Widok

Szpital Redłowo

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pytanie do dziewczyn, które niedawno rodziły w Redłowie. Jak to jest tam z kosmetykami dla malucha ? Trzeba mieć swoje czy szpital zapewnia?
Zamierzam pakowac torbe i tak się właśnie zastanawiam czy to tez pakowac czy sobie odpuscic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny a jak z CC w Redłowie? Nie pytam o to jeśli zachodzą wskazania tylko np czy łatwo lekarze decydują się na taką operacje?
Chodzi mi czy istnieje możliwość,że gdy kobieta męczy się 20 godzin z naturalnym porodem to czy lekarze godzą się na CC ? Tylko dlatego,że poród trwa tyle czasu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mialam cc w kwietniu 2013 z powodu braku postepow porodu,przyjechalam chwile po polnocy bo odeszly mi wody,mialam slabe skurcze..podali mi nad ranem oxy,ale oprocz bolesnych skurczy nic to nie dalo,bo mialam 1 palec rozwarcia,lekarz powiedzial,ze bedzie cc,ale jeszcze z 2h poczekamy,az szyjka sie zgladzi czy cos ;) bo to podobno lepiej...wiec o 13:30 mialam cc w sumie po 13h od odejscia wod...ale tak naprawde meczylam sie pare godzin tylko( po podaniu oxy)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Chrzest dziecka (29 odpowiedzi)

Forumki mam do Was pytanie... wiecie może czy w Parafii Św. Urszuli Ledóchowskiej Gdańsk Chełm, w...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry