Widok

TEST OWULACYJNY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Po stracie naszego aniołka staramy się z mężem o następne dziecko.
Próbowaliśmy z kalendarzykiem, poddaliśmy się naturze, przez ostatni miesiąc to był wogle luz ale niestety nic z tego wczoraj przyszła @.
Kupiłam wczoraj kupiłam testy owulacyjne.
Zastanawiam się czy jest tu ktoś kto je stosował no i z jakim skutkiem?

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
(*) (*)-spij córeczko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje za odp.
Zaczęłam się martwić bo dużo się w tym miesiącu przytalaliśmy ja wogle o dziecku nie myślałam i nic z tego nie wyszło.
Ale może masz racje poprostu mogłam nie mieć owulki.
Będę przestrzegoć instrukcji obsługi tych testów i zobaczymy, moze się uda, ale tak na luzie.Spróbuje te testy potraktować tylko tak informacyjnie.
Ciesze się że znalazła się osoba której dzięki testom się udało.

Gratuluje dziewczyny:-)

Oj tak bardzo bym chciała...

(*) (*)-śpij córeczko
Dziękuje za odp.
Zaczęłam się martwić bo dużo się w tym miesiącu przytalaliśmy ja wogle o dziecku nie myślałam i nic z tego nie wyszło.
Ale może masz racje poprostu mogłam nie mieć owulki.
Będę przestrzegoć instrukcji obsługi tych testów i zobaczymy, moze się uda, ale tak na luzie.Spróbuje te testy potraktować tylko tak informacyjnie.
Ciesze się że znalazła się osoba której dzięki testom się udało.

Gratuluje dziewczyny:-)

Oj tak bardzo bym chciała...

(*) (*)-śpij córeczko
monika odpowiadam Ci tutaj bo widziałam, że pytałaś mnie w innym wątku o nazwę firmy testów jakich używałam: HYDREX Lh Test.
Kreseczki są naprawdę ledwo widoczne dlatego trzeba się odpowiednio przypatrzeć no i przestrzegać ograniczenia picia płynów przed zrobieniem takiego testu.
Jeżeli coś Ci mogę doradzić...jeżeli nie wyjdzie Ci z testami idz po prostu do gin na monitorowanie owulacji-on Ci najlepiej powie kiedy macie się przytulać z mężem.
I przygotuj się też na taką ewentualność, że w danym cyklu możesz nie mieć owulacji-i to jest zupełnie normalne i nie ma się czym przejmować.Owulacja może nadejść w kolejnym cyklu.
Mi lekarz kiedys powiedział, że ja również nie mam w każdym cyklu owu- przepisał mi lek na jej wywołanie (clostybegyt) ale chciałam jeszcze spróbować właśnie z testami- akurat się udało więc nie musiałam brać tego lekarstwa.
Nie denerwuj się tak...i idz najlepiej do Gina-niech on cos doradzi.Noa potem przytulajcie sie dużo i nie myślcie o niczym innym ;-)
Ja stosowałam.Pokazały mi owulacje i "dzięki" nim wiedzieliśmy kiedy się starać najmocniej.Zastosowałam tylko raz ponieważ udało się nam za pierwszym razem :).Życzę powodzenia :)
a o ile tep. powinna się podnieś i podnosi się dzień przed owulacją czy już jak jest?
Przepraszam za głupie pytania ale naprawde nie wiem

(*) (*)
monika987 ale tempke mierzysz ciągle o tej samej godzinie rano jak wstajesz wiec naprawdę to nie problem, ja myślałam ze nie dam rady codziennie mierzyć ale naprawdę warto :)
też myślalam o mierzeniu temp. ale ze mną to tak jest troche chłodem zawieje i temp. wyższa
:(

(*) (*)-śpij córeczko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
monika987 a może spróbuj mierzyć temperaturę, to naprawdę dużo daje i wtedy będziesz widziała kiedy będzie owu, bo wtedy jest znaczący skok temperatury polecam stronkę 28dni.pl
ja ich uzywam, u mnie działają,,tzn pokazują kiedy mam owu,
hej, ja stosowalam przez 1 cykl
i wyszlo ze nie mialam owulacji w gole
martwilam sie ale dziewczyny na forum napisaly ze czesto testy pokazywaly brak owulacji a potem sie okazywalo ze zachodzily w ciaze, albo robimy monioryng u ginekologa i owulacja byla
takze ja wywalilam testy a po 1,5 miesiaca sie udalo:-)
jutro ide na pierwsze USG
takze ja w te testy nie wierze...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry