Widok

TEST OWULACYJNY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Po stracie naszego aniołka staramy się z mężem o następne dziecko.
Próbowaliśmy z kalendarzykiem, poddaliśmy się naturze, przez ostatni miesiąc to był wogle luz ale niestety nic z tego wczoraj przyszła @.
Kupiłam wczoraj kupiłam testy owulacyjne.
Zastanawiam się czy jest tu ktoś kto je stosował no i z jakim skutkiem?

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
(*) (*)-spij córeczko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeczytajcie sobie tutaj https://www.exitdoor.pl/dzieci/test-ciazowy/ Wszystko jest dobrze wyjaśnione.
Dziewczyny a co myślicie o mikroskopie owulacyjnym? Bardziej się opłaca niż testy paskowe?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wow, ale stary wątek :)
wspomnienia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie bylam od starajacych sie I wiec nie wiezialam...doszlam do Was pozniej ;)
Słonko, to jest wątek sprzed roku. Potem tytuł "test owulacyjny" został zmieniony na "starające się" ;-). Monika była prekursorką naszego wątku hehehe!

A teraz ma śliczną córeczkę!
A co z monika 987? :)Bo sie nie doczytalam posta po styczniu... jest dzidzia?
Kupiłam testy owulacyjne i udało sie za pierwszym razem.
Jeszcze 3 m-ce i wreszcie poznam tego małego człowieczka :)
tak, nazwa dobra :)
tylko wklej na początku link do tego wątku :)
masz racje ale pod jaka nazwią TESTY OWULACYJNE II?
staram się cierpliwie czekać, ale powoli zaczynam tracić nadzieję :(

Monia, może jednak rozpoczniemy nowy wątek, bo ten strasznie długo się ładuje???
takie objawy miałam podczas pierwszej ciąży, pamiętam że całyczas biegałam do łazienki bo wydawało mi sie ze @ przyszła, le na szczęście tylko mi sie wyd
Będzie dobrze... na szczęście już wieczór, za parę godzin pójdziesz spać i miejmy nadzieję, że będziesz spała do rana :) - wtedy czas szybciej minie :)

A u mnie??? Hmmm... zaczęły mnie boleć piersi, a w podbrzuszu nadal mam uczucie jak na @. W poniedziałek zrobię test (no chyba, że wcześniej @ przybędzie).
kurcze EWWA już chciałabym wiedziec.Dlaczego ten czas tak wolno leci...

Czuję tę samą adrenaline kiedy patrzyłam na test jak byłam w ciąży z Nikolą-ale byłam wtedy szczęsliwa:-)
Wierzę że moja córeczka nademną czuwa:-)
A jak tam się sprawy mają u Ciebie?
kurcze EWWA już chciałabym wiedziec.Dlaczego ten czas tak wolno leci...

Czuję tę samą adrenaline kiedy patrzyłam na test jak byłam w ciąży z Nikolą-ale byłam wtedy szczęsliwa:-)
Wierzę że moja córeczka nademną czuwa:-)
A jak tam się sprawy mają u Ciebie?
nie nie, idź koniecznie do lekarza jeśli plamisz jak najszybciej... ja bym poszła na Twoim miejscu.
jak jutro będę kreski dwie to napewno pójde bo jeszcze plamię, niepokoi mnie to strasznie. Wiem ze sreduszka nie będzie, ale zobaczy czy jestem w ciąży i pewnie coś na te plamienia poradzi.

Chyba nie panikuje za bardzo, co?
do lekarza idź koniecznie jeśli nadal masz krwawienie lub coś Cię niepokoi... a tak, to na razie nie ma po co, bo i tak nic Ci raczej nie powie. Teraz musisz betę zrobić i powtórzyć, żeby zobaczyć jak rośnie :)))
Racja wątek się rozciągnął:-)

jeszcze nie dziękuje kochane, jak jutro zobacze też 2 kreski wtedy raczej będe już pewna.
Pomyślaąłm ze pójde jutro do lekarza.Czy to może za wcześnie.
Kurcze dziewczyny chyba nie słyszałyście o żadnym przypadku kiedy te dwie kreski zniknęły.Już sobie nadziei narobiłam

JA-DAWISIA kochana głowa do góry wierzę ze w następnym cyklu się uda, musi się udać. Przeciez każda z nas mam prawo być szczęśliwą mamusią.

Ewwa trzymam mocno kciuki pisz co i jak.
jejeu ale ten wątek dlugii juz moze tak by nastepny zalozyc hehe :)

gratuluje dwóch kreseczek :)
imageimage
a u mnie jest tak - jak spóźnia mi się @ 1, 2 dni to sobie myślę - a może...? kurcze fajnie by było:) potem dostaję @ i przez chwilę jestem rozczarowana....a na drugi dzień sobie myślę - boże jak dobrze, że to jednak nie to...przecież to taka zmiana w życiu, taka odpowiedzialność, chyba jeszcze nie jestem gotowa...hehehe:)) także na razie na luzie...ale zobaczymy co powiem za rok, jeśli nie będzie efektów.....
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry