Widok
Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają?
Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy nie brałam jednak moja kolezanka namawia mnie abyśmy spróbowały. Jednak o ile ona jest pelna optymizmu to sama podchodzę do tematu pragmatycznie i wole się tutaj dopytać. Może ktoś kiedyś próbował tabletkek i czy widział efekty?
Proszę o odpowiedzi głównie osoby, które rzeczywiście brały te tabletki, a nei osoby, które tutaj piszą swoje wlasne przemyślenia a nigdy ich nie brały. Proszę o opinię bo wszystko wygląda mi tutaj za bardzo kolorowo.
Proszę o odpowiedzi głównie osoby, które rzeczywiście brały te tabletki, a nei osoby, które tutaj piszą swoje wlasne przemyślenia a nigdy ich nie brały. Proszę o opinię bo wszystko wygląda mi tutaj za bardzo kolorowo.
Aktualnie je biorę. Niestety ale z wiekiem grawitacja dziala. Nie mam niewielkich piersi ale tak jakby straciły na objętości. Szczególnie po urodzeniu dzieci i karmieniu (standard....). Czy dadzą jakiś efekt to nie wiem bo biorę 2 tygodnie ale czuję pewną tkliwość w piersiach. Chociaż nie wiem czy jest to spowodowane tabletkami czy po prostu moim cyklem miesięcznym. Postaram się napisać jak to dalej będzie. Ale za jakieś 2 miesiące bo dopiero wtedy ponoć pojawia się efekt działania tabletek.
Jestem po kuracji. Ogólnie to byłam bardzo sceptycznie nastawiona do wszelkich tego typu wynalazków, tabletek.Nie wierzyłam,że to może działać .Ale doszłam do wniosku,że raz spróbuję. Jak nie zadziała to się upewnie, że to jednak była ściema.Jak zadziała to fajnie. I w moim przypadku efekt był. Wiadomo,że nie taki jak w reklamie tabletek, ale był. Piersi znacznie się ujędrniły, trochę podniosły. Powieszenie jest 1 rozmiar ( aby jednak prawidłowo napisać ot niecały). Myślę, że jeśli ktoś chce trochę powiększyć oraz ujędrnić piersi to jest to bardzo dobra metoda. Jednak nie zastąpi to tak naprawdę chirurga bo nie da się powiększyć tabletkami prawie o kilka rozmiarów.Coś takiego może zrobić jedynie operacja.
Powinnaś zamówić sobie 2 czy 3 opakowania aby zobaczyć efekt. Czytałam w sieci na forach w tematach o tabletkach na powiekszenie biustu,ze wiele dziewczyn robi błąd Mianowicie bierze jedno opakowanie tabletek i jak nie widzi większych efektów to przerywa Jednak na efekty trzeba poczekać te 2-3 miesiące Sama dużej różnicy po miesiącu nie widziałam, ale po 3 miesiącach brania regularnego perfect bust różnica już była. Dodatkowo stosowałam krem do biustu codziennie.Stosowałam masaż przy nakładaniu tego kremu tak więc udało się osiągnąć jeszcze lepsze efekty.
Hey :) Jeśli chcecie poczytać troche więcej na temat tych tabletek to moge polecić, aby rzucić okiem poniżej: https://www.biotrendy.pl/produkt/perfect-bust-skuteczne-powiekszanie-biustu/ Może komuś przydadzą się informacje tam zawarte, pozdrawiam :)
Bo nie zobaczysz, to zbyt szybko na to aby zobaczyć efekty Sama w pierwszym miesiacu widziałam efekty ale jedynie brodawki mnie swędziały,nic więcej.Na powiększenie biustu trzeba trochę poczekać i brać te tabletki minimum 3 miesiące Ogólnie kuracja tania nie jest, nie ma co się czarowac ale efekty są lepsze niz w przypadku wielu masaży czy zabiegów. No i nie nastawiaj się tutaj na powiekszenie kilka rozmiarów bo mozna osiągnąć powiekszenie max jednego rozmiaru, mi to jednak wystarczyło.
Potwierdzam, cena trochę wygórowana za kurację ale przynajmniej przekłada się to na rezultaty. Wcześniej brałam inne tabletki i efekty były mierne, w przypadku perfect bust przynajmniej są. Najlepsze to poprawa jędrności i napięcia skóry, u mnie powiekszenie piersi nie jest duże ale po karmieniu dziecka biust wygląda i tak zdecydowanie lepiej.
W moim przypadku produkt przyniósł efekty. Chociaż kupowałam z wielką wątpliwością bo zastanawiałam się czy to będzie działało czy może nie będzie działało. Co prawda biust nie urósł mi o 3 rozmiary, jednak uzyskałam jędrniejsze i widocznie pełniejsze piersi. Zauważyłam to ja, zauwazył to mój facet. No i co najważniejsze u mnie nie było skutkow ubocznych. Ogólnie wcześniej zastanawiałam sie nad operacją, ale zniechęciły mnie do niej możliwe skutki uboczne. Duży minus to cena, ogólnie tak jak tutaj wspomina kolezanka kuracja tania nie jest ale nie żaluje ani jednej złotówki, jaką na tabletki wydałam.
Stosuje dopiero kilka dni ale skora na piersiach jest juz widocznie napręzona Ogolnie to na początku przestraszyłam się bo swędziały mnie brodawki ale trochę mnie tutaj tym uspokoiłyście że niby normalne. Niestety opakowanie cena jest bardzo wysoka.Ogólnie droga kuracja ale mam nadzieję, ze nie stracę kasy i że bedzie to skuteczne.
ja stosuję tabletki Breastfem z ziołami z USA m.in. bardzo popularne wśród aktorek. Wyczytałam na zagranicznych forach że dziewczyny chwalą bardzo. Zamówiłam w Polsce jest jeden sklep który sprowadza. Po 4 tygodniach widzę naprawdę różnicę zostało jeszcze raz tyle. Ten preparat jest naturalny ale wpływa jakoś na estrogeny. Naprawdę można nim powiększyć biust jedynie co to trzeba uważać z antykoncepcją hormonalną bo wyczytałam że może mieć wpływ ale ja akurat teraz nie biorę a biust naprawdę rośnie :))
Hej, warto się skupić na składzie tego suplementu. Trochę siedzę w temacie i mogę popdowiedzieć, że tam są m.in. nasiona kozieradki, kopru włoskiego, tzw. saw palmetto i podobne. Niektórzy mogą się śmiać, ale proponuję podpytać swoje babcie. Powiększenie biustu to nie jest jakaś nowość, fanaberia naszych czasów (chociaż niektórzy teraz mocno przesadzają). Starsze kobiety radziły sobie właśnie takimi specyfikami. Teraz one są po prostu zebrane w nowoczesną formę. Nie będzie tak, że niewiadomo jak powiększysz piersi, ale z drugiej strony nie widzę wielkich przeciwwskazań, aby spróbować, jeżeli kompleks jest duży. Jak masz wątpliwości to zajrzyj na https://naturalnemetody.pl/perfect-bust-opinie/ , tam jest wyjątkowo szczegółowo opisany ten suplement.
Dziewczyny jeśli ktoś jeszcze bierze te tabletki to mam dwa pytania. Mianowicie czy piersi pomniejszają sie po braniu tabletek, w sensie po jakim czasie wracaja do normy po zaprzestaniu kuracji? Jeszcze gdzieś wyczytałam na innym forum jak dziewczyna pisała,ze powtórzyła kurację i wtedy efekt jest trwały. Jak to z tym jest?
kupiłam. trochę z desperacj bo biust po 2 dzieci nie był już taki jak wczesniej.Ogólnie jest ok, biust trochę wiekszy, bardziej jędrny, działanie mnie nie zaskoczyło bo nie spodzieawłam się jakichś tam super efektów i takich efektów nie ma. Jednak to na czym mi zalezało czyli wieksze ujędrnienie biustu jest i to się ceni. A co kupilaś sobie?
Tabletek nie mam ale dostaam od faceta coś takiego. krem do biustu, Po prostu tk mu jęczałam,że mam mały biust i gadałam o operacji ,ze kupil mi krem (już się zamknkęłam i mu o tym nie gadam bo jeszcze coś głupiego wymyśli). Na razie się nim smaruję, ogólnie pierwsze wrażenia pozytywne, Po tygodniu jednak nie widzę niczego poza nawilżeniem.
No i nie zobaczysz bo to za krótko. Nie potrafię Ci napisać czy ten krem zadziała czy nie bo stosowałam razem z tabletkami. Ale ogólnie jest ok. Wydaje mi się,że lepszy od tych drogeryjnych. My kobiety mamy o wiele wiekszą obsesję na punkcie biustu jego wygładu i wielkości niż faceci. Dla faceta wystarczą same pirsi To my chcemy aby były idealne.
Początkowo chciałam powiększać biust operacyjnie, ostatecznie jednak zaczęłam z namowy znajomej od tabletek Bust Up Line (http://bust-up.pl/) i to mnie mocno zaskoczyło bo biust poprawił swój wygląd, nieco się zwiększył, tak że na tą chwilę operacji nie planuje. Niby tylko ziołowe tabletki a jednak efekt okazał się naprawdę super. Moja mama też zdecydowała się spróbować, żeby ujędrnić biust i to co ją zaskoczyło to, że zaczęła mieć mniej symptomów menopauzy od momentu jak to brała.
Ja planuję sobie w najbliższym czasie coś takiego zamówić bo również mam wiele wątpliwości do tej operacji. Był ostatnio przecież przypadek słynny Szwedki albo Norweżki ( już nie pamiętam), która przyjechała do Polski na operację i obecnie leży w śpiączce brr....
Gdzie znajdę te tabletki? W aptekach czy trzeba zamawiać przez internet ? No i ile trwa ta kuracja?Po jakim czasie mniej wiecej widać jakieś efekty?
Gdzie znajdę te tabletki? W aptekach czy trzeba zamawiać przez internet ? No i ile trwa ta kuracja?Po jakim czasie mniej wiecej widać jakieś efekty?
Tabletki zamawiałam przez internet, najlepiej jest kupic w pakiecie, bo taka kuracja będzie musiała trwać przynajmiej 3-4 miesiące abyś zobaczyła róznicę. Jeśli chodzi o efekty to trzeba na nie poczekać Nie jest tak, ze hop siup weźmiesz tabletkę i od razu rezultat (jak sama widzisz co piszą dziewczyny w temacie). Ale już w drugim miesiącu powinnas widzieć pierwsze rezultaty.
Może , któraś z Was przetestuje i powie mi czy miała ten sam efekt. Biore te kaspułki na menopauze od 3 tygodni https://konopiafarmacja.pl/suplementy-diety/614-rhodiola-rosea-ekstrakt-z-rozenca-gorskiego-90-tab.html zawsze zapinałam biustonosz na ostatnie oczka, a teraz musze na pierwsze. Reszta ciała bez zmian nic nie utyłam. Wiem,że onto zioło pomaga regulować hormony, ale takiego efektu sie nei spodziewałam, diety też nie zmieniłam więc nie mam innego pomysłu co wpłynęło nato,ze ten biust stał się teraz taki pełny.
Ja też miałam kompleks małych piersi, okres dojrzewania dawno już mam za sobą tak wiec nie mam co liczyć na to, ze piersi mi sie powiększą. Ogólnie brałam tabletki perfect bust przez 3 miesiace i faktyznie efekt jest, wiadomo, że nie taki jakbym chciała docelowo uzyskac ale z rozmiaru A mam rozmiar B, tak wiec i tak jest o wiele lepiej niż było wcześniej.
Ja ogólnie też czekam az mi je przyślą i wierze w to ze zadziałają, przynajmniej mam taka nadzieję, bo kiedys stosowąłam krem na powiększanie i naprawdę fajnie ujędrniał ale chciałabym liczyć na trwalszy efekt i mam nadzieję, ze taki dzadza tabletki. A jak nawet nie podziałają to też nie będe żałowała bo nie będe się zastanawiała co by było gdyby.....
ja kupilam takie ampulki https://www.notino.pl/rilastil/breast-serum-ujdrniajce-do-dekoltu-i-biustu-w-ampulkach/ plus cwiczenia na klatke piersiowa i efekty widze :D o tabsach nie slyszalam
Brałam te tabletki i wprawdzie powiekszenie nie było u mnie duze (jeden rozmiar chociaż oczywiscie nastawiłam się wczesniej na więcej bo naczytałam sie reklam) ale ogónie to jestem zadowlona bo w porónaniu do wielu innych metod na powiekszanie biustu ta przynajmniej działa i jest efekt. Samo serum perfect bust również fajne.Dobrze się wchłania i ładnie pachnie.
"Ja też tak miałam chociaż zastanawiam się czy to po prostu nie było związane z moim cyklem miesięcznym, no ale jakaś tam róznica była. Ogólnie u mnie nie było powiększenia w przypadku tabletek, ale biust stał się o wiele bardziej jędrny, lepiej wygląda, jest lepiej podniesiony. Tak wiec jak dla mnie sukces.
"
"
No nie powiem, ze nie miałam takich właśnie wątpliwości. .W sensie,ze dopóki biore tabletki wszystko ładnie pięknie ale kiedy przestanę piersi powrócą do poprzedniej wielkości. Aczkolwiek nie miałam takich doświadczeń jak Ty z tabletkami anty. Na szczęście nic takiego nie wystąpiło.Biust jest nadal powiększony. Tyle, ze aby był efekt to trzeba się zmusić oraz brać regularnie bo jak nie bierze sie regularnie to nie będzie działania i jest to nawet napisane w instrukcji przyjmowania tabletek..Zamawiałam je przez internet. Widziałam na allegro, ale ja kupowałam na stronie firmowej bo chciałam aby wszystko było ok.
Dodam,żę tabletki są bezpieczne bo są dopuszczone przez krajowy rejestr farmaceutyczny- sprawdziłam bo z natury jestem podejrzliwą osobą oraz chcę wiedzieć co konkretnie biorę :P
Dodam,żę tabletki są bezpieczne bo są dopuszczone przez krajowy rejestr farmaceutyczny- sprawdziłam bo z natury jestem podejrzliwą osobą oraz chcę wiedzieć co konkretnie biorę :P
Dziewczyny jeśli ktoś jeszcze bierze te tabletki to mam dwa pytania. Mianowicie czy piersi pomniejszają sie po braniu tabletek, w sensie po jakim czasie wracaja do normy po zaprzestaniu kuracji? Jeszcze gdzieś wyczytałam na innym forum jak dziewczyna pisała,ze powtórzyła kurację i wtedy efekt jest trwały. Jak to z tym jest? Chodzi mi tutaj oczywiście o perfect bust
kupiłam. trochę z desperacj bo biust po 2 dzieci nie był juz taki jak wczesniej.Ogólnie jest ok, biust trochę wiekszy, bardziej jędrny, działanie mnie nie zaskoczyło bo nie spodzieawłam się jakichś tam super efektów i takich efektów nie ma. Jednak to na czym mi zalezało czyli wieksze ujędrnienie biustu jest i to się ceni. A co kupilaś sobie?
Tabletek nie mam ale dostaam od faceta coś takiego. krem do biustu, Po prostu tk mu jęczałam,że mam mały biust i gadałam o operacji ,ze kupil mi krem (już się zamknkęłam i mu o tym nie gadam bo jeszcze coś głupiego wymyśli). Na razie się nim smaruję, ogólnie pierwsze wrażenia pozytywne, Po tygodniu jednak nie widzę niczego poza nawilżeniem.
No i nie zobaczysz bo to za krótko. Nie potrafię Ci napisać czy ten krem zadziała czy nie bo stosowałam razem z tabletkami. Ale ogólnie jest ok. Wydaje mi się,że lepszy od tych drogeryjnych. My kobiety mamy o wiele wiekszą obsesję na punkcie biustu jego wygładu i wielkości niż faceci. Dla faceta wystarczą same pirsi
Zakończyłam właśnie podwójną kurację tymi wspominanymi wcześniej ziołami brazylijskimi - Breastfem. Moja opinia: 4 miesiące brania - 2 opakowania. Piersi zwiększyły się o jeden rozmiar stanika. Są do tego o wiele jędrniejsze i wyglądają ładniej niż przed kuracja. Nie zwisają tak i są pełniejsze. Tyle ile mogłam za pomocą tabletek to i tak jestem zadowolona z efektu.
Nie polecma operacji, kolezanka miała i potem miała sporo komplikacji, nie chciała o tym za bardzo mówić ale nie ograniczylo się jedynie do jednej operacji, tak wiec przez chęć powiększenia biustu sporo wycierpiała ( najgorsze jest to,ze wcale nie miala takich nieładnych i małych piersi, ale po prostu chciała jak te wszystkie gwiazdy w hollywood). Wiesz oczywiśćie, ze jeśli karmisz to nie powinnaś brac takich tabletek?
Bardzo dużo komentarzy z kategorii "zaczęłam brać" ale nie widzę nic na temat czy działają?