Widok
http://www.trojmiasto.pl/swieta2015/
Wypatrujemy tam naszego Milusio i Błyskawicznie Nam Panującego :)
Wypatrujemy tam naszego Milusio i Błyskawicznie Nam Panującego :)
Bardzo Cię Sadylu przepraszam, ale tylko krowa nie zmienia poglądów.
Onegdaj zgodziłem się z Tobą w kwestii, że anarchia a i owszem, ale nie teraz i nie dla wszystkich. Innymi słowy: ludzie do anarchii nie dorośli.
Niniejszym to odszczekuję, hau hau hau.
Nie to, że ludzie do anarchii niedorośli, bo to akurat prawda. Ale to, że fakt ów oznacza iż anarchii promować i upowszechniać nie należy, a jedynie czekać na rozwój samoświadomości.
Otóż: ludzie zawsze będą tacy, jacy są teraz. Trochę światłych, trochę przeciętnych i od groma tempych (tempych, nie tępych).
Anarchia jest jedynym prawilnym modelem społecznym.
Pozwolę sobie wyręczyć Pana Admina i blokady: xxxxxxxx system!
Ludzie nigdy do anarchii nie dojrzeją, bo niewolnicy zawsze się będą bać wolności. Dlatego nie ma na co czekać, bo czekanie to woda na młyn panów. Czniać panów i czniać niewolników. Niech żyje anarchia!
A teraz wielka tajemnica wszechświata: wiem, jak wygrać z systemem.
Uwaga.
Wystarczy z nim nie walczyć.
To powiedziałem ja, Jarząbek.
Onegdaj zgodziłem się z Tobą w kwestii, że anarchia a i owszem, ale nie teraz i nie dla wszystkich. Innymi słowy: ludzie do anarchii nie dorośli.
Niniejszym to odszczekuję, hau hau hau.
Nie to, że ludzie do anarchii niedorośli, bo to akurat prawda. Ale to, że fakt ów oznacza iż anarchii promować i upowszechniać nie należy, a jedynie czekać na rozwój samoświadomości.
Otóż: ludzie zawsze będą tacy, jacy są teraz. Trochę światłych, trochę przeciętnych i od groma tempych (tempych, nie tępych).
Anarchia jest jedynym prawilnym modelem społecznym.
Pozwolę sobie wyręczyć Pana Admina i blokady: xxxxxxxx system!
Ludzie nigdy do anarchii nie dojrzeją, bo niewolnicy zawsze się będą bać wolności. Dlatego nie ma na co czekać, bo czekanie to woda na młyn panów. Czniać panów i czniać niewolników. Niech żyje anarchia!
A teraz wielka tajemnica wszechświata: wiem, jak wygrać z systemem.
Uwaga.
Wystarczy z nim nie walczyć.
To powiedziałem ja, Jarząbek.
Po to, żeby to było traktowane zupełnie normalnie. Chciałbyś żeby Ci podśmiechujki towarzyszyły przez całe życie ze względu na aspekt Twojego życia, którego nie potrafisz zmienić, a który jest bardzo ważną (i delikatną - seksualność jest wrażliwą strefą) częścią twojego życia?
Zanim odpowiesz że po prostu miałbyś to gdzieś - najpierw sobie to dokładnie wyobraź. Od okresu dojrzewania, kiedy byś to odkrył i spotkał się z "pełnym zrozumieniem" rówieśników, gdyby sie o tym dowiedzieli.
Swoje obawy. Przymus ukrywania tego przed niektórymi ludźmi. To, jak opowiadasz o tym rodzicom. Ich reakcję. Reakcje ludzi w pracy. OK, nie są agresywni, ale zawsze jest ta bariera Ty-oni.
Dziewczynę możesz objąc i pocałować na ulicy, w knajpie, gdziekolwiek. O, na meczu. Chłopaka też. Właściwie. Szczególnie na meczu.
Do tego ludzie mają bardzo zróżnicowane zdolności olewania reakcji społeczeństwa.
Dużo się zmieniło, ale sporo jeszcze brakuje.
Zanim odpowiesz że po prostu miałbyś to gdzieś - najpierw sobie to dokładnie wyobraź. Od okresu dojrzewania, kiedy byś to odkrył i spotkał się z "pełnym zrozumieniem" rówieśników, gdyby sie o tym dowiedzieli.
Swoje obawy. Przymus ukrywania tego przed niektórymi ludźmi. To, jak opowiadasz o tym rodzicom. Ich reakcję. Reakcje ludzi w pracy. OK, nie są agresywni, ale zawsze jest ta bariera Ty-oni.
Dziewczynę możesz objąc i pocałować na ulicy, w knajpie, gdziekolwiek. O, na meczu. Chłopaka też. Właściwie. Szczególnie na meczu.
Do tego ludzie mają bardzo zróżnicowane zdolności olewania reakcji społeczeństwa.
Dużo się zmieniło, ale sporo jeszcze brakuje.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Dobra.
To ...
"Specjal for you "
http://m.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
No co ?
Nie czuwaj, obudz się.
Bo...wiesz..
To ...
"Specjal for you "