Widok
U nas w Anglii Tk Maxx jest bardzo popularny.Uwielbiam ten sklep!Można kupić markowe ciuchy od projektantów(drogie,ale w porównaniu z cenami z firmowych sklepów o połowę tańsze).Są też rzeczy ze średniej półki.Popularna jest marka Calvin Klein,Pierre Cardin w bardzo przystępnych cenach.Nie przepadam za kupowaniem tam ciuchów,bo faktycznie jest jak w ciucholandzie.Za to często kupuję buty,bo mają tylko po kilka par i nie wiem że nie zobaczę na ulicy 10 dziewczyn w tych samych kozakach czy szpilkach.
ja bylam tydz temu
kupilam sobie 2 pary spodni lee, kazda za 99zl
dokladnie tyle samo zaplacilam w uk, za spodnie lee
swetry bluzki w tej samej cenie co w UK
w UK na pewno oplacalo sie kupic zabawki fiszer prajsa, ale tutaj nie patrzalam jak stoja cenowo
dresy dla dzieci nike po 89zl( w PL)
bluzy dresowe po 69zl (w PL)
na nic innego nie zwrocilam uwagi
kupilam sobie 2 pary spodni lee, kazda za 99zl
dokladnie tyle samo zaplacilam w uk, za spodnie lee
swetry bluzki w tej samej cenie co w UK
w UK na pewno oplacalo sie kupic zabawki fiszer prajsa, ale tutaj nie patrzalam jak stoja cenowo
dresy dla dzieci nike po 89zl( w PL)
bluzy dresowe po 69zl (w PL)
na nic innego nie zwrocilam uwagi
Byłam tam dzisiaj. Ogólnie porażka! Straszny bałagan.
Dla męża nie znaleźliśmy nic. Nic nawet nie chcieliśmy dotknąć.
Spodobały mi się buty, ale był to towar "uszkodzony", do tego żadnej znanej firmy i w cenie 599 zł!!! Wypatrzyłam też sukienkę, ale kupiłam 2 podobne w NY w cenie tej jednej.
Raczej już tam nie wrócę, bo nie ma nic dla mnie.
[/url]
[/url]
Dla męża nie znaleźliśmy nic. Nic nawet nie chcieliśmy dotknąć.
Spodobały mi się buty, ale był to towar "uszkodzony", do tego żadnej znanej firmy i w cenie 599 zł!!! Wypatrzyłam też sukienkę, ale kupiłam 2 podobne w NY w cenie tej jednej.
Raczej już tam nie wrócę, bo nie ma nic dla mnie.
[/url]
[/url]
Jeszcze jedno. Jeansy. Generalnie trzeba pogrzebać dość mocno ale moja kumpela wyłapała za 125 zł Tommy Hilfiger'a a za 99 zł DKNY. JA sama widziałam Esprit za 69 zł :)
ja WIDZIAŁAM JEANSY NP W ROZMIARZE 34 I 36 WIĘC TO TAKIE 44 I 46 :)
Jakie marki? Różne. Część nie jest mi wogóle znana tek szczerze....
Ale.... Przy krótkim szperaniu znalazłam kurtkę- świetną- Versace za 499 zł, znalazłam też fajną chustę Valentino za 69 zł i torebke - którą chyba kupię bo naprawdę warto- Bric's za 124,9 przecenioną z 699 :)
Jakie marki? Różne. Część nie jest mi wogóle znana tek szczerze....
Ale.... Przy krótkim szperaniu znalazłam kurtkę- świetną- Versace za 499 zł, znalazłam też fajną chustę Valentino za 69 zł i torebke - którą chyba kupię bo naprawdę warto- Bric's za 124,9 przecenioną z 699 :)