Widok

***TERMIN NA WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 64***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olcia a ty masz zamiar iść na zwolnienie wkońcu??? Ja tez zwlekałam ale od 18-ego juz leniuchuję, mój Szef i tak wniebowzięty ze tak długo wytrzymałam

Rodka, mogłas dać znać z tym meczem, też bym dołączyła.... :-)
Mój mąż chodzi teraz już sam albo z jakimiś kolegami, ale dopóki nie byłam w ciaży to czasem chodziłam z nim. Zależy jaki był przeciwnik ...

a jaka była atmosfera na stadionie? wkońcu Lech to nasi przyjaciele ...

Rodka pracuję w domu i czasem muszę jechać do firmy, bo nie mają nikogo na moje miejsce
ale to nie jest kłopot, można się czasem wyrwać z domu ;) na kilka godzin
tylko czasem jest dużo spraw i się schodzi cały dzień w biurze

pewnie to moje ostanie podrygi w pracy ;) już niedługo przestanę się tam pojawiać

olcia - to masz tak jak ja. jeszcze do 15 sierpnia bywałam w firmie, bo nikogo nie zatrudnili na moje miejsce i zależy mi żeby potem miec ta pracę. Tym bardziej, że dogadaliśmy sie na pół etatu. To bedzie tak akurat dla młodej mamy :-)

czas pomału się szykować do spania. Boje się tej nocy, narazie krzyż mnie nie boli, ale po wczorajszej akcji jestem osłabiona, bolą mnie nogi i mięśnie. Znowu mi cos jeździ w brzuchu. Jutro zadzwonię do ginki.

no właśnie ja też tak chyba zrobię, że przejdę na pół etatu będę pracować w domku a do biura może kogoś wezmą a ja sobie rok posiedzę w domu z małą

Emilka atmosfera przyjazna ;)))) Lech wspierał Areczkę, Areczka Lecha, tylko Cracovia duchem obecna była. Zakrzewski strzelił dwie bramki ;D .../następnego meczyku pewnie już nie doczekam.
Olcia przyznam się bez bicia że też ze mnie rasowy pracoholik i pomimo zwolnienia zaglądam do firmy, tak sama dla siebie żeby nie wypaść z obiegu. U nas na bieżąco zmiana goni zmianę, ciągle wprowadzają nowe produkty itd

spicie ? ja juz od 5:30 nie spie... ostatnio bardzo wczesnie wstaje. Juz wstawilam praleczke i nawet wyprasowalam posciel. Chyba wybiore sie zaraz do sklepu po chlebek...
Hej. Ja też już na nogach. 6 rano,to moja ,,ulubiona" pora na wstawanie:)) Spać nie mogę, kurczę, gdyby tak można było wyspać się na zapas:)))

witam a ja w pracy :)

hej!
ja właśnie się zwlokłam z łóżeczkai spijam kawusię
szykuje się kolejny upalny dzionek

a ja jem śniadanko i pije kawkę. A za chwile do diabetologa ide. A potem czeka prasowanie ;-/ Może babkę majonezowa zrobie .

mnie też czeka prasowanie :/

a tak mi się nie chce...

kanka gdzie chodzisz do diabetologa?Jesteś na diecie, czy insulinie?

no nbie wiem czy taki upalny bedzie jak narazie jest chlodno :)

wogóle chyba zaczynam przerzywać poród bo mi się co dziennie śni :) chyba zaczynam powoli się bać :)

wogóle chyba zaczynam przerzywać poród bo mi się co dziennie śni :) chyba zaczynam powoli się bać :)

na południu upały się szykują do połowy września...bleeee

znowu bede miała shreki zamiast stóp

a ja jak na razie to ani razu nie miałam spuchnietych nóg cieszy mnie to bo dużo kobitek na to nażeka :)

Ja na nogach od 9 :) zjadlam juz sniadanko :) jakas jestem ostatnio obolala po nocy. Mi sie tez zaczynaja takie sny o porodzie, a wlasciwie przedporodowe, bo dzis mi sie snilo, ze poszlam do wc, a tam krew na wkladce i pozniej jak rzeczyuwiscie poszlam na siusiu to juz zasnac nie moglam jakas bylam zestresowana :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry