o jenki....ale za pierwszym razem podalam nick anti i co?/nici!!!!!!tez mnie nie zarejstrowali:(...a ta czy ten PIRI, to co? w kosciele drugi etat ciagnie, ze go nie ma ciagle???hhe
uff...przytargałam całą kupę zakupów..i to w zasadzie same warzywa ;)
byłam przy okazji w lumpiku i mierzyłam śliczną bluzkę z NEXTa ciążową ale niestety za duża
a kolejna-jeszcze faniejsza-za mała, biust mi się nie zmieścił :(
Dziewczyny ja juz gotowa na pierwszą komunie u chrzesniaczki męża zaraz wychodze oni juz w kosciele ja przyjadę na koniec mszy bo nie wystałabym tyle,skoro juz sie wystroiłam musimy dzisiaj zrobic jakieś zdjecia bo nie mam jeszcze takich zdjęć gdzie widac brzuszek.Miłego dnia
Zaplacic mozna w pazdzierniku, czy nawet zamowic na nastepny rok:)..ale jak sie nie ma swojego"typu"..to czekanie nic nie da...Mi chodzi o znalezieni swojego typu, odpowiedniego dla mnie i dla dziecka. o il bede w stanie sprostac czekiwaniom dziecka nie znajac np jego wagi:)hehe..
Ja koncze masakre tlumaczeniowa(od 5 rano:(((((...) i czekam na mezulka jak wyklady skonczy i lecimy rozejrzec sie za wozami dla malenstwa;)..Bo na wszytsko jest czas, a na zakupki dla dzidzi zero...No, tak byc nie moze;)hihi.Ciekawe co upoluje, Wy juz chociaz macie swoje typy a ja? NIC!!!!
ja dzisiaj sama :/
Małż pojechał do Katowic na turniej
ja zrobię pranko i chyba rusze na jakieś zakupki
musze pooglądać karnisze i zasłonki do dziecinnego pokoju