Widok

TK Maxx w Gdańsku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dobra informacja dla zakupoholiczek, na jesieni w Gdańsku ma zostać otwarty TK Maxx :) Ciekawe gdzie?
na razie szukają ludzi do pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupiłam tam sobie sukienkę, fajna dobra gatunkowo, poza tym mój prawie mąż kupił sobie spodnie, kupiłam też zabawkę dla synka-ceny zabawek są niezłe, sweterek, spódnicę. Oczywiście nie za jednym podejściem ale generalnie wrażenia pozytywne. Ciuszki są na pewno takie trochę inne niż w sklepach.
70% sprzedawanych rzeczy to bieżące kolekcje
dziewczyny, a co fajnego tam widziałyście ? czy to jest nad komfortem ?
szkoda :(((( ale dzięki za odpowiedź - przynajmniej nie pojadę na darmo :P
Agusia nie ma. Ogólnie dział dziecięcy jak dla mnie bardzo słaby.

image
Dziewczyny - czy są tam bawełniane, duże pajace dla dzieci? powyżej rozmiaru 98?
A jak z rzeczami do domu/dla domu? jest coś fajnego w rozsądnych cenach?
image

image
U nas w Anglii Tk Maxx jest bardzo popularny.Uwielbiam ten sklep!Można kupić markowe ciuchy od projektantów(drogie,ale w porównaniu z cenami z firmowych sklepów o połowę tańsze).Są też rzeczy ze średniej półki.Popularna jest marka Calvin Klein,Pierre Cardin w bardzo przystępnych cenach.Nie przepadam za kupowaniem tam ciuchów,bo faktycznie jest jak w ciucholandzie.Za to często kupuję buty,bo mają tylko po kilka par i nie wiem że nie zobaczę na ulicy 10 dziewczyn w tych samych kozakach czy szpilkach.
szukam bluzeczek dla chłopca czy znajde tam cos ładnego i niedrogo? w jakich cenach
ja byłam wczoraj i większy porządek jest w niejednym lumpeksie. Ludzie jak bydło przepychąjący się, sterty ciuchów porzucane po kątach...ceny bez rewelacji.Jednym słowem-porażka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bylam tydz temu

kupilam sobie 2 pary spodni lee, kazda za 99zl

dokladnie tyle samo zaplacilam w uk, za spodnie lee

swetry bluzki w tej samej cenie co w UK

w UK na pewno oplacalo sie kupic zabawki fiszer prajsa, ale tutaj nie patrzalam jak stoja cenowo

dresy dla dzieci nike po 89zl( w PL)
bluzy dresowe po 69zl (w PL)

na nic innego nie zwrocilam uwagi

image
bylam tylko 2razy w tym sklepie w UK przy okazji wizyty u siostry, generalnie nie moglam sie odnaleść wkoncu za druga wizyta kupilam sobie jedna szmatke ale z wielkim trudem .pewnie zajrze z ciekawości do naszego gdańskiego ale stala bywalczynia pewnie nie bede:-)
Byłam tam dzisiaj. Ogólnie porażka! Straszny bałagan.
Dla męża nie znaleźliśmy nic. Nic nawet nie chcieliśmy dotknąć.
Spodobały mi się buty, ale był to towar "uszkodzony", do tego żadnej znanej firmy i w cenie 599 zł!!! Wypatrzyłam też sukienkę, ale kupiłam 2 podobne w NY w cenie tej jednej.
Raczej już tam nie wrócę, bo nie ma nic dla mnie.
image[/url]image[/url]
Jeszcze jedno. Jeansy. Generalnie trzeba pogrzebać dość mocno ale moja kumpela wyłapała za 125 zł Tommy Hilfiger'a a za 99 zł DKNY. JA sama widziałam Esprit za 69 zł :)
ja WIDZIAŁAM JEANSY NP W ROZMIARZE 34 I 36 WIĘC TO TAKIE 44 I 46 :)

Jakie marki? Różne. Część nie jest mi wogóle znana tek szczerze....

Ale.... Przy krótkim szperaniu znalazłam kurtkę- świetną- Versace za 499 zł, znalazłam też fajną chustę Valentino za 69 zł i torebke - którą chyba kupię bo naprawdę warto- Bric's za 124,9 przecenioną z 699 :)
Dla mnie ten sklep, to istna porażka! Nie wiem jak w Polsce, ale w Niemczech sklep wygląda jak lupmex, rzeczy są marnej jakości np. CK, Lacoste, DKNY, Diesel itp. wyglądają co najmniej jak tanie podróby.
Wiecie może czy są tam duże rozmiary ubrań dla kobiet plus size (44-46)?
kurtki byly po 99zł
wszystkie rozmiary
mi sie podobały takie na polarku przeciwdeszczowe, super kolorowe
image
a kurteczki dziecięcie w jakich cenach i rozmiarach?czy na 98 też coś było?:)
nigdy nie byłam w tym sklepie-powiedzcie jakie marki ubrań tam wystepują..rozumiem, że tam mozna znaleźc jakieś końcówki serii znanych firm, czy to wyrób jak dla lidl, biedronka, czy auchan?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (41 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry