Widok

TIK-TAK PRZEDSZKOLE -STRASZYN

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
poproszę o opinie i koszt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hooooopppppp
jeszcze raz może jednak
A gdzie to przedszkole ,wstepnie zapisalam mala na modrym :) ??
Straszyn
przepraszam:))) za głupią odpowiedź. Jest w Straszynie ale nie pamiętam ulicy. Interesuje mnie bo właściciel buduje w Pruszczu gdzie mieszkam nastęne i dlatego szukam opini.
Ja mieszkam w Straszynie i powiem szczerze ze niewiem gdzie jest ... heheh ,dlatego pytalam gdzie sie znajduje :)
No właśnie , dziewczyny, ja też mieszkam w Straszynie i wiem tylko o przedszkolu na Modrym
dziewczyny, to przedszkole jest na ul.Spokojnej, to około pizzerii Mona.Mieszkam niedaleko wiec wiem, przedszkole nowe od około 2 lat otawarte.
Stenia, a slyszałas jakieś opinie o tym przedszkolu?
Heheh ,to teraz wiem dlaczego go niewidzialm ,a ono poprostu z jest"boku"
schowane,no to polozenie ma fajne ,cisza i spokoj z dala od drogi .Mone znam ,czesto zamawiam jedzonko :)
I musze sie przejechac wtedy wstepnie zapisalam mala od wrzesnia ,na modrym,zobacze jecze to drogie :)
niestety, ani nic dobrego ani złego, sama oddam tam dziecko, poniewaz mam blisko. Moja starsza córka chodzila do przedszkola u księdza. Generalnie bylo ok. pani dyrektor bardzo fajna, ale słabo przestrzegaja przyjmowania do przedszkola zdrowych dzieci.obojetnie czy chore czy zdrowe, jest przyjmowane, itd. bo co niby taki rodzic ma zrobic jak nie moze zwolnienia brac.Bardzo duza ilosc dzieci tam chodzi i choroby cały czas.to przedszkole to jedna wielka infekcja.Moja córka bardzo je przechorowała, ale cóż jak byl czas jej przedszkola, to niestety zadnego w Straszynie nie było. teraz jest tik tak i jeszcze jakies na modrym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak tylko dosłownie szperałam wszędzie i zero opini:(nawet nie wiem jakie koszty
Tiaaa, rok temu, zimą, w te największe mrozy, widzialam dzieci z przedszkola przykościelnego na spacerze.....część dziewczynek była w rajstopkach i spódniczkach/sukieneczkach - turlały się po sniegu, łaziły po zaspach.....szkoda gadać....a nie chce mi się wierzyć, zeby rodzice nie zostawili kombinezonów; z kolei codziennie przejezdżam prz przedszkolu na Modrym i tu z kolei niezbyt często widze dzieci na spacerach....tak źle i tak nie dobrze:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Z modrym to sie niezgodze ,bo ja prawie codziennie dzieci widze przez okno ;p .Czesto spaceruja po osiedlu :)
Być może, ale na placu zabaw w zimie ich nie widziałam:-)
Byc moze ,a moze nie te godziny,tymbardziej ze plac byl zasypany po pas sniegiem,wiec chodzily na spacerki,z tego co zaobserwowalam ,wychodza ,tez sie przygladalam czy niesiedza w "czterech scianach"zalezy mi aby moje dziecko bylo na powietrzu :) tymbardziej ze sama z nia wychodze codziennie :)
Nooo, to widzę , ze chodzi nam o to samo:-) ja też jestem z Julą na codziennym spacerze;
podbiajm pytanie kochane a może sąsiadki coś wiedzą o tym przedszkolu?
hooppka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (41 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

do góry