardzo długo.
Taką rączką, dopieszczoną to można powywijać.
Bardzo ładnie, kobieco.
Właśnie mnie przekonałaś :)
Będę królikiem doświadczalnym a potem przedstawię efekty doświadczenia ;-)...i nie zamierzam oszczędzać pazurków bo zarobiona jestem a święta niebezpiecznie coraz bliżej...
No to idę z tą dopieszczoną rączką do garów ;))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hybrydkę polecam i to bardzo. Ja jestem mega zadowolona i cóż za luksus i wygoda. Ciągle piękny kolor. Moja hybryda trwa godzinkę i płacę 40 zł:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj tak...
Zawekowana w czterech ścianach, czekam na nowy rok.
Odreagowuję traumę zakupu prezentów dla Dzieci...

Dobrego wieczoru
Baby do garów!
Takie luźne skojarzenie ;)
https://www.youtube.com/watch?v=t1KN2nc6Rw8
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobrego Randall :)
Zrobiłam sobie kawę , gary poczekają...niestety

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry