Widok

Szkola podstawowa w Sopocie .......

Witam, czy moze mi ktoras mama polecic przyjazna dziecku szkole w Sopocie??? Niedlugo przeprowadzamy sie do Sopotu i chcemy zapisac nasza corke do szkoly - od wrzesnia do kl.lV , jako,ze nie jestesmy z Trojmiasta trudno nam wybrac ta odpowiednia....
Prosze o wszelkiego rodzaju wskazowki i z gory b.b.dziekujemy.
Magda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Sopocie jest kilka szkół podstawowych. Jest szkoła sportowa nr 7. Szkoła nr 1 z klasami integracyjnymi, 8 - podobno ma bardzo dobrą opinie (ale nie wiem).
Moje dziecko chodzi do 1 i jest zadowolona. Zycze powodzenia w poszukiwaniach i wyborze odpowiedniej dla twojego dziecka.
Dziekuje za info., wlasnie myslelismy o sportowej - nr7 , jaka ma opinie wsrod rodzicow ta szkola ??? Czy slyszalas cos moze ?
jest bardzo dobra. mojej koleżanki dziecko tam chodzi i jest bardzo zadowolone. cisną z nauką ale tak jak wszędzie trzeba się uczyć.
pozdrawiam
Hej, widzę że dużo się dzieje w temacie szkół w 3 city.Ja kiedyś też myślałam,że szkoła to budynek.Warto poszukać w necie informacji pedagogicznych podobnych do tych https://www.portaloswiatowy.pl/nadzor-pedagogiczny-770 .Otwierają się oczy.

Inne tematy z forum Kobieta

Hiszpańska mucha (30 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (55 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

do góry