Widok

Terapia małżeńska-szukam pomocy

Witajcie.Dziewczyny wiem,ze jestescie niezastapione dlatego zwracam sie do Was z prosba o pomoc.Nie chcę zagłębiać sie w swój problem z mężem ale wiem,ze jesli nie poszukam dla nas pomocy moje małżeństwo sie rozsypie.Szukam sprawdzonego gabinetu,osoby lub innej placówki z Gdyni specjalizującej sie w terapii rodzinnej,małżeńskiej.Moze znacie takowe?Może ktoś z takiej pomocy kiedyś korzystał i przyblizy mi jak to sie odbywa,jakie są koszty?Dodam,ze niezbyt stac nas by wydawac 200zł za każda wizyte gdzie pewnie na jednej sie nie obejdzie.Może jest gdzieś w Gdyni darmowa pomoc psychologiczna dla małżeństw?Poratujcie mnie prosze.
Z góry dziekuje i wierze w wasza pomoc.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Spotkania małżeńskie .pl
Weekend dla małżeństw
Polecam wszystkim po ślubie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla mnie to dr Sowiński na pewno by pomógł!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

ok mój to 501 561 517

imw
2011-01-20 20:36:05
polecam Jerzego Tokaja na ul. Świętojańskiej w Gdyni tel 502612451
NIGDY! Nie uznaje rozwodu, choćby nie wiem co się działo w małżeństwie. Twierdzi, że wiara nie pozwala mu pomagać takim chcącym się rozstać osobom....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Gabinet Psychoterapii i Rozwoju Osobistego mgr Agnieszka Gudaniec gdzie można skorzystać ze skutecznej terapii w formie online. Polecam, nam bardzo pomogła.

Udajcie się do http://solveit24.pl/skuteczna-terapia-rodzinna/ wysokiej klasy specjalista.

Polecam p. Joannę Krysiak z Pracowni Psychoterapii w Sopocie przy ul. Wybickiego. W skrócie: empatyczna, konkretna, skuteczna, bardzo kontaktowa, nie oceniająca, dająca duże poczucie bezpieczeństwa, a przy tym ma przystępne ceny. Dotarła do przyczyn mojego problemu, dodała mi dużo wiary w siebie i odwagi, żeby działać i zmienić wiele w sobie i w otoczeniu. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto na prawdę jest gotowy na zmianę i oczekuje autentyczności w relacji terapeutycznej, a nie zagłaskiwania problemów. Jednocześnie wysokie standardy, kultura osobista i "siódmy zmysł" do pacjenta.

Podsumowanie:

Wątek zawiera dyskusję osób szukających pomocy w kryzysie małżeńskim na terenie Trójmiasta. Użytkownicy dzielą się rekomendacjami placówek oferujących terapię małżeńską, zarówno bezpłatnych (Centrum Interwencji Kryzysowej, MOPS) jak i prywatnych, wraz z kontaktami do psychologów i psychoterapeutów. Poruszane są tematy komunikacji w związku, depresji poporodowej, przemocy domowej oraz znaczenia pracy nad relacją. Dyskusja zawiera również praktyczne porady dotyczące wyboru terapeuty, czasu trwania terapii i konieczności zaangażowania obu partnerów w proces zmian. Wiele osób podziela pozytywne doświadczenia z konkretnych gabinetów i specjalistów, podkreślając, że terapia wymaga woli zmiany i otwartości na pomoc profesjonalną.

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry