Widok

Szpital na Polanki.. pobyt z dzieckiem... kilka pytań

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy skierowanie do szpitala. Córka 3 latka, z tego co wiem, mogę zostać z nia za 12,50 zł za dobę.
Dostaje łóżko polowe i tyle.
Napiszcie coś więcej. Ile kosztują posiłki. Czy jedzenie jest ok i dziecko będzie je jadło, spakowane mam 2 torby. Zabieram czajnik..... coś jeszcze mam zabrać poza wiadomo rzeczami sanitarnymi, braniami ?
To moja pierwsza wyprawa do szpitala nie licząc porodu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak jest na innych oddziałach ale mogę Ci powiedzieć jak jest na obserwacyjno-zakaźnym.
Czajnik jest zaraz obok lodówki, stoją na korytarzu i wszyscy mogą korzystać. Oczywiście z ilością jedzenia lepiej nie przesadzać bo musi wystarczyć dla wszystkich.
W sali jest polówka dla Ciebie i pościel też miałam.
Dla dziecka jest wszystko.
Jedzenie dla siebie możesz zamówić i przynoszą Ci do sali, catering a dla dziecka oczywiście masz wyżywienie i jedzonko jest całkiem smaczne, ja byłam z niejadkiem ale nie było źle.
Cen nie pamiętam ale obiad z dwóch dań około 12zł
Dla siebie wiadomo, kosmetyki, ręcznik, sztućce, kubek, talerzyk, klapki, piżamę. No i dla dziecka "atrakcje" bo siedzisz w jednej sali całymi dniami. Nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My byłyśmy z córeczką 2 lata temu, na alergologii. I była osobna kuchnia, mikrofalówka, lodówka, czajnik do dyspozycji. Dziecko dostaje wyżywienie, dla rodzica łożko polowe i możliwość zamówienia obiadu. Ja akurat nie płaciłam nic za możliwość noclegu, ale córka miała wówczas pół roku. Fakt, że dla 3 latki warto przewidzieć jakieś "atrakcje", bo nie wolno opuszczać sali, na której dziecko leży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

do góry