Widok

Tanie ciuszkowanie Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zakładam nowy wątek żeby już nie mieszać w tamtym.

Intensywnie szukam lokalu, w którym mogłybyśmy się spotkać i powymieniać/posprzedawać ciuszki i inne rzeczy. Napisałam do jednego miejsca (na razie nie będę pisać nazwy), Pani napisała że mają salę ok 30m2 (nie wiem czy to dużo czy mało czyli czy wystarczająco :)) no i że chcieliby symboliczną opłatę. Ile - tego mi jeszcze nie napisała - czekam na odp.

Czy jesteście nadal chętne? Dziewczny, znajdźmy jakieś miejsce gdzie będziemy się mogłby spotykać cyklicznie bo przerażają mnie ceny rzeczy dla dzieci a i pogadać z Wami bym chciała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to ja nie umiem czytac ze zrozumieniem.
Bede o 14.30.
do zobaczenia
Basiu, czy orientujesz sie czy będzie można ze żłobka wypożyczyć jakieś krzesełko do siedzenia?jako, że jestem w zaawansowanej ciąży to fajnie byłoby przycupnąc chociaż na chwilę:) bo neiw iem czy będa czy samej coś kombinować, pzodrawiam
Nie no zaczyna się o 15 - warto uszanować właścicielkę żłobka i być punktualnie żeby wysłuchać to co ma do powiedzenia. Ja będę tak ok 14:30
czyli spotykamy sie poł godziny wczesniej o 15.15?
ja pomysle i dam znac
Dziewczyny - czy żadna z Was nie ma stolika / stołu np. platikowego ogrodowego?? Musimy się jakoś zmobilizować bo może być mało miejsca. Mamy 4 większe, 4 małe dziecięce, ja przywiozę swój z działki. Ale może jeszcze któraś ma??? Pomyślcie. Myślałam że załatwię więcej z pracy ale nie dam rady jednak.
Super! Dzięki! :)
rozwieszone plakaty Oliwa :)
Basiula masz jeszcze miejsce dla sprzedającej. JAk tak to jestem chętna. Ostatnio też byłam.
super :) Jutro rozwiesze kolo AWF i na Zabiance :)
super, a mozesz mi wyslac jakos ta ulotke to ja tez wydrukuje i przykleje
przelew poszedl
image

Uploaded with ImageShack.us
Aha, pisałam do trójmiasta, obiecano wpis na portalu ale pewnie z racji tego że miejce to prywatny Żłobek to nie będzie to taka reklama jak Szafy Dzieciaka :( Oni mają o tyle fajnie że organizują to w Klubie Osiedlowym. U nas Piastuś chciał 100zł (jakoś tak) za 3h przebywania tam. Jak teraz sie nie uda to ja już odpadam - mimo szczerych chęci widocznie nie mam zdolności.
Jestem już :)

Po pierwsze niestety nie wszystkie mamy wpłaciły mi pieniążki :/ Trochę przykro tymbardziej że zapisy na listę wiązały się z wpłatą pieniędzy. Nie będę pisać tutaj kto ale wyślę Wam jutro maila z prywatnej skrzynki (dziś nie mam kompa w domu).

Kupiłam już te kapcie ochronne. Za resztę kasy kupię coś dla tych Pań ze żłobka. Ze wszystkiego się rozliczę żeby nie było :)

Jeśli chodzi o samą organizację to tak:

PLAKATY
Mamy plakat, jest to połączenie ich koncepcji i naszej. Mam nadzieję, że nie będzie marudzenia :) Za chwilę go wrzucę. I teraz prośba - mogę podrukować plakat, wydrukowałam też w formie małych ulotek (czasem lepiej rzucić gdzieś pare takich, mama weźmie do domu i nie zapomni a plakat przeczyta i wyleci jej z głowy). Czy któraś z Was może wziąć trochę ode mnie i porozwieszać / porozkładać? Ja się postaram jutro jak mąż będzie pojeździć w pare miejsc ale sama na pewno nie dam rady bo do 16 pracuję i jestem sama z małą. Mogę się np. dzisiaj z Wami umówić i gdzieś Wam podrzucić żebyście miały już podrukowane i tylko porozwieszały. Najlepiej pasuje mi na trasie Matarnia - Słowaka w doł - Chrzanowskiego i wtedy albo Przymorze Real - Zaspa - Wrzeszcz (al. Hallera) albo Kościuszki i do Hallera. Dajcie znak to jakoś się umówimy. Jeśli ktoś chce sam podrukować to też proszę bardzo :)

STOLIKI
Tu trzeba będzie jeszcze coś pokombinować. Żłobek dysponuje 4 większymi (zaraz podam wymiary) i 4 małymi dziecięcymi. Jesli macie jakieś wieszaki, stoliki to p. Ela napisała mi że można dostarczyć w piątek i one to poustawiają i zrobią dekoracje w ogóle :) Myślę że będzie fajnie bo program żłobka przyciągnie klientki :)
Wymiary stolików:
2x 50cm/100cm
2x 60cm/150cm

No ja ewentualnie mam taki ogrodowy duży owalny. Ale jeśli macie jakieś stoliki typu właśnie ogrodowe (lekkie do przewiezienia przynajmniej :)) to dajcie znak. Musimy tu pomyśleć żeby nie było że nie ma gdzie się rozłożyć :)

Dziewczyny, zaraz przeczytam co napisałyście wcześniej bo nie miałam w sumie kiedy. Czekam na Wasze sugestie.
Dziewczyny jestem jestem! :) Zuza mi trochę gorączkowała a mąż wczoraj zabrał kompa w trasę. Mamy plakat, wrzucę go w ciągu dnia na forum i w ogóle napiszę więcej. Ale to za jakąś godzinkę jak mi szef wyjedzie :)
Dla mnie Gdynia za daleko niestety :(
Ja pisałam ale nie dostałam odpowiedzi :-(
za to z tego co wiem to w Gdyni taka akcja jest 4 marca
http://www.trojmiasto.pl/Szafa-Dzieciaka-imp270304.html
No to nie rokuje to zbyt dobrze :(
dzisiaj juz 26 ,ostatni wpis basiuli 21 cos zagineła w akcji:-/
Nie wiem bo znowu cisza za malo reklamy a jak t tyl tydzien to chyba za malo czasu ale moze sie myle

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry