Widok

Szukam lekarza/rady

Witam. Od miesiąca borykam się z bólem brzucha. Miesiąc temu trafiłam na sor(3razy) gdzie stwierdzono u mnie zlogi w nerkach oraz jeden kamień o wielkości 2mm. Tk to potwierdziło. Lekarze twierdzą że nie możliwa jest od tego kolka nerkowa. Mam napady bolu lewej Stony brzucha oraz w ostatnich dniach doszedł do tego okropny ból pleców. Piekacy i rozrywajacy wrecz od srodka. Urolog przpisal leki ktore nic nie pomagaja. Czy ktoś miał podobna sytuacje. Proszę o rady!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale samodzielna on bardzo szanuje moją osobe ale ma indywidualne podejscie do pacjenta

mi bardzo trafnie dobiera lekarstwa dodam że tak trafnie że jednego dnia zwijam sie z bólu mam bolesne parcia na mocz takie jakby mi ktoś metal założył o 3 w nocy

on to wszystko wie kazał mi teraz przyjść po recepte

już 2 z rzendu

mimo że nie jestem ubezwłasnowolniona i decyduje o sobie to z lekami mam cienżko

Pan doktor bardzo szybko stawia mnie na nogi mam bardzo dużo zamówień z oriflame gdyby nie leki od niego to bym nie miała dużo zamówień bo bym nie dała rady z bólu a mam czensto takich klijentów którzy chcą szybko odebrać swój towar

a z kim mam przyjemność ja jestem Maria Mikołajczak

ja jeszcze napisze jak zaczęła się moja choroba otóż gdy miałam 16 lat to mieszkałam w internacie i tam nauczyłam się samodzielności tam też zaczęły się problemy moje z pencherzem mimo że w internacie jest bardzo dobra pielęgniarka to nikt nie wiedział co mi jest zaczełam się moczyć do łóżka i miałam takie bóle że musiałam sie zwalniać z lekcjii

po szkole moje objawy się nasiliły i skierowano mnie do doktora Paneckiego dzienki temu lekarzowi nie tylko żyje bez bólu
ale ani sie nie mocze ani nie nosze pieluch

bo jak zaczynam się moczyć to dostaje taki leki że nie mocze sie długo ostatnio posikałam sie w łóżko 2 lata temu

ja polecam tylko profeskonalistów

dodam ze jest to 1 lekarz któremu dałam 200 procent zaufania

Nie dość że tj profesjonalista to jeszcze bardzo szanuje ludzi am wiedze klase

prosze się do niego wybrać on na pewno Pani pomoże to genialny specjalista jest

życzę dobrej nocy

Mam nadzieje że pomogłam

serdecznie pozdrawiam

ja jeszcze napisze tak że po jego lekach schodzi mi opuchlizna ze stóp kolan i jest mi ciepło
a takto bez leków mnie trzensie zimno w nocy

Proszę się wybrać on pani pomoże

sprubuj furagine mi pomogła

Inne tematy z forum Zdrowie

Wrażliwa skóra twarzy (60 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Łuszczyca skóry głowy co pomaga naprawdę, a nie tylko na chwilę? (5 odpowiedzi)

Zaczynam powoli tracić cierpliwość. Stosuję różne szampony, kremy, maści coś działa na chwilę,...

Czy stres i hormony mogą wpływać na nasilenie łuszczycy skóry głowy? (3 odpowiedzi)

Zauważyliście, że zmiany na skórze nasilają się w okresach stresu, wakacji albo przy wahaniach...

do góry