Widok

***Termin na wrzesień i październik***34

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy
ja to nawet nie wiedziałam że tak jest z fotelikami..ale ten maxi cosi pasuje do wszystkich czy też nie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, widziałam...dziekuję

w poniedziałek dopiero ide oblookać koszule do karmienia, ale takie kopertowe i na guziczki...koleżanka mi dała namiary na fajny sklep, więc w lunchu się tam wybiorę

ja jestem na razie na etapie prania i prasowania ciuszków, póxniej się zabiorę za pościel

no i jeszcze przewijak, rożek i pieluchy musze kupic :(

Hej. Wróciłam z jeziorka. Super było, nawet pogoda dopisała!!!Nie ma to jak nasze Kaszuby!!!
Wstawać śpiochy!!!

już dawno na nogach :)

ja za to byłam w górkach i też było fajnie

My wyruszamy w tym tygodniu na Śląsk :)

a gdzie??

Na wesele w Knurowie, to zdaje się dzielnica Gliwic :)

nie, to osobne miasto ale obok, bardzo niedaleko

koleżanka z Knurowa by się obraziła za tą dzielnicę ;)

hehe :) to już nie będę tak mówić żeby lokalnego patriotyzmu nie ranić :)

nie wiem która z Was pytała o koszule w mothercare - byłam dziś - cholera jest przecena 50% na koszule, majtki ciążowe i mnóstwo ciuszków dziecięcych. To się wściekłam, bo ten dwupak koszul kosztuje teraz 48 zeta grrrrrrrrrr.......

no prosze... a kocyki też są przecenione?? wysłałabym mame na zakupy

kurcze ciekawe do kiedy te przeceny,bo my od wczoraj u rodziców ,w te najgorsze burze się wybraliśmy...wprawdzie jutro wracamy do gdańska ale od razu nie pojadę do Kliffu..

wiper - kocyki niestety nie :(
przynajmniej tak mi się wydaje, bo Maciej jakiś oglądał i cena była normalnie nieprzyzwoita ;)

no własnie :(
jeden już mam z poprzedniej przeceny ale bym miała ochotę na jeszcze jeden-one sa śliczne

uuuu...plecy mi dzisiaj wysiadają :(

to chyba po tym dość męczącym weekendzie

Ja dzisiaj jakoś kiepsko sie czuję ,jakos mi ciężko.Zrobię obiad i troche odpocznę .

to chyba przez pogodę..ja wczoraj w nocy przejechałam 350 km ,jutro rano czeka mnie taka sama droga,noc miałam taką sobą bo słabo sypiam ostatnio a od rana tyle energii miałam że szok,jeszcze u przyjaciółki byłam u 2 miesięcznej niunki i nie mogłam się od niej odkleić,karmiłam,usypiałam i takie tam i chyba mnie to wykończyło bo energia uszła a mi chce się spać,Zuzka znowu na pęcherzu najbardziej nie lubię tej pozycji..a byłam ostatnio w nivenie,kupiłam spodnie białe lniane i morską bluzeczkę na chrzciny,przymierzałam 2 sukienki - w jednej cycki tak wyłaziły że ksiądz mógłby tego nie wytrzymac:) a w 2 w takie kamienie wyglądałam jak moja babcia ale potwierdzam że tam można coś sobie wybrać na różne okazje,wcześniej wszystko było na mnie tam za duże,apropo ile się daje na chrzciny?wiem że niby tyle na ile stać i takie tam ale może któraś ma jasną odpowiedź:)

Ja mam chrzest siostrzenicy za tydzien-kupilismy zabawke Fisher'a i dajemy 200zl. A rok temu bylam chrzestna matka i dalismy 500zl+ rowerek taki mały , na 3 kolkach:)

anti rowerek na chrzciny? to już chyba duża niunia była? no ja też tak myślę że dam 5 stów i jakiś srebrny grzebyczke z grawerem albo bransoletkę i albumik jakiś i powinno byc git

Tak, taki malutki rowerek, dla rocznego dziecka. Siostra w sumie miala wszystko, a predzej czy pozniej Mały musialby miec rowerek...A ja mialam problem z glowy:)
Teraz to dopiero "jazda"-mała ma 3 miesiace i ma wszystko praktycznie w swoim pokoiku, zabawek jak w sklepie dla dzieci i wszyscy maja dylemat-siostra chce dla niej taka a'la kuchnie, jak bedzie wieksza, to juz dopiero jest wymysł:)-tak to jest, jak dziecko wszystko juz ma i rodzice wymyslaja, dlatego kupilismy jej zabawke ktorej o dziwo nie miala i dodoatkowo kase...

Do góry!!! Bo spadamy na drugą stronę :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry