Widok

Testy owulacyjne III :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html

Kolejna odsłona wątku :)

I odpowiem od razu na pytanie:
U mnie na razie bez zmian. Ani @, ani pozytywnego testu nie ma...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny jak byłam ostatni o ginekolog, to mi powiedziała, że mogę też mieć PCO, ale że mamy pół roku popróbowac naturalnie, jak się nie uda, to mam przyjść. testy owulacyjne pokazują owulację, ale co tam się dzieje tak naprawdę, to nie wiem...
w każdym razie w przyszłym miesiącu już chyba będzie trzeba się wybrać na dokładniejsze badania i może też będzie potrzebne wspomaganie...
No ja tez sie zastanawiam, czy aby ten pecherzyk dojrzaly pekl ;-) Bo ok, owu byla, ale czy mozliwe bylo zaplodnienie?

Kurcze chodze do ginegologa-endokrynologa na NFZ i niby ok, ale zastanawiam sie czy nie powinnam isc gdzies do specjalisty. Wiecej badan zrobic itd. Np. moj w ogole nie zalecil przebadac meza...a moze i u nigo problem? Oby nie...wystarczy moj!

Ech...biedne babeczki jestesmy! Chcemy bardzo a nie wychodzi! Przez to wszytsko moja cera tak sie popsula ze hej! Jakies okropne podskorne ropne badziewie wyskoczylo mi na policzku! Dobrze ze maz sie mnie jeszcze nie brzydzi hehehe!
no ja mam podobno leniwe jajniki, a mój mąż leniwe plemniki, więc ja nie wiem, jak to będzie. mogłyby się te komóreczki do pracy wziąć a nie wylegiwać w każdym cyklu ;)
najlepiej dziewczyny to jest wpasc tylko szkoda ze wczesniej o tym nikt nie pomyslal ja srtacilam aniolka w 5msc ciazy i zyl 15 godz:(pozwolilam tylko raz moejemu skonczyc do konca i to bylo jakos przed 2 i to byl zloty strzal a teraz juz pol roku i nic bardzo mnie to martwi juz czepiam sie wszystkiego ale wkacu sie wybiore do gina bo niechce przedluzac tego
odrazu robie korekte to bylo przed @:):):):)
Strasznie Ci wspolczuje! ;(

No wlasnie tez smiejemy sie z mezem, ze gdybysmy wiedzieli ze beda takie problemy to juz bysmy min. 5 lat temu zaczeli starania...po co trulam sie pigulkami i po co tyle kasy na nie wydawalismy ;-)
Szkoda ze nie mialam wtedy dzisiejszego rozumu...no ale coz...
ja też współczuję Madzik :*
ale bądź dobrej myśli, masz jeszcze mnóstwo czasu, na pewno urodzisz tyle dzieci ile będziesz chciała :) życzę Ci tego serdecznie.
dzieki dziewczyny za slowa otuchy jakos daje rade ale bardzo bym juz chciala doczekac sie finalu jakeigo sie nie doczekalam z moim aniolkiem:(P(:( sprobowalam z tymi testami ale chyba rzuce to bo nie wychodza mi sa 2 kreski tego samego koloru ale nie sa ciemne
wiesz co, to chyba też zależy od poziomu hormonu w Twoim organizmie, ciemne być nie muszą, byle testowa nie była jaśniejsza od kontrolnej, więc powinno być ok...
ja-dwisia myslisz ze oulka byla / testy paskowe wskazuja mi do tej pory druga jasna kreske teraz w 20dc jak i w 14 dc tak mi wskazywaly a plytkowe wskazywaly mi tak jak ci pisalam jestem dobrej mysli nie dlugo testuje a teraz ogdaniam @ na 9 miesiecy heeh:):):)
kurcze nie wiem, aż tak się nie znam :(
ale druga jaśniejsza kreska chyba może być przez dłuższy czas, a skoro jest tak długo - to kto wie, może się udało - Kasia 0075 kiedyś pisała, że testy owulacyjne też mogą wskazać ciążę, ale ja się na tym nie znam, więc tylko gdybam.
no i trzymam kciuki :)
ja-dwisia ja tez trzymam kciuki za ciebie i wszystkie staraczki na tym forum nie ma co gdybac co bedzie :):)najgorsze jest aby czekanie
tak zgadadza sie :) ja robilam testy owu i trwala ona 7 dni :) a co sie potem okazało to juz była ciąża :)
imageimage
kasia do ktorego dnia cyklu widzialas ta kreske ?i ona byla taka jasna nie bede sie nastawiac ehh i gratuluje cie fasolki nie jedna ci zazdrosci :):)
cześć Kasia :)
zaglądam czasem do Waszego wątku i martwiłam się trochę o Ciebie ostatnio - ale już wszystko ok po wizycie u ginekologa?
tak pół na pół oki :) ale nie mam sie denerwowac,wiec stara, sie lezec plackiem bez stresu

dwie kreski były od 14-20 dnia cyklu,, potem mi sie testy skonczyły o 29 dc ciazowy zrobilam i tez byly juz dwie dodam jeszcze tylko ze 14 dc robiłam bhcg i nie było ciąży widać,,,,a 30dc była juz ciąza 4 tygodniowa
imageimage
madzikus, przykro mi, co cie spotkalo.

ja juz tez nie planuje, bo wlasnie z tych planow to gowno mi wychodzi.ale gdybym wiedziala to tez wczesniej bysmy zaczeli starac...
moj maz ma troche cisnienia, bo ostatnio rezerwowalismy urlop i mowi, a jak bedziesz w ciazy itp, a ja na to , ze wkurzam mnie ciagle mowienie o tym itp. takie jak nie mozemy, bo mozesz byc w ciazy.
za tydzien w sobote ide do gina i zdecyduje sie na usg i zobaczymy, co wtedy zobaczy.
image

image
no to dobrze. dużo spokoju życzę :)
dziękuje :)
imageimage
kasia to mi tez tak pokazyje od 14 dnia do teraz 20dnia cyklu:P;p

ilulka moj na povzatku bardzo sie bal 2 dziecka a teraz jak chce to mi o tym mowi jak mi juz minela ta gadka o dzidzi to on dopiero zaczyna co by mu kupil itp

dla wszystkich

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry