Widok

***Termin na wrzesień i październik 19***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I jeszcze zaraz liste naszych mamusiek wkleje:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak więc mnie to raczej czeka budka i parasolka to też jakieś rozwiązanie jeżeli chodzi o warunki atmosferyczne , nie mogę mieć wszystkiego:)

image
ja sobie nie wyobrażam z moją "cierpliowścią" ;) spacerku i jak nagle lunie dyszcz to miałabym przekładać wóżek cały brrr
nie widzę tego ;)

image
znalazłam wózek ktróy ma wszytskie opcje ;) przekładana rączka, gondola i spacerówka
muszę go na żywo zobaczyć
firma GRACO na Allegro jest duży wybór tych wózków

image
ale Graco sa podobno wadliwe-nawet pytalam w Mama i Ja, i kobietka tak delikatnie mi podpowiedziala ze Graco to nie bardzo;/...Ceny maja nizsze od innych wozkow-ale niestety-jakosc ich jest znacznie tez nizsza...

Też zastanawiałam się nad graco ale nie przekonuje mnie gondola.

nie we wszystkich Emmach przekłąda się rączka

dla mnie to akurat nie jest ważne, czytałam na ten temat opinie na innych forach i nie jest to aż tak często wykorzystywane jak myślimy

image
image
no ja też wiper o tym czytałam i to przekładanie już nie jest dla mnie takie ważne zwłaszcza że naprawdę niewiele wózków ma przekładaną rączkę...przekładać siedzisko to totalna porażka,zgadzam się,graco ma moja koleżanka od miesiąca i szukają kolejnego wózka więc ja nawet nie oglądałam,jakoś tak nisko gondolę ma i nie prowadzi się najlepiej poza tym hmm tak jakby mało solidny był,tak mi się wydaje, quinny speedi chyba jednak wybiorę,dokupie budkę,parasolkę i pałąk do spacerówki,tylko w spacerówce podobno opracia nie ustawia się pionowo i dzieciaki jeżdża z poduszkami,no chyba że to w starym modelu było...muszę to sprawdzić i zorientować się czy to takie ważne jest...

image
no właśnie w GRACO wydaje mi się, że te kółka są mało stabilne i wytrzymałe

image
Gabi, quinny mojemu mezowi sie strasznie podobal :)

image

image

a nam tylko emma i jedo...:)

no niby tej rączki często sie nie uzywa
ale jak byłam na spacerze z moja psiapsiółą na spacerze i jej małą to przekładała rączkę kilka razy bo tak akurat alo wiało albo słońce świeciło

sama już nie wiem ............ :/

image
Mowie Ci Olcia, trzymaj sie swojej, naszej, wersji:)-raczka jest potrzebna bez dwoch zdan!..dziewczyny moze probuja sobie wmowic ze nie, bo im sie konkretny wozek podoba,,hehehe...Ja nadal mam swoje zdanie na ten temat..a gust-gustem-o tym si nie debatuje;)

anti a masz jakies typy z przekładaną raczką?

ja to takie jestem stworzenie, że jak się upre na cos to koniec-mogiła ;))
więc rączka przekładana być musi ;)

image
hehe taka tez jestem--uparciuch...Mamy swoj typ-JEDO BArtatina Classic,,,:)

Sorrks-JEDO VEDI:)

a mnie to serio nie robi roznicy czy bedzie przekladana czy nie :) nie bralam tego w ogole pod uwage ogladajac wozki :)

image

image

widze ze temat wózków wre

i to jak. Bardzo uważnie czytam wszystkie Wasze wypowiedzi i koduję, koduję:)) Sama sie muszę w koncu wybrać na poszukiwania trego jedynego. Może któraś z Was poszukuje tj ja lekkiego wózka i może mi polecić jakis typ??

wyczytałam ostatnio że Jane Nomad jest jednym z najlżejszych wózków
agu_pe go kupiła o ile wiem, więc możesz się podpytac

image
image
Tez na nie patrzelismy, ale jak dla nas malo stabilny...Moze przez ta lekkosc sie taki wydawal, nie wiem...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (27 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (18 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

do góry