Widok

Tako jumper X-długość gwarancji

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mama pytanie do użytkowniczek tego wózka- na jak długo obejmuje Wasz wózek gwarancja? W mojej instrukcji jest to 12 msc, aczkolwiek Pani w sklepie internetowym poinformowała mnie, iż w gwarancjach wydanych wcześniej okres ten wynosił 2 lata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedys mialam tako jumper'a qle mega szybko sie go pozbylam, dla mnie wozek niewypal. z tego co pamietam, jak go sprzedawalam, to gwarancja byla podbita na standardowe 12 mcy (kupowalam go w lutym 2010r).
gwarancja na 2 lata
Ja kupowałam w styczniu zeszłego roku i miałam gwarancje na 12 m-scy
Dziekuję za wszystkie odpowiedzi. W sobotę złamało mi się koło w wózku, a że byłam na plaży sama z maluszkiem, to wracałam z tobołkami na plecach, dzieckiem za rękę, pchając wózek na 3 kołach. Nie było mi do śmiechu. Jako, że wózek kupowany pod koniec roku 2009 i nie jest już objęty gwarancją, mogę się pocałować w nos.
Dla mnie wózek był ok, ale tego koła nie mogę przeboleć. Badziew jakich mało i tyle.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry