Widok
Rodka pracuję w domu i czasem muszę jechać do firmy, bo nie mają nikogo na moje miejsce
ale to nie jest kłopot, można się czasem wyrwać z domu ;) na kilka godzin
tylko czasem jest dużo spraw i się schodzi cały dzień w biurze
pewnie to moje ostanie podrygi w pracy ;) już niedługo przestanę się tam pojawiać
ale to nie jest kłopot, można się czasem wyrwać z domu ;) na kilka godzin
tylko czasem jest dużo spraw i się schodzi cały dzień w biurze
pewnie to moje ostanie podrygi w pracy ;) już niedługo przestanę się tam pojawiać
Emilka atmosfera przyjazna ;)))) Lech wspierał Areczkę, Areczka Lecha, tylko Cracovia duchem obecna była. Zakrzewski strzelił dwie bramki ;D .../następnego meczyku pewnie już nie doczekam.
Olcia przyznam się bez bicia że też ze mnie rasowy pracoholik i pomimo zwolnienia zaglądam do firmy, tak sama dla siebie żeby nie wypaść z obiegu. U nas na bieżąco zmiana goni zmianę, ciągle wprowadzają nowe produkty itd
Olcia przyznam się bez bicia że też ze mnie rasowy pracoholik i pomimo zwolnienia zaglądam do firmy, tak sama dla siebie żeby nie wypaść z obiegu. U nas na bieżąco zmiana goni zmianę, ciągle wprowadzają nowe produkty itd
Ja na nogach od 9 :) zjadlam juz sniadanko :) jakas jestem ostatnio obolala po nocy. Mi sie tez zaczynaja takie sny o porodzie, a wlasciwie przedporodowe, bo dzis mi sie snilo, ze poszlam do wc, a tam krew na wkladce i pozniej jak rzeczyuwiscie poszlam na siusiu to juz zasnac nie moglam jakas bylam zestresowana :/