Widok

***Termin na wrzesień i październik 23***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowiutki jak nowalijki :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzisiaj u mnie ciasteczka królują...chyba wykończę opakowanie ;)

ja chciałam kupic czereśnie w bomi ostatnio ale mąż spróbował i...wypluł,le to jedne z moich ulubionych wakacyjnych owoców i mogę wciągać kilogramami bez ograniczenia pycha

A ja nektarynki-juz 5 dzisiaj:)..Napadlo mnie na slodycze, ale zgodnie z postanowieniem nie jem ani grama;)..i musialam znalezc jakis slodki owoc---wiec padlo na nektaryny!!!!!!!!Pyszne!!!!!

Hej. Wstawać śpiochy!!!! Kolejny słoneczny dzionek się nam zapowiada:)))

Hej....ja juz na nogach, od pol godzinki-sniadanko zjadlam:)..i obmyslam plan na dzisiaj:)...

ej! ja już w pracy i po 30 min spacerku :)

:)) Wiper, a Ty się nie wybierasz na zwolnienie??

wybieram ale dopiero w lipcu

Wiperek, a Ty kiedy mialas slub? w 2007, czy 2006? Bo cos mi swita jak na weselniku siedzialam, ze byla taka ksywa;)

9 wrzeseń 2006

Tak, tak, kojarze z albumu slubujacych jak teraz zerknelam:)..No teraz w iazy jednak troszke inaczej wygladasz:)

he he he...tam jestem uczesana i umalowana a na co dzień się nie maluję przez tą alergię cholerną bo i tak by wszystko spłynęło :)

wydaje mi się że wyglądam tak samo paskudnie jak zwykle

Przestan! Chodzilo mi oto ze teraz troszke widac ze w ciazy jestes-pulchniejsza buzka;)i tyle....Kurcze, jak patrze na te nasze zdjecia slubne to kurcze....ale czlowiek mial zapal na te fryzury, makijaze u wizazystek, a my jeszczze plener mielismy po 2 dniach i wszytsko od nowa trzeba bylo-malowanki i fryc!

no wiesz...brzucha już ukryć się nie da, a te 3 dodatkowe kg muszą gdzieś być
a poza tym 2 lata temu byłam nieco szczuplejsza ;)

i TAK JESTES LASECZKA:) bRZUSZEK MASZ TAKI FAJNY, ZGRABNIUTKI...aLE 3 KG TYLKO PRZYTYLAS? cIEZKO MI W TO UWIERZYC:)..jA JUZ 5:(..A GDZIE JESZCZE 4 MIESIACE;(BUU

bo ja sporo schudłam w pierwszych 3 miesiącach; tak jak Bocianki

Ja niby tez schudlam 3 kg w pierwszych miesiacach..ale teraz mam 5 na plusie;(...Jedna pozytywna sprawa, to fakt, ze nie mam duzego apetytu teraz..jeszcze niedawno moglam non-stop cos przegryzac, teraz jem 3 razy dziennie i sie uspokoil nadmierny apetyt..Z czego sie ciesze!

ja nie mam duzego apetytu...jedynie na słodycze :) ale to mam od zawsze :)

Juz jestem dzisiaj odpoczynek wczoraj pilnowałam pana który wykowywał remont,później robiłam pierozki z truskawkami więc dzisiaj odpoczywam,moja dzidzia jeszcze sie nie obudziła dzisiaj,a o 17 wizyta u gina i jeszcze musze odebrać wyniki morfologii i moczu.Troche sie denerwuje przed wizytą.Pozdrawiam

Wiper super masz brzusio widzialam fotki na drugim forum.co do apetytu to mi dopisuje a waga moze z 0,5 kg sie ruszyła.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry