Widok
co za bzdury. po pierwsze kieliszki mloda para moze zbic oczywiscie nie ma zakazu, a jesli chodzi o jedzenie to byl komentarz ze goscie sa glodni itd czywiscie to zalezy od mlodej pary tyle ile zamowia tyle jedzenia bedzie skoro zamawiaja najmniej zeby zaoszczedzic to nic dziwnego ze goscie sa glodni, co do koimatyzacji to zawsze mozan poprosic o wylaczenie jej, a potrawy po weselu wszystkie sa p[akowane i wydawane do domu. Polecam
Polecam, byłam tam na trzech weselach, roczku, komuni i przyjęciu urodzinowym, zawsze jedzenia było w sam raz (choć ligiczne że jet to zalezne os wybranego menu) zawsze smaczne (polecam płonącego prosiaczka) po imprezie pakują do domu, obsługa bez zarzutu. Lokal elegancki i przyhjemny.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja mam w teqili wesele za 34 dni.... po 1 . menu zaczyna się id 155 zł a nie od 120- a z jedzeniem nie ma się co dziwić jak młoda para leci po kosztach to w każdej knajpie zabraknie jedzenia o 22 skoro mało zamówią, moim zdaniem mają bardzo bogate menu, sala ( ja mam na górnej do 70 osób) jest bardzo ładna i gustownie urządzona, właściciele przemili, też słyszałam tylko same pozytywne opinie i póki co jestem zadowolona ze wspolpracy, za 2 tyg, idziemy ustalać menu, aaaa i pokoje mają też dla gości ...
W tequili są imprezy okolicznosciowe i jedzenia jest tyle ile sobie zamówi organizator więc jeśli ktoś zamówił za mało jedzenia to niestety mu zabraknie a wlaściciel lokalu zawsze radzi ile potrzeba, lecz klient często "wie lepiej ile jego goście zjedzą" skoro w tequili jest tak strasznie źle to czemu 2011 jest cały zerezerwowany?
Ja byłam niedawno tam na weselu, słabizna że szok, jedzenie hmmm jakie jedzenie?? Tyle, że obiad dostaliśmy a później tylko schab ze śliwką, schab z groszkiem, schab z morelą i to jeszcze wszystko zalane galaretą......podobno Pani Młoda coś domawiała ciekawe tylko czy to była galareta czy ten schab:/