Widok
heh tak..o tym hammerze też się nasłuchałam:-) Staliśmy tam chyba z 15 min:D Ale jedno dobre, bo zaklepaliśmy sobie jednego z lincolnów stojących na zewnątrz:-) Obrączki też sobie upatrzyliśmy ze stoiska "złotego krążka". Ktoś może polecić tą firmę?? W sumie te co nam się podobały do kosztowały 1,400 zł. Moja z cyrkonią (słyszałam, że lepiej brylancik mały) i gwarancję na rok dają (ale czy to nie za mało?). Grawer gratis.
No i jeszcze ta wódka weselna. Ktoś może coś powiedzieć na ten temat?
No i jeszcze ta wódka weselna. Ktoś może coś powiedzieć na ten temat?
Niestety co roku gorzej-, ciśniej haotyczniej i nachalniej. Po za zawrotnymi cenami zarówno za stoisko dla potencjalnego wystawcy jak i zaproszenia (uważam,że 10zł to chyba za dużo zważywszy ,że na targi najczęściej przychodzą pary)nic nie powaliło mnie na kolana.Za ulotki, które rozdają hostessy też przecież płacą firmy reklamujące się. Pózniej to wszystko niestety ma odbicie w cenach.
Szkoda
Szkoda
Niestety co roku gorzej-, ciśniej haotyczniej i nachalniej. Po za zawrotnymi cenami zarówno za stoisko dla potencjalnego wystawcy jak i zaproszenia (uważam,że 10zł to chyba za dużo zważywszy ,że na targi najczęściej przychodzą pary).Za ulotki, które rozdają hostessy też przecież płacą firmy reklamujące. Pózniej to wszystko niestety ma odbicie w cenach.
Szkoda
Szkoda
poszliśmy bo dostalismy darmowe zaproszenie, a tak mamy wszystko prawie zalatwione
wg mnie trochę kicha w innych miastach widziałam ze zdjęc i reportaży jakoś lepsze a tu nic szczególnego.
mój Krzyś jest wkurzony że żadnego garnituru nie było( no poza jednym komunijnym ale w niego to chyba by się nie wcisnął :D )
szczerze, gdybym nie miała nic załatwione to też nie wiem czy bym coś z tamtąd wybrała, mały wybór i ta atmosfera " szybko szybko bo następny klijent"
wg mnie trochę kicha w innych miastach widziałam ze zdjęc i reportaży jakoś lepsze a tu nic szczególnego.
mój Krzyś jest wkurzony że żadnego garnituru nie było( no poza jednym komunijnym ale w niego to chyba by się nie wcisnął :D )
szczerze, gdybym nie miała nic załatwione to też nie wiem czy bym coś z tamtąd wybrała, mały wybór i ta atmosfera " szybko szybko bo następny klijent"
o to mnie chodzi ze ściemą:
"Kupon z Agnes to ściema. Byłam w zeszłym roku z koleżanką w Agnes i spodobała jej się sukienka, więc zapytała o cenę, a potem powiedziała, że ma kupon 5 % z targów. Na co pani odpowiedziała, że niemożliwe bo ich na targach nie było..."
bo Agnes od poczatku jest na kazdych targach weselnika :)
"Kupon z Agnes to ściema. Byłam w zeszłym roku z koleżanką w Agnes i spodobała jej się sukienka, więc zapytała o cenę, a potem powiedziała, że ma kupon 5 % z targów. Na co pani odpowiedziała, że niemożliwe bo ich na targach nie było..."
bo Agnes od poczatku jest na kazdych targach weselnika :)