Widok

Sylwester 2010/2011

Sylwester Temat dostępny też na forum:
Piszę do Was ponieważ wątek na weselniku jakoś sie nie przyjął ;)

Jakie macie plany na tegoroczną imprezę sylwestrową :)?

My zawsze chodziliśmy na domówki, a w tym roku chcielibyśmy gdzies wyskoczyć na coś zorganizowanego ze znajomymi , z jedzonkiem i muzyką :)

Macie jakieś propozycje? Wiecie gdzie organizują mniejsze/ wieksze 'bale' sylwestrowe ? Interesuje mnie trójmiasto i bliskie okolice.

Dziękuje za wszystkie podpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agusia ja za bardzo się boję facetów z neta i do symaptii nie mam zaufania chociaż wiem,że Tobie trafiło się szczęśliwie:) też gdzieś bym się pobawiła,ale jak poszłabym z koleżanką to już w ogóle byśmy wyglądały w taki wieczór:) chyba jestem skazana na kapcie i domówkę:)
raczej wolalabym wrócić do domu, chyba ze by np cała kwota ( z noclegiem) była przyzwoita, to może być jak najbardziej dalej od trójmiasta :)
ja byłam kilka lat temu w Mandarynce i było super ale to pewnie też dlatego że byliśmy grupą ponad 20 osobową. Nie polecam sylwestra w hotelu w Otominie (taki duży ze stadniną)-znajomi rok temu byli (my z wiadomych względów nie mogliśmy) i mówili że fatalnie-mało jedzenia i mało alkoholu w cenie a koszt alkoholu przy barze miał "taryfe nocną sylwestrową"-za zwykłego drinka wódka+cola płacili prawie 30zł
Ja się podłączę i zapytam czy ktoś zna jakiś nocleg dobry na helu?
Na Helu polecam pokoje w Dunie. Byłam tak kilka razy i jest super, czysto, właściciele bez problemowi, do dyspozycji kuchnia i w każdym pokoju fajna łazienka.
Toshiba nie wiem jak Twoj mąż wygląda ale wyobrzilam sobie mojego w tym przebraniu buahahahha
3 lata temu byliśmy na mazurach w Harszu na 5-cio dniowej imprezie- w tym tematyczna zabawa - "k***y i alfonsy" (dzień przed sylwestrem) byłam niepijącą ciężarna qwą ale bawiłam się setnie:))

a w zeszłym roku w sylwestra o 16 zatrzymali mnie na patologii na zaspie:/
my bylismy w zeszlym roku w Gospodzie Gdanskiej na ul Rajskiej. Sylwester byl pod tytule: PRL. bylo przygotowanych pelno atrakcji, zabawa super. wybawilam sie za wszytskie czasy. w zeszlym roku placilismy 220zl/os za all inclusive czyli jedzenie, picie, alkohol bez ograniczen. wiem, ze w wym roku tez organizuja jakas fajna impreze temartczna ale cena od osboby wzrosla az 40zl i wtym roku jest 260zl/os takze jak dla mnie to gruba przesada. zeby w ciagu jednego roku infalacja byla az tak duza?!?!
jesli ktos chce wydac za pare 520zl to polecam ta Gospode Gdanska bo warto!!!!
o tu jest link do sylwestra w Gospodzie Gdanskiej:
http://sylwester.trojmiasto.pl/info_imp.php?id_imp=176912
W tym roku jak i w poprzednim idę do NOT-u czyli Nocne Oglądanie Telewizji :)
no własnie ponad 500zł za jeden wieczór troche mi szkoda... :(

czekam dalej na ciekawe oferty i nie rujnujące kieszeni studentów ;)
moniall ja marzę żeby go zobaczyć w takim stroju... :)
Ale on niestety wolałby się przebrać za transformersa albo buzza astrala :)
Ale mam nadzieję, że kiedys uda mi się go namówić :) tylko niestety nie słyszałam o takim balu żeby ktoś organizował..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry