Widok
Szukam nazwy dla swojej firmy i sklepu
Jak już pisałam wcześniej,planuję otworzyć sklep,z odzieżą używaną.Na razie jeden,co dalej to czas pokarze.
Szukam nazwy,może ktoś ma jakiś pomysł?
Każdy sklep w przyszłości,chciałabym nazwać tak samo,myślałam pokombinować coś z imionami dzieci.
Ksawery i Wiktoria
Ale pomysłów brak
Szukam nazwy,może ktoś ma jakiś pomysł?
Każdy sklep w przyszłości,chciałabym nazwać tak samo,myślałam pokombinować coś z imionami dzieci.
Ksawery i Wiktoria
Ale pomysłów brak
ja też bym wymyśliła coś w stylu "szalona szafa" albo tego typu, bez używania imion dzieci :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
moja koleżanka miała owy sklepik i padła szybko niestety tzn zeby miec tego typu sklep trzeba miec co naj mniej 2 /3 punkty zeby wymieniac je ciuchami to co nie pojdzie w jednym pojdzie w drugim ... na jednym to raczej kokosu nie bedzie chyba ze masz mega wielka piwnice zeby tam skladowac wymiany ale powodzenia życzę wazne cos robic :)
a nazwa to pikuś wazniejsza jest oferta
a nazwa to pikuś wazniejsza jest oferta
kiedys byłam w takim sklepie z odzieża używana i zadzwoniła do mnie siostra i pyta mnie gdzie jestm a ja ze w ''lumpeksie'' to tak sie wydarła na mnie włascicielka ze to nie jest zaden lumpex !!jak ja moge tak nazywac jej sklep wiec mówie do siostry ze jestem w burdello bumbum i tak nazywam teraz ten jej sklep :)