Widok

***TERMIN NA WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 64***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olcia a ty masz zamiar iść na zwolnienie wkońcu??? Ja tez zwlekałam ale od 18-ego juz leniuchuję, mój Szef i tak wniebowzięty ze tak długo wytrzymałam

Rodka, mogłas dać znać z tym meczem, też bym dołączyła.... :-)
Mój mąż chodzi teraz już sam albo z jakimiś kolegami, ale dopóki nie byłam w ciaży to czasem chodziłam z nim. Zależy jaki był przeciwnik ...

a jaka była atmosfera na stadionie? wkońcu Lech to nasi przyjaciele ...

Rodka pracuję w domu i czasem muszę jechać do firmy, bo nie mają nikogo na moje miejsce
ale to nie jest kłopot, można się czasem wyrwać z domu ;) na kilka godzin
tylko czasem jest dużo spraw i się schodzi cały dzień w biurze

pewnie to moje ostanie podrygi w pracy ;) już niedługo przestanę się tam pojawiać

olcia - to masz tak jak ja. jeszcze do 15 sierpnia bywałam w firmie, bo nikogo nie zatrudnili na moje miejsce i zależy mi żeby potem miec ta pracę. Tym bardziej, że dogadaliśmy sie na pół etatu. To bedzie tak akurat dla młodej mamy :-)

czas pomału się szykować do spania. Boje się tej nocy, narazie krzyż mnie nie boli, ale po wczorajszej akcji jestem osłabiona, bolą mnie nogi i mięśnie. Znowu mi cos jeździ w brzuchu. Jutro zadzwonię do ginki.

no właśnie ja też tak chyba zrobię, że przejdę na pół etatu będę pracować w domku a do biura może kogoś wezmą a ja sobie rok posiedzę w domu z małą

Emilka atmosfera przyjazna ;)))) Lech wspierał Areczkę, Areczka Lecha, tylko Cracovia duchem obecna była. Zakrzewski strzelił dwie bramki ;D .../następnego meczyku pewnie już nie doczekam.
Olcia przyznam się bez bicia że też ze mnie rasowy pracoholik i pomimo zwolnienia zaglądam do firmy, tak sama dla siebie żeby nie wypaść z obiegu. U nas na bieżąco zmiana goni zmianę, ciągle wprowadzają nowe produkty itd

spicie ? ja juz od 5:30 nie spie... ostatnio bardzo wczesnie wstaje. Juz wstawilam praleczke i nawet wyprasowalam posciel. Chyba wybiore sie zaraz do sklepu po chlebek...
Hej. Ja też już na nogach. 6 rano,to moja ,,ulubiona" pora na wstawanie:)) Spać nie mogę, kurczę, gdyby tak można było wyspać się na zapas:)))

witam a ja w pracy :)

hej!
ja właśnie się zwlokłam z łóżeczkai spijam kawusię
szykuje się kolejny upalny dzionek

a ja jem śniadanko i pije kawkę. A za chwile do diabetologa ide. A potem czeka prasowanie ;-/ Może babkę majonezowa zrobie .

mnie też czeka prasowanie :/

a tak mi się nie chce...

kanka gdzie chodzisz do diabetologa?Jesteś na diecie, czy insulinie?

no nbie wiem czy taki upalny bedzie jak narazie jest chlodno :)

wogóle chyba zaczynam przerzywać poród bo mi się co dziennie śni :) chyba zaczynam powoli się bać :)

wogóle chyba zaczynam przerzywać poród bo mi się co dziennie śni :) chyba zaczynam powoli się bać :)

na południu upały się szykują do połowy września...bleeee

znowu bede miała shreki zamiast stóp

a ja jak na razie to ani razu nie miałam spuchnietych nóg cieszy mnie to bo dużo kobitek na to nażeka :)

Ja na nogach od 9 :) zjadlam juz sniadanko :) jakas jestem ostatnio obolala po nocy. Mi sie tez zaczynaja takie sny o porodzie, a wlasciwie przedporodowe, bo dzis mi sie snilo, ze poszlam do wc, a tam krew na wkladce i pozniej jak rzeczyuwiscie poszlam na siusiu to juz zasnac nie moglam jakas bylam zestresowana :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry