Widok

Targi...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Byłyście?? Co tam oferują? Coś ciekawego?? Patrzę przez okno i zastanawiam się czy warto się ruszyć z domu i wybrać na te targi...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda, że nie zajrzeliście na moje stoisko. Zajmuje sie organizacją ślubów i wesel. Współpracuję z naprawdę dobrymi fotografami, którzy nie sa aż tak drodzy za to naprawdę potrafią robić śliczne zdjecia.
Jeżeli jesteście zainteresowani prosze o kintakt gdansk@slubnapracownia.pl
my tez mamy lukullusa:)
Jedz do Madonny!!! Tam na pewno coś znajdziesz:)
ja byłam sama i Szczęście nie ma co żałować...

najlepsza z tego wszystkiego była różowa limuzyna... :)

wróciłam z siatką ulotek i kilka pomysłami na nasz film weselny.

no i spokojna że Lukullus to dobry wybór- utwierdził mnie w tym Pan showman drinkowy ;)

też widziałam i sobie pomyślałam że można zrobić im zdjęcie na wszelki wypadek, ale suknie już mam
Z Agnes nie ściema. Byłam na targach i ich widziałam, ale co z tego skoro w zeszłym roku też byli, ale jak przyszło do realizacji kuponu - stwierdzili, że ich nie było ot co.
my mamy obraczki ze Zlotego Krążka i bardzo sobie do tej pory chwalimy. Ciagle sie blyszczą i nie rysuja tak bardzo. Polecamy. Wodke mielismy Finlandie. Kupowalismy w Auchanie.
heh tak..o tym hammerze też się nasłuchałam:-) Staliśmy tam chyba z 15 min:D Ale jedno dobre, bo zaklepaliśmy sobie jednego z lincolnów stojących na zewnątrz:-) Obrączki też sobie upatrzyliśmy ze stoiska "złotego krążka". Ktoś może polecić tą firmę?? W sumie te co nam się podobały do kosztowały 1,400 zł. Moja z cyrkonią (słyszałam, że lepiej brylancik mały) i gwarancję na rok dają (ale czy to nie za mało?). Grawer gratis.
No i jeszcze ta wódka weselna. Ktoś może coś powiedzieć na ten temat?
No nie powiem hummer był niczego sobie gorzej z ceną. :)
a my tam zamowilismy obraczki,,,,:) ale poza tym zadna rewelacja.no i moj mis hummera sobie upatrzyl..ale ja chyba nie bardzo chce takie auto..;0
no to pojechałam i powiem, że żałuję.. wróciłam z siatką makulatury (- na szczęście koleś przy wejściu dawał ulotkę w siatce;), biedniejsza o 20 zł i z zniesmaczoną miną. W sumie to nie wiem czego się spodziewałam ale zawiodłam się.
Niestety co roku gorzej-, ciśniej haotyczniej i nachalniej. Po za zawrotnymi cenami zarówno za stoisko dla potencjalnego wystawcy jak i zaproszenia (uważam,że 10zł to chyba za dużo zważywszy ,że na targi najczęściej przychodzą pary)nic nie powaliło mnie na kolana.Za ulotki, które rozdają hostessy też przecież płacą firmy reklamujące się. Pózniej to wszystko niestety ma odbicie w cenach.
Szkoda
Niestety co roku gorzej-, ciśniej haotyczniej i nachalniej. Po za zawrotnymi cenami zarówno za stoisko dla potencjalnego wystawcy jak i zaproszenia (uważam,że 10zł to chyba za dużo zważywszy ,że na targi najczęściej przychodzą pary).Za ulotki, które rozdają hostessy też przecież płacą firmy reklamujące. Pózniej to wszystko niestety ma odbicie w cenach.
Szkoda
poszliśmy bo dostalismy darmowe zaproszenie, a tak mamy wszystko prawie zalatwione

wg mnie trochę kicha w innych miastach widziałam ze zdjęc i reportaży jakoś lepsze a tu nic szczególnego.

mój Krzyś jest wkurzony że żadnego garnituru nie było( no poza jednym komunijnym ale w niego to chyba by się nie wcisnął :D )

szczerze, gdybym nie miała nic załatwione to też nie wiem czy bym coś z tamtąd wybrała, mały wybór i ta atmosfera " szybko szybko bo następny klijent"
Agnes był, bo widziałam :)
I ulotkę ze zniżką mam :) i tonę innych ulotek :D
I podpisaliśmy umowę z fotografem, na którego już dawno się czailiśmy.To mnie cieszy.:)
o to mnie chodzi ze ściemą:

"Kupon z Agnes to ściema. Byłam w zeszłym roku z koleżanką w Agnes i spodobała jej się sukienka, więc zapytała o cenę, a potem powiedziała, że ma kupon 5 % z targów. Na co pani odpowiedziała, że niemożliwe bo ich na targach nie było..."

bo Agnes od poczatku jest na kazdych targach weselnika :)
tak naprawde nikt tego ci nie potwierdzi ze tak bylo sama na wlasnej skorze musisz sie przekonac zapytac doswiadczyc itp chcesz wiedziec czy sciema czy nie to draz temat w agnes a tu kilo plotek kilo domyslow
Z tą ściemą z Agnes?
do vicki .... a moze konkretne pytanie ?
Ale o co chodzi?
do góry