Widok

***TERMIN NA WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 64***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Ja też już na nogach. 6 rano,to moja ,,ulubiona" pora na wstawanie:)) Spać nie mogę, kurczę, gdyby tak można było wyspać się na zapas:)))

spicie ? ja juz od 5:30 nie spie... ostatnio bardzo wczesnie wstaje. Juz wstawilam praleczke i nawet wyprasowalam posciel. Chyba wybiore sie zaraz do sklepu po chlebek...
Emilka atmosfera przyjazna ;)))) Lech wspierał Areczkę, Areczka Lecha, tylko Cracovia duchem obecna była. Zakrzewski strzelił dwie bramki ;D .../następnego meczyku pewnie już nie doczekam.
Olcia przyznam się bez bicia że też ze mnie rasowy pracoholik i pomimo zwolnienia zaglądam do firmy, tak sama dla siebie żeby nie wypaść z obiegu. U nas na bieżąco zmiana goni zmianę, ciągle wprowadzają nowe produkty itd

no właśnie ja też tak chyba zrobię, że przejdę na pół etatu będę pracować w domku a do biura może kogoś wezmą a ja sobie rok posiedzę w domu z małą

czas pomału się szykować do spania. Boje się tej nocy, narazie krzyż mnie nie boli, ale po wczorajszej akcji jestem osłabiona, bolą mnie nogi i mięśnie. Znowu mi cos jeździ w brzuchu. Jutro zadzwonię do ginki.

olcia - to masz tak jak ja. jeszcze do 15 sierpnia bywałam w firmie, bo nikogo nie zatrudnili na moje miejsce i zależy mi żeby potem miec ta pracę. Tym bardziej, że dogadaliśmy sie na pół etatu. To bedzie tak akurat dla młodej mamy :-)

Rodka pracuję w domu i czasem muszę jechać do firmy, bo nie mają nikogo na moje miejsce
ale to nie jest kłopot, można się czasem wyrwać z domu ;) na kilka godzin
tylko czasem jest dużo spraw i się schodzi cały dzień w biurze

pewnie to moje ostanie podrygi w pracy ;) już niedługo przestanę się tam pojawiać

Rodka, mogłas dać znać z tym meczem, też bym dołączyła.... :-)
Mój mąż chodzi teraz już sam albo z jakimiś kolegami, ale dopóki nie byłam w ciaży to czasem chodziłam z nim. Zależy jaki był przeciwnik ...

a jaka była atmosfera na stadionie? wkońcu Lech to nasi przyjaciele ...

Olcia a ty masz zamiar iść na zwolnienie wkońcu??? Ja tez zwlekałam ale od 18-ego juz leniuchuję, mój Szef i tak wniebowzięty ze tak długo wytrzymałam

wrócilim ;)) teraz trzeba odespać wesele i poprawiny
a jutro do pracy :/

a mi się wydaje, że Misia od wczoraj mniej się rusza..tylko tak się przeciąga niekiedy

Mój Młody ostatnio zmienił porę na buszowanie i teraz szaleje w nocy kiedy ja próbuję spać ;///

u mnie odbywa się buszowanie w brzuszku ,codziennie od 20:00 tak do 23:00,jakoś taką sobie porę moja córcia upodobała a ja maluję pazurki,robię to już co drugi dzień żeby cały czas mieć ładne

Wróciłam właśnie z meczyku...ARKA Gdynia z Lechem Poznań, oczywiście 2:1 dla Naszych ;)))))... myślałam że będę tam jedyną ciężarówką wśród 10 tyś szalikowców, ale miło się zdziwiłam, nawet koło mnie siedziała dziewczyna w ciąży;DD

a my dzis w ikei, kupilam pudelka do dziecinnego pokoju i regal :)

ja nie lubię,bo ma być wszystko równo i estetycznie:)) ale po przełożeniu nie widać pęknięcia więc jest git

Hej. My dziś też cały dzień na lenistwie. Obiadek u teściowej:))

na pewno będzie :) ja lubię jak pęka

uwielbiam dzikowe pierogi!! mam wrażenie że mi się Zuzka poprzecznie ułożyła...we wtorek mam gina to sie dowiem ale mam takie przeczucie a poza tym to czuję ją po bokach ..no chyba że nadal jest główka w dół ale jakos tak że nie mogę sobie wyobrazić,no bo wczesniej nie czułam takich kształtów w poprzek brzucha..no cóż do wtorku mogę mieć tylko przypuszczenia
babka mi pekła wzdłuż,chyba mam foremkę za niską - taka rynienkę bo normalnie 3 x urosła i pekła..co tam,byle smaczna była

my też wróciliśmy właśnie z obiadku:))pierogi u "Dzika" były pyszne:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry