Widok
moja siostra miala tam wesele w kwietniu br. i bylo calkiem,c alkiem, ale nie super, jedzienia w miare duzo,ale na koniec nie dali wszystkiego do domu
T.ma w ogole kiepska opienie, o czym nie wiedzialaysmy wczesniej, odkad sama zajmuje sie org-ą swojego wesela nasluchalam sie kilku negatywnych opinii na temat tego lokalu,osobisie tam nie robie,
mam juz zaklepane miejsce w sali weselnej w goscicinie, gdzie jest duzo jedzenia, ogromna sala i mozliwosc wyjscia na zewnatrz+ogrod dla nowozencow
polecam!
T.ma w ogole kiepska opienie, o czym nie wiedzialaysmy wczesniej, odkad sama zajmuje sie org-ą swojego wesela nasluchalam sie kilku negatywnych opinii na temat tego lokalu,osobisie tam nie robie,
mam juz zaklepane miejsce w sali weselnej w goscicinie, gdzie jest duzo jedzenia, ogromna sala i mozliwosc wyjscia na zewnatrz+ogrod dla nowozencow
polecam!
ewela
Musze przynac ze twoja kolezanka miala racje w 100%. 3lata temu jeszcze tam bylo dobrze ale niedawno bylam tam na weselu i o 22 zabraklo juz jedzenia. Musieli sie wyklocic o wiecej jedzenia i doszlo do wymiany zdan pomiedzy wlascicielem tequili a para mloda. Strasznie tam oszukują co do jedzenia. Dobrze ze nie zrobili tam poprawin bo zostal jeden pomisek jedzenia. A co do menu to jest jedna cena chyba 125zł