Widok

TK Maxx w Gdańsku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dobra informacja dla zakupoholiczek, na jesieni w Gdańsku ma zostać otwarty TK Maxx :) Ciekawe gdzie?
na razie szukają ludzi do pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeden z moich ulubionych sklepow:)
image
image
podobno na Matarni we wrześniu tak słyszałam ..
super sklep, wiekszosc moich i dziecka ubran jest z tkmaxa
image

image
faktycznie, zgadza się, wrzesień i Matarnia :)
W tkmaxie trzeba umieć robić zakupy ja nie umiem:)
Zrobiłam tam zakupy z 3 czy 4 razy w życiu a generalnie jest dla mnie bałagan i czuję się jak w ciucholandzie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W TK Maxie dla siebie też nigdy nie mogłam nic znaleźć, ale za to mój mąż to zawsze się obkupił :) Fajnie, że otworzą :)
imageimage
Na 100% na Matarni obok Comfortu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co to jest za sklep? chyba nie jestem wyedukowana :)
http://www.tkmaxx.pl/strefa_klienta/faq/
cos jak ciucholand bo trzeba sie dobrze naszukac zeby cos znalezc z ta roznica ze wszystko jest nowe, markowe i tansze niz w sklepie
image
image
dla mnie gibko szkoda ze nie bliżej mnie
Też się cieszę bo póki co mi przyjaciółka ciuszki dla moich lasek w Poznaniu kupuje! super, że wreszcie i ja będę mogła dziewczyny i się obkupić :)
Ha! wysłalam tam CV zobaczymy czy się odezwą
imageimage
A jak się zarabia w tego typu sklepach?
zamiast komfortu.
ale super, jeden z moich ulubionych sklepow z czasow wyjazdow do GB. tylko ciekawe czy beda mieli tak fajny towar i ceny?
imageimage
to fakt mozna znalez cos ciekawgo w tym sklepie
enjoy zapewne ceny duzo wyzsze bede niz w uk:(
ja lubie ten sklep bo naprawde mozna znales cos fajnego:)
image
Ja bywałam często w tym sklepie w Poznaniu i nawet fajne bajery czasem się trafily, ale z tym, że tam takie super i tanie ciuchy, to bym nie przesadzała :/ Moim zdaniem strasznie drogie w porównaniu do wszystkich sieciówek,a co do jakości i "modności", to bym nie powiedziała, że jakieś lepsze. Jedna fajną kurtkę sportową tam kupiliśmy, a tak poza tym, to tylko jakieś fajne herbaty, "skorupy" i jakieś zabawki.
dla kogos kto lubi szperac i wyszukiwac to rzeczywiscie fajny sklep ja natomiast sie w nim nie odnajduje, nigdy nic nie znajduje:(((
Niestety w PolsceTK Maxx jest bardzo drogi w porównaniu np ze sklepem w UK :/
image
image

image
Tak samo Marks&Spencer - tam te sklepy to takie z kategorii Lidla czy Biedronki, a u nas drogie jak cholera :P
Hmmm, byłam nie raz w M&S i chyba nie bardzo :) Spódnice "babciowe" po 20-30 funciaków. Bardziej pod taniochę mi Primark podpada cenowo :)
No tak, Primark to w ogóle taniocha za parę funtów, ale M&S się tam na tle innych nie wydaje jakiś drogi, a u nas to ceny już jak za wyższą półkę. Zresztą inaczej się patrzy na to, co jest drogie, a co tanie, jak się kupuje za funty zamienione z zarobionych u nas złotówek, a inaczej za zarobione tam.
czy ktos sie wybiera dzis na otwarcie czekam na relacje :)
bo nie wiem czy warto sie tam pchac :)
image
a ja TK Maxx nie lubie, kupuje tam tylko kurtki sportowe typu narciarskie itp, dziecku nic...syf jest duzy...next dla mnie ok, ale dla niskich dzieci, moja taka nie jest, uwielbiam Gap, drogi ale jakosc wysoka, M&S tez dobry, Primark bardzo na nie, bo wcale taki tani nie jest, a z jakoscia to b.kiepsko, to jest moje zdanie...ostatnio kupuje spodnie , bluzki w siecowce sainsbury firmy TU i jesem mile zaskoczona jakoscia...no wlasnie ja nie kupie Levis za 100funtow, bo mi szkoda kasy, a ja lubie miec kilka par dzinsow, tak samo z butami, wole miec kilka par, a tanszych, niz jedne a drogie...ale ja mam takie podejscie...
image

image
O właśnie ciekawe jak tam dzisiaj było.
imageimage
ja tez czekam na relacje :)
Porażka totalna. Tłumy ludzi, hałas i w sumie nic ciekawego. Wrażenie po wyjsciu jakby się było w sklepie z odzieżą używaną. Zdecydowanie ten sklep nie dla mnie.
ja nie pojechałam Madzia chora.. ale pojadę pojadę
imageimage
każdemu się nie dogodzi......
image
Niestety potwierdzam, ludzie jak bydło się rzucili, pakowali do koszyków co sie dało - po kilka par butów, torebek itp a potem w kącikach to przegladali odkładając gdzie popadnie, po godzinie zrobił się taki bałagan że aż wstyd. Ubrania nie powaliły na kolana, ceny tez - za to podobał mi się dział wyposażenia wnetrz, nie było aż takich dzikich tłumów i kilka fajnych rzeczy wyszperałam. Przejdę się tam jeszcze raz, ale jak przejdzie juz żądny wrażeń tłum. Pozdrawiam :-)
Był ktos jeszcze? Zastanawiam sie czy jechac w weekend. A moze wcale nie warto?
Hej! ja rownież bylam z ciekawosci zobaczyc co i jak :) wielokrotnie bywalam w tk maxx w uk no i niestety wiele wspolnego z angielskim tk maxxem nie mamy :D wiadomo ceny nie sa az tak atrakcyjne jak w uk , ale po dluuugich i spokojnych poszukiwaniach zawsze mozna znalesc cos dla siebie. Wybor asortymentu bardzo duzy i ciekawy , inne ciekawsze rzeczy niz tez do ktorych jestesmy przyzwyczajone w sieciowkach...... zgadzam sie z poprzedniczka odnosnie dzialu domowego, wg mnie od zawsze najlepszy dzial tego sklepu! piekne orginalne lampy , fajne gadzety kuchenne!
ja napewno odwiedze tk maxx ponownie lecz poczekam az opadnie dziki szał , bo to co sie dzialo wczoraj to byla masakra!
image

image

równiez byłam pod wieczór około 20
nie było wcale takiego dzikiego tłumu jak myslałam

co do ubrań damskich to był lekki bałagan, ceny wcale nie taka rewelacja, uczciwe ze tak powiem, ale kupilam super długi sweter cieplutki za 70zł gdzie w innych sklepach typi reserved takie swetry sa za 150zł
dla dzieci były cuuudowne kurteczki - zakochałam sie

ale i tak pojade jak sie troche uspokoi zeby przejrzec wszystko :)
image
nigdy nie byłam w tym sklepie-powiedzcie jakie marki ubrań tam wystepują..rozumiem, że tam mozna znaleźc jakieś końcówki serii znanych firm, czy to wyrób jak dla lidl, biedronka, czy auchan?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a kurteczki dziecięcie w jakich cenach i rozmiarach?czy na 98 też coś było?:)
kurtki byly po 99zł
wszystkie rozmiary
mi sie podobały takie na polarku przeciwdeszczowe, super kolorowe
image
70% sprzedawanych rzeczy to bieżące kolekcje
Wiecie może czy są tam duże rozmiary ubrań dla kobiet plus size (44-46)?
Dla mnie ten sklep, to istna porażka! Nie wiem jak w Polsce, ale w Niemczech sklep wygląda jak lupmex, rzeczy są marnej jakości np. CK, Lacoste, DKNY, Diesel itp. wyglądają co najmniej jak tanie podróby.
ja WIDZIAŁAM JEANSY NP W ROZMIARZE 34 I 36 WIĘC TO TAKIE 44 I 46 :)

Jakie marki? Różne. Część nie jest mi wogóle znana tek szczerze....

Ale.... Przy krótkim szperaniu znalazłam kurtkę- świetną- Versace za 499 zł, znalazłam też fajną chustę Valentino za 69 zł i torebke - którą chyba kupię bo naprawdę warto- Bric's za 124,9 przecenioną z 699 :)
Jeszcze jedno. Jeansy. Generalnie trzeba pogrzebać dość mocno ale moja kumpela wyłapała za 125 zł Tommy Hilfiger'a a za 99 zł DKNY. JA sama widziałam Esprit za 69 zł :)
Byłam tam dzisiaj. Ogólnie porażka! Straszny bałagan.
Dla męża nie znaleźliśmy nic. Nic nawet nie chcieliśmy dotknąć.
Spodobały mi się buty, ale był to towar "uszkodzony", do tego żadnej znanej firmy i w cenie 599 zł!!! Wypatrzyłam też sukienkę, ale kupiłam 2 podobne w NY w cenie tej jednej.
Raczej już tam nie wrócę, bo nie ma nic dla mnie.
image[/url]image[/url]
bylam tylko 2razy w tym sklepie w UK przy okazji wizyty u siostry, generalnie nie moglam sie odnaleść wkoncu za druga wizyta kupilam sobie jedna szmatke ale z wielkim trudem .pewnie zajrze z ciekawości do naszego gdańskiego ale stala bywalczynia pewnie nie bede:-)
ja bylam tydz temu

kupilam sobie 2 pary spodni lee, kazda za 99zl

dokladnie tyle samo zaplacilam w uk, za spodnie lee

swetry bluzki w tej samej cenie co w UK

w UK na pewno oplacalo sie kupic zabawki fiszer prajsa, ale tutaj nie patrzalam jak stoja cenowo

dresy dla dzieci nike po 89zl( w PL)
bluzy dresowe po 69zl (w PL)

na nic innego nie zwrocilam uwagi

image
ja byłam wczoraj i większy porządek jest w niejednym lumpeksie. Ludzie jak bydło przepychąjący się, sterty ciuchów porzucane po kątach...ceny bez rewelacji.Jednym słowem-porażka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
szukam bluzeczek dla chłopca czy znajde tam cos ładnego i niedrogo? w jakich cenach
U nas w Anglii Tk Maxx jest bardzo popularny.Uwielbiam ten sklep!Można kupić markowe ciuchy od projektantów(drogie,ale w porównaniu z cenami z firmowych sklepów o połowę tańsze).Są też rzeczy ze średniej półki.Popularna jest marka Calvin Klein,Pierre Cardin w bardzo przystępnych cenach.Nie przepadam za kupowaniem tam ciuchów,bo faktycznie jest jak w ciucholandzie.Za to często kupuję buty,bo mają tylko po kilka par i nie wiem że nie zobaczę na ulicy 10 dziewczyn w tych samych kozakach czy szpilkach.
A jak z rzeczami do domu/dla domu? jest coś fajnego w rozsądnych cenach?
image

image
Dziewczyny - czy są tam bawełniane, duże pajace dla dzieci? powyżej rozmiaru 98?
Agusia nie ma. Ogólnie dział dziecięcy jak dla mnie bardzo słaby.

image
szkoda :(((( ale dzięki za odpowiedź - przynajmniej nie pojadę na darmo :P
dziewczyny, a co fajnego tam widziałyście ? czy to jest nad komfortem ?
kupiłam tam sobie sukienkę, fajna dobra gatunkowo, poza tym mój prawie mąż kupił sobie spodnie, kupiłam też zabawkę dla synka-ceny zabawek są niezłe, sweterek, spódnicę. Oczywiście nie za jednym podejściem ale generalnie wrażenia pozytywne. Ciuszki są na pewno takie trochę inne niż w sklepach.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry