Widok

Terapia małżeństw

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie Panie,

Rozpocząłem terapię małżeńską u terapeuty. Jestem po kolejnym spotkaniu i mam głębokie poczucie stronniczości Pani Psycholog.
Nie chodzi o fakt , że z czymś mogę się nie zgadzać, ale bardziej o poczucie skupiania uwagi na żonie, jej potrzebach.
Moje kwestie są jakby w oddali, nie mają większego znaczenia nie są tak często podnoszone jak kwestie żony.

Przechodząc do sedna ... czy któraś z Was przechodziła terapię małżeńską w Trójmieście i miała kontakt z osobą, dzięki której Wasi małżonkowie/Partnerzy odnosili poczucie równowagi w rozmowie, nie mieli poczucia spychania na bok?

Wiem , że sprawa delikatna i może nawet kontrowersyjna, ale może doświadczaliście podobnych stanów? Może znalazłyście osobę, która nie budziła kontrowersji u jednej ze stron.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też bylismy kiedys na terapii i pani psycholog byla na maxa stronnicza- tylko że mój mąż był ok a ja winna za wszystko:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe ile jest przypadków w których tylko 1 strona jest winna. :-)

Cóż... trochę jak szukanie igły w stogu, ale od psychologa oczekiwałem umiejetności czytania w człowieku jak w książce i zgrabnego podejścia do tematu.
Znacie miejsce gdzie można pójść na terapię małżeńską bez opłat?
Terapia małżeńska u Jezuitów, tam nie ma stronniczości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fakt, znam kilka malzenstw ktore po weekendzie warsztatow/ wykladow ( nocleg jest rowniez u ksiezy, bo sa to zjazdy od piatku do niedzieli) opuscilu mury klasztorne w zgodzie. Sprobowac zawsze warto :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobre efekty http://solveit24.pl/skuteczna-terapia-rodzinna/ naprawdę polecam.

Polecam Gabinet Psychoterapii i Rozwoju Osobistego mgr Agnieszka Gudaniec. Gdy mieliśmy kryzys skorzystaliśmy z usług Pani psycholog i bardzo nam pomogła. Jestem zadowolona z efektów terapii.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Obniżenie /wypadanie macicy (1229 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

do góry