Widok
nie wiem, gdzie organizują sale ani czy rzeczywiście nie odsyłają - jak się dowiem to Wam napiszę, napisałam tylko to co powiedział mi lekarz. A byłam teraz w sobotę i niedzielę na KTG i w niedzielę były dwie dziewczyny z wysokim ciśnieniem, które od razu wzięli na oddział i jedna rodząca i też nie było problemu. No, ale dopóki dsama się nie przekonam to nie wiem. Dam znać :D
Hej Dziewczyny zamierzam wybrac ten szpital do rodzenia chodz wolałabym wejherowo ale za daleko tez sie zastanawiam nad wojewódzkim juz sama nie wiem jaki wybrac szpital ;/ Powiedzcie mi jaka jest tam opieka , czy stosuja jakies znieczulenia. A termin mam na koniec grudnia ale juz sie zastanawiam nad szpitalem .
ja tam rodzilam 2 tyg temu, jestem bardzo zadowolona z opieki, moze i sprzetu nie maja najlepszego ale moim zdaniem i tak warto. Znieczulenie jest ale nie ZZO. Ja przynajmniej dostalam znieczulenie jak poprosiam. Najlepiej jakbys miala lekarza prowadzacego ktory pracuje w Redlowie, bo wtedy oni tez troszeczke inaczej podchodza do pacjenta. Ja tak zrobilam i nie zaluje :) Powodzenia :)
Gunelcia, a łóżko i lekarz to mało;) dadzą tez łóżeczko na kolkach dla dziecka, powinno Ci starczyć:)...a tak poważnie to trzeba wsiąść wszystko.jak ja rodziłam w marcu to na korytarzu była herbata na laktacje i dają jeszcze wkłady poporodowe tj. Pocięta lignina ale mi ona bardzo pasowała, lepiej mi sie ja nosiło niż te kupne wkłady. ..a no i maluszkowi pępek psikna, po czyszczeniu nasmaruja parafinka a tak to reszta swoje. Jak chcesz to mam listę rzeczy do spakowania, trzymam ja dla szwagierki, tez niedługo rodzi.
Kaczucha a kiedy rodziłaś, ze dostałas znieczulenie? Normalnie wpadł do Ciebie anestezjolog i na porodowce wbił Ci igle w kręgosłup? Farciara bo mi mówili ze nie ma takiej opcji i moja prowadząca ginekolog, do której chciałam w ciąży i ona tez pracuje w szpitalu mówiła ze znieczulenia nie ma.a ja rodziłam w marcu. I tez krzyczalam z bólu, tak mnie napier*** ze odpadlam z sił i bólu ze musiałam mieć poród kleszczowy bo bym sama nieurodzila a znieczulenia nie dali...tylko tak jak pisałam zastrzyki w zyle ale to przeciwbolowe i g dało.
Gunelcia podaj adres to zaraz wysle.
Miliani wyslane
Gunelcia podaj adres to zaraz wysle.
Miliani wyslane
do szpitala nic takiego nie trzeba brac, ja tam rodzilam 7 tyg temu. Dokumenty: karta ciazy i dowod aktualnego ubezpieczenia, ciuszki dla dziecka,pieluszki i chusteczki do pupy, 2 koszule dla siebie, szlafrok, kapcie, mydelko do kapieli dla siebie, ale bezzapachowe, sztucce, kubek... i duzo wody na porodowke