Widok

TEST OWULACYJNY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Po stracie naszego aniołka staramy się z mężem o następne dziecko.
Próbowaliśmy z kalendarzykiem, poddaliśmy się naturze, przez ostatni miesiąc to był wogle luz ale niestety nic z tego wczoraj przyszła @.
Kupiłam wczoraj kupiłam testy owulacyjne.
Zastanawiam się czy jest tu ktoś kto je stosował no i z jakim skutkiem?

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
(*) (*)-spij córeczko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe:)
no to trzymam kciuki, żebyś ją skutecznie odstraszyła:)
a ja sobie odpuściłam narazie....przez 4 dni blada krecha, stwierdziłam, że to dziwne i bez sensu ...no i w piątek i sobotę - wydaje mi się - że chyba była wyraźniejsza...ale w sumie to nie wiem, kurde można dostać oczopląsu od gapienia sie na te dwie kreski hehe:)
agus, a mówisz o teście owu czy ciążowym? Bo w teście owu miałam tak, jak Ty, a ciążowy zrobię chyba dopiero za tydzień...
owu oczywiście:) ciążowego nie powtarzałabym przecież codziennie....ale myślałam, że te testu owu będą jednak dawały bardziej czytelny i jasny wynik, a tak to w sumie do końca nie wiadomo o co chodzi:)
no nie wiadomo... bo ja miałam bladą 2 krechę 13, 14 i 15 dc; następnie wyraźną 16 i 17 dc - a temperatura skoczyła dopiero 20 dc (choć zgodnie z instrukcją owu powinna nastąpić 17 lub 18 dc - czyli skok powinien być teoretycznie 19 najpóźniej)... Ważne, żeby się przytulać :)
podbijam w oczekiwaniu na wieści od Moniki :)
Witam!

Obawiam sie że Ewwa że niestety nie pomogło odstraszanie.
Dzis tak bludno plamię, niewiele tego ale jest.Brzuch mnie nie boli, niew iem co jest grane.
Jutro rano zrobie test, boje sie rozczarowania..
Trzymajcie mocno kciuki.
Tak bardzo chciałabym zobaczyć te 2 kreski!!!

(*) (*)-spij córeczko
monika987 trzymam kciuki :))
monia ja też trzymam kciuki cały czas (pewnie z 10 razy to już mówiłam hehe) i czekam na wyniki testu...
to nic że już to mówiłaś hehehe najważniejsze zeby się udało

Jutro jka tylko bedzie pozytywny napewno powiem wam o tym jak bedę już w pracy, no a jesli będzie negatywny to pewnie odezwę się dopiero w domu.

Jak myślicie, nie powinnam się już łudzić skoro brudzę?
kurczę... trudno powiedzieć... u każdej chyba inaczej @ się zaczyna... jeśli nie jest jak zwykle, to na razie się nie martw...
masz racje, ale jak jutro zrobie test i okaże się negatywny to przynajmniej bedę na 100% pewna ze to własnie rozkręca się @.

A jak Ty się czujesz?
Przestałam przejmować się na razie tą całą cytomegalią... Co będzie to będzie... I powiem szczerze: będzie mi bardzo bardzo smutno jak się okaże, że nie mam teraz swojej fasolki.
U mnie nie ma na razie żadnych anomalii... @ spodziewam się w okolicach 1 lutego, a jak nie będzie, to 2 robię test... Ciekawe czy zdążę???
życzę Ci z całego serca żebyś juz pod serduszkiem miała swoją wyczekaną fasolkę!!
Trzymam mocno kciuki!
hmmm... tracę trochę nadzieję, bo jakaś nerwowa jestem i pochłaniam czekoladę - czyli jak zwykle przed @ :(
kurcze, ale nie łam się dopóki nie przyjdzie @ musimy mieć nadzieję!

Ja wierzę... i Ty też musisz:-)

wiem wiem... tylko ta czekolada i nerwy to jakbym na własne oczy zobaczyła @ :)
cholera, mam nadzieję zę to nie to, ze to nie ta wredota!!!

Trzymaj jutro mocno kciuki:-)

(*) (*)-spij córeczko
no u mnie niestety chyba znowu się nie udało, od soboty miałam nadzieję, bo sobota to był pierwszy termin "okresowy" +/- 2 dni.
no i do dziś liczyłam, że @ nie przyjdzie. ale już czuję, że właśnie przyłazi :(
czasem plamienie w terminie miesiączki (o ile ona faktycznie nie przychodzi) może oznaczać nawet ciążę...coś o tym czytałam...także nie trać nadziei:) a nawet jeśli nie pojawi się jutro ta druga kreseczka to też jej nie trać! kurcze, przecież się uda - jak nie teraz to następnym razem! ale trzymam kciuki bardzo, bardzo, bardzo mocno!:))
Ja się lekko wtrącę tylko, bo wiem że ja nie z tego wątku, ale czytam sporo różnych wątków i chciałam napisać coś do Was w związku z początkiem okresu, że może to niekoniecznie okres tylko działanie hormonów i że mimo wszystko warto zrobić test ciążowy. Moja przyjaciółka starała się o dzidziusia, ale pojawił się okres. Jednak ona czuła że coś jest inaczej niż zwykle i mimo wszystko zrobiła test ciążowy - wyszły 2 kreski. Pobiegła do lekarza, stwierdził ciążę i podał luteinę. Wszystko u niej teraz OK, termin na czerwiec.

Bardzo mocno trzymam za Was kciuki, bo wiem jakie to szczęście doczekać się fasolki i jak niecierpliwie się na nią czeka. Mam nadzieję że i Wy powskakujecie niebawem do wątków na październik/listopad.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry