Widok

Szczepienia skojarzone 6 w 1

Pruszcz Gdański Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej mamusie. Jesteśmy przed drugą dawką szczepionki 6w1 i widziałam w kalendarzu szczepień że później są szczepienia przeciwko chyba tylko 3 chorobom...? jak to szczepienie wygląda w przypadku 6w1? Czy co 6 tyg do roku koszt szczepionki jest ten sam? czy to do roku cały czas ta 6w1 czy później inne? nie chodzi o dodatkowe bo dodatkowo dajemy na rotawirusy ale to inna bajka. Proszę rozjaśnijcie mi umysł :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko 6 w 1 dajesz plus szczepienie po roku refundowane odra,rózyczka, swinka( szczepionka skojarzona refundowana) a i wszystkie szczepienia 6w1 w tej samej cenie
hej tutaj znajdziesz inf o ilosci chorob, jak czesto itp http://www.obejmijmnieszczepieniem.pl/kalendarz_szczepien.aspx
program na 6 prowadzisz do 3 lat
a ceny chyba sie pozniej roznia chociaz my przez pierwsze 3 szczepienia placilismy tyle samo.
plus taki ze chodzi sie zadziej i mnie ukłuc!!!
dziękuję dziewczyny Iwonko czyli od 6 tygodnia są 3 szczepionki do 5/6 mca w odstępach 6 tyg tak a potem dopiero w 13/14? bo o to właśnie mi chodziło czy tak do roku co 6 tyg :)
W 5/6 miesiącu jest ostatnie szczepienie 6w1, potem w 12/13 miesiącu
[url:]http://lilypie.com/">
dziękuję a to w 12/13 jest refundowane tak?
Berenika tak jak dziewczyny juz pisały nastepne po pierwszych urodzinkach a co do refundowanych to nie mam pojecia pierwsze słysze :)
my mamy 6 w1 i teraz po pierwszych urodzinach będzie kolejne szczepienie obowiązkowe, bezpłatne
6w 1
2 miesiac
3/4 miesiac
5/6 miesiac
13/14 miesiac szczepionka darmowa (odra swika rózyczka)
16/18 miesiac 6w 1
Dziękuję dziewczyny, już wszystko rozumiem :) pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Dom samotnej matki Matemblewo (14 odpowiedzi)

Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są jakieś awantury, co...

do góry