Widok

Testy owulacyjne IV :))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak sprawuje się wam ten test? Czekam na opinie osob ktore juz maja go od dluzszego czasu.

Stosowałam te same testy cały sierpień, zawsze wychodziły negatywne, a tydzień temu dowiedziałam się że jestem w ciąży

Polecam Ovu Control z tego prostego względu że będę mamą (wczoraj się dowiedziałam)! Bez takiego regularnego badania (i bez męża) pewnie by to tego tak szybko nie doszło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny, kontynuujemy wątek tutaj:
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-V-t72639,1,16.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny...:)pojadę dziś do apteki, test już będzie czekał, jasne, co ma być to i tak już jest lub nie ;) a to i tak pierwszy cykl starań, więc czas wziąć się w garść ;) tylko te objawy, co chwila coś, pozwalają mi się łudzić i nakręcać, trzymajcie się, miłej niedzieli!!
zrób bobo test, takie żółte opakowanie, jeśli jesteś w ciąży to on powinien już pokazać, bo ponoć pokazuje już 6 dniową ciążę
Nie martw się... co ma byś, to będzie!!!
Jeśli nie możesz się doczekać, to możesz zrobić test owu. One pokazują albo zbliżającą się owulację, albo ciążę. Jeśli byłby teraz pozytyw, to prawdopodobnie masz się z czego cieszyć :)
Zawsze na owu boli mnie lewy jajnik, dokładnie jak dziś... około połowy cyklu... takie uczucie napięcia i ciągnięcia. no i moje biedne piersi, marzę o jakichs zimnych okładach czasami...
bardzo dziękuję ewwa za odpowiedź, dziś poszukam, jutro może zrobię... choć mam ciotkę farmaceutkę i nie ma dobrej opinii o testach... o rany... kiedyś robiłam test z marszu, jak nie byłam pewna, bo się nie starałam o dziecko, a teraz to zbyt waż
ne i tak się martwię...
Poszukaj w aptekach testu o czułości 10. Taką czułość mają testy Acon ultraczułe i bobo test. Ale pytaj najlepiej jaką czułość mają testy, które są w aptece (pewnie nie będą tam wiedzieli o cho ci chodzi, ale wtedy poproś, żeby pokazali Ci instrukcję lub opakowanie). A wiesz kiedy mogła być owu?
dzięki Betrisa :) jeszcze dziś wytrzymałam, w sumie to pboję sie tego testowania, a dzis znów boli mnie lewy jajnik... ojojoj
zależy jaki masz test, niektóre wykryją szybciej. Kilka babek mi mówiło,że testowało się 3 dni przed @ i wychodziły dwie krechy ale tylko niektóre testy są na tyle czułe, jak na opakowaniu pisze,że w dniu spodziewanej @ to wcześniej bym nie testowała ale na niektórych jest napisane,że szybciej można chyba bobo test i quick vue nie jestm pewna
Monika, gratulacje!

Ja zadaję sobie pytanie, czy robić test jutro, dwa dni przed terminem? Straasznie bolą mnie piersi, jakbym miała sutki z rozgrzanego żelaza.... Bo w tygodniu wprawdzie większa sprawdzalność, ale na szybko, bo rano do pracy... jak myślicie?
no to teraz do dzieła:-)

a to moja fasoleczka

image
Hej!!!
Mąż na szczęście nie uczył się długo. A dziś na teście owu w końcu była wyraźna druga krecha. Dziś dzień przerwy i jutro zadziałamy :)
Ewwa i jak tam sprawy się mają, mąż odpuścił nauce;-)

Musiałam zmienić suwaczek bo termin porodu wg. USG jest na październik.

Trzymam za Wszystkie kciuki!!!!!!!!!!!
Izulucha będzie dobrze! ale dobrze, że się przebadasz, będziesz przynajmniej dobrze wiedzieć co i jak. a to, że zaznaczają i się zastanawiają to jeszcze nic nie znaczy, poza tym, że się przykładają do badania :)

Ewwa nic się nie martw, myślę że jutro jak Mąż będzie już po porawce i w dobrym humorku, Wam się uda :)
A mi zaczął się wieczorem płodny śluz :))) Jupi!!!
A wczoraj miałam czarną rozpacz z powodu jego braku i w ogóle zbyt małej ilości.
Oczywiście żeby nie było za łatwo, to mąż siedzi w drugim pokoju i się uczy, bo jutro rano ma poprawkę :( i nie wiem czy będzie chciał się przytulać. Nie powiem mu przecież, że ma przyjść na chwilkę, bo śluz jest dobry.
wow Monia, to super i aby tak do konca.

ja-dwisiu: po peirwsze w tym UK lekarze nic nie mowia ci co widza ci na USG, ale kazala koniecznie pojsc do rodzinnego i on bedzie mial opis i wyniki, ale chyba mialam cos, bo zaznaczali na zdjeciu cos, dlatego sadze, ze musieli cos znalezc. pewnie sobie wkrecam i po prostu musze uspokoic sie. bedzie dobrze. w srode rano mam wizyte , wiec dowiem sie szczegolow.

super Monia :)
Monia, strasznie się cieszę, że wszystko jest dobrze :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry