Widok

Szukam lekarza/rady

Witam. Od miesiąca borykam się z bólem brzucha. Miesiąc temu trafiłam na sor(3razy) gdzie stwierdzono u mnie zlogi w nerkach oraz jeden kamień o wielkości 2mm. Tk to potwierdziło. Lekarze twierdzą że nie możliwa jest od tego kolka nerkowa. Mam napady bolu lewej Stony brzucha oraz w ostatnich dniach doszedł do tego okropny ból pleców. Piekacy i rozrywajacy wrecz od srodka. Urolog przpisal leki ktore nic nie pomagaja. Czy ktoś miał podobna sytuacje. Proszę o rady!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak on państwu nie pomorze to już nikt
dzienki niemu nie tylko żyje bez bólu ale jednego dnia zwijam sie z bólu a nastempnego ide do pracy lub na basen nie mocze sie i nie nosze pieluch a kiedys nosiłam polecam sie wybrac jak ktos naprawde ma ochote byc zdrowy bo to profesjonalista jakich mało

A POZATYM JAK ON JEST UROLOGIEM CHIRURGIEM TO NA KAMICY NERKOWEJ TEŻ NA pewno sie zna ja polecam tylko profesjonalistów
bendą panstwo zadowolenii

tam jest też pielęgniarka która daje szybkie terminy

A POZATYM JAK ON JEST UROLOGIEM CHIRURGIEM TO NA KAMICY NERKOWEJ TEŻ NA pewno sie zna ja polecam tylko profesjonalistów
bendą Państwo zadowolenii tam też jest wspaniała pielegniarka która daje szybkie terminy

jak ktoś jest bardzo chory to można wsiąść skierowanie na pilne

wtedy można sie zgłosić do niego w ciągu 2 tygidnii

A takto czeka się 2 miesiące

wienc polecam sie wybrać na pilne skierowanie

podałam Państwu adres jednego z najlepszych lekarzy jak ktoś chce naprawdę być zdrowy to z całego serca polecam

zresztą proszę poczytać opinie o tym lekarzu

proszę wpisać w google karol Panecki urolog opinie

i Państwo sobie poczytają polecam tego wspaniałego lekarza wszystkim którzy mają problemy z pencherzem i nerkami tj lekarz który nikomu nie odmówi swoojej pomocy i nikogo nie zostawi w bólu

pisze do wszystkich którzy mają problemy z pencherzem i nerkami szukaja dobrego lekarza rady odpowiem na forum

ZAPRASZAM DO ZGLASZANIA SIE

Bardzoooooo podobne objawy miał mój mąż. Z początku też obstawialiśmy nerki,pęcherz.....Okazało się, że to uchyłki jelita grubego. Polecam zrobić sobie kolonoskopię

Inne tematy z forum Zdrowie

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (93 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Spadki libido (7 odpowiedzi)

Często mam spadki libido. Objawia się to tym neutralnością jeżeli chodzi o życie seksualne. W...

Nie mogę osiągnąć orgazmu (5 odpowiedzi)

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?

do góry