Widok

Testy Owulacyjne VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-IV-t71717,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-V-t72639,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-VI-D-t93897,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-Owulacyjne-cz-VII-t97575,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny Dziewczyny przeczytajcie ostatni wpis w poprzednim wątku!!!!!!
Izulucha w ciąży!!!!!!! :))))))))))))))))))
jeszcz enie potwierdzonej, ale dwa dodatnie testy!!!!!!
dzieki Jadwisiu,

wlasnie zobaczylam ze jest nowy watek...

prszeczytajcie ostatni wpis z porzedniego...

ja jestem jeszcze w szzzokuuuu i dopoki lekarz nie potwierdzi, to nie nastawiamy sie. choc ja jestem dobrej mysli, tylko , aby zmianaklimatu nie wplynela niekorzystnie

ps. to byl pierwszy cykl gdzie stosowalismy testy owulacujene, ado tego myslalam, ze nic z tego nie wyjdzie, bo remont i podroz itp.a wdzien wyjazdu do tajlandii taka niespodzianka...
kochana bądź dobrej myśli, to też jest bardzo ważne :)
a kiedy masz wizytę u lekarza?

Michałowa a jak u Ciebie?
Cudooooownie!! Ślicznie! Gratuluję i trzymam kciuki!!
Cudnie!!! Ja i tak gratuluję, bo skoro testy są na +, to na pewno to jest to!!!
Izulucha gratulacje! Dbaj o siebie
izulucha gratulacje! oszczędzaj się na wakacjach:)
michalowa a co u Ciebie słychać?
Izulucha super, gratuluje:)
właśnie wróciłam po Swietach i zajrzałam czym prędzej żeby zobaczyc co u Michalowej( szkoda ze nie ma jeszcze dobrych wieści), a tu proszę jaka niespodzianka, Izulucha:)
A ja wlasnie do Invikty zmykam:)
O kurcze!!!! ;-)))))))))))))))
Izulucha! Ale fantastyczna wiadomosc!!! Mowilam Ci, że sie uda i ze PCOs to nie wyrok ;-))

A u mnie lipa. Nadal @ nie ma. Totalnie mi sie rozregulowal cykl. I jak tu dzieci robic?? W przyszlym tyg. ide do gina to cos mi da na wywolanie. Echhh
W ciazy nie jestem, bo przeciez bym cos czula. No i te testy negatywne.
dokladnie Michalowa, pcos to nie wyrok, Tobie tez uda sie.ja tez bym poszla do lekarza na twoim miejscu.
a tak wszyskiego naj z okazji urodzinek dziewczyny z 13/04, ja tez 13stka, tylko , ze grudniowa ;-)))
ja tez @ nie mialam 2 miesiace, a pozniej wrocilo do normy tzn te cholerne cykle 34dniowe. ja dzis zrobilam 3ci test i nadal pozytywny, wizyte mam dopiero za tydzien, a do poloznej pewnie za 2 tygodnie.
aha ja tez nie czuje sie w ciazy i nic nie wskazywalo na ciaze, ja boli podbrzusza w ogole nie mam, i teraz tez nie mam, tylko taka napietosc w piersiach,jak zbudze sie.
staram dbac o siebie tzn, dobre odzywianie tzn jesc sniadanie, biore witaminki, pije duzo wody, mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
i 3mam kciuki za kazda z was.
Izulucha, dziękuję za życzenia ur. ;-)))
I kochana, na pewno będzie wszystko oki! Ale się cieszę, że Ci sie udalo! Dodaje to skrzydeł! Chociaz oczywiscie cholernie Ci zazdroszcze heheheh! ;-)

Ja absolutnie zadnych boli, czy wrazliwoscie piersi nie mam. Nic nie zapowiado sie nawet na @. Muszę ic do gina i koniec - trudno sie mowi. Szkoda czekac, bo czas leci.

Dbaj o siebie i uwazaj na fasolkę ;-)
ide w piatek na 11 do gina. Pewnie da mi cos na wywołanie...
Michalowa napewno sie uda idz gin i niech sprawdzi co jest grane:) u mnie koniec @ wiec wszystko zaczyna sie od początku ale w przyszłym tygodniu tez ide do gin moze cos podpowie jakies badania albo leki zeby pomogly nam zajsc:)))nowy cykl nowa nadzieja.....
Dzieki za życzenia urodzinowe:)
Michalowa, a ty idziesz do Invicty ? Bo ja byłam właśnie wczoraj i jeszcze jeden cykl próbujemy, tzn z Clostillbegytem.A potem badanie drożności jajowodów mnie czeka i jeśli będzie ok to inseminacja.
Tak bym chciała żeby nam się teraz udało. 23 kwietnia ide na USG żeby zobaczyc jak tam owulacja i pewnie Pregnyl znów dostanę na pęknięcie pęcherzyka i do roboty:)
cześć dziewczyny!!

Nie udzielam się już ale częśto was poczytuje.
Jestem założycielką pierwszego wątku testy owulacyjne i widze ze ładnie się rozkręciło:-)
Mi udało się zajść w pierwszym cyklu ich stosowania.
TRZYMAM ZA WSZYSTKIE MOCNO KCIUKI I PAMIĘTAJCIE WIARA CZYNI CUDA-coś wiem na ten temat:-)
Gratulacje Izulucha dbaj o siebie :)
U mnie powinna przyjść @ ale jaj nie ma ;) poczekam jeszcze kilka dni zanim zrobię test. Nie czuje się ani na @ ani na to, że jestem w ciąży nie będę się nastawiać. Nie chce się znowu rozczarować.
ja też czekam na @ ale jeszcze 2 tygodnie do mam 34 dniowe cykle, owulacje już miałam, teraz tylko to głupie czekanie! mówię sobie że tym razem się na nic nie nastawiam ale sama siebie oszukuje:)
Na razie jeszcze do Invicty nie idę. Idę w piątek do mojego endokrynologa na NFZ - w sumie dostane pewnie jakies hormony na wywołanie. Do Invicty pojde na badania w 1-3 dniu cyklu. A teraz nie będę tylko za wywołanie płacić ;-)

Na wszystko tak długo się czeka, szok. Jak nie na owu to na @! Masakra!

A do jakich lekarzy chodzicie i gdzie??
Michałowa kurcze no a może coś tam ten lekarz w piątek wypatrzy... nie chcę Ci robić nadziei, ale no jakoś nie mogę zrezygnować z tej myśli tak całkiem, że może się jednak udało :)
a tak w ogóle to najlepsze choć spóźnione życzenia urodzinowe :) radości, zdrówka, miłości no i spełnienia marzeń, w tym TEGO marzenia :)

Piggy jak długo się leczysz w Invikcie?

Zuzia, ja wiem jak to jest, niby się człowiek nie nastawia, ale czeka :) ja w przyszłym tygodniu to będę przeżywac :)

Kiccek no trzymamy kciuki! :)
Dziękuję Ja-dwisiu za życzonka! Och jakby było wspaniale jakby się sprawdziły. Wszyscy mi życzyli tego upragnionego maleństwa ;-) łącznie z mężem ;-)...to może się sprawdzi?

No właśnie człowiek sam siebie oszukuje, że na nic nie liczy i się nie nastawia ;-).

A co do jutrzejszej wizyty - chyba niczego nie nie dopatrzy ;-). Teoretycznie mogłabym zrobic kolejny test ciązowy, bo robiłam tydzień temu, a @ nadal nie ma. Ale szkoda mi już kasy na kolejny test i siły nie mam na robienie sobie nadziei. Jutro lekarz zrobi na pewno usg przez pochwowe to jak coś tam jest ;-) to mi powie. Ale pewnie nie ma ;-(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry