Widok

Testy owulacyjne XIV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy wątek, bo poprzedni jest za długi i zawiesza się. Życze wszystkim staraczkom, aby 14-tka była szczęśliwa. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Liluś :) Masaż juz odwołany, moja ciąża jest naważniejsza :)

Teraz trzymam kciuki za Was dziewczyny, musicie koniecznie szybko do mnie dołączyć i przeniesiemy się do kwietniowo- majowych mam :)
Trzymam za Was mocno kciuki!!!!
Słonko na pierwszym teście miałam taką samą kreseczkę jak ty i byłam w ciąży. Bardzo się cieszę. Gratuluję. Chyba jednak masaż odpada :)
Dzięki, chyba za 2 dni powtórzę test, albo w poniedziałek pójdę na betę. Niewiem tylko teraz czy wrócić do brania duphastonu czy nie, w poniedziałek zadzwonię do moj gin, bo nie wiem co robić.
Ale jestem szczęśliwa :)
tez taka mialam a dzisiaj moja corka ma 3 latka a wiec mozecie zaczac watek XV gratuluje
no pewnie ze sie udało,ja tez na poczatku miałam bladą kreseczke a po 3 dniach na kolejnym teście juz była mozno czerwona.
Powodzenia
image
Zrobiłam test i ...... jest druga blada kreska!!!!! czyżby naprawdę się udało??? Zaraz wkleję zdjęcie mojego testu, bo nadal nie moge w to uwierzyć!
Więc myślisz że zwykły masaż też odpada? Bardzo chciałabym na jakiś iść - szczególnie masaż karku, bo mam strasznie spięte mięśnie karku, które mnie aż bolą.
Więc chyba jednak test zrobię jeszcze dzisiaj żeby mieć czas na odwołanie masażu.
bylam wtedy ok.5-6 tygodnia ciazy,

wejdz na strone www.sanctuary.co.uk, jest to takie spa, gdzie sa pakiety dla ciezarnych i sa adnotacje kiedy i jaki wykonywac...jest to angielska strona, ale zajrzyj...
ja zrezygnnowalam wlasnie z kamieni...mialam tylko masaz stop, ale ciala nie, a gorace kamienie wg. mnie odpadaja...
Dziś mój 8 dzień po odstawieniu duphastonu i zdecydowałam się kupić kolejny test i zrobić go jutro.
Mam do Was pytanie: na jutro jestem umówiona na masaż ciepłymi kamieniami - czy jeżeli jestem w ciąży to taki masaż może jakoś zaszkodzić? I czy w ogóle w ciąży można chodzić na masaże całego ciała?
dzieki dziwczyny za wyjaśnienie, czyli dalej działamy z duzą nadzieja ze może......się kiedys uda:))))
jutro ten test PCT rano ale wyniki za tydzien zobacze bo jade na krótki urlop jutro, oby był owocny:))))
trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!!!!!
Za pewne uznał, że masz duży, dojrzały pęchęrzyk i mógłby już pęknąć, może sam też by pękł ;-)
ja byłam u dr. Łukaszuka. To dziwne że tak ci powiedział bo pani przyniosła mi od razu z lodówki ten zastrzyk. Ja wcześniej byłam u dr. Czecha ale zrezygnowałam, bo jakoś tak słabo do nas podszedł , uważał że wszystko jest ok i nie ma co chodzić a miesiące mijaja a ja nadal w ciązy nie jestem:(((( Z dr. Łukaszuka jestem bardzo zadowolona i polecam go wszystkim:)))
A czy na podstawie USG dr. mógł stwierdzic że być może mi pęcherzyk nie pęka?
Julia, trzymaj się dzielnie. Strasznie współczuję ;(

Hej Aguseek - kurcze, widzisz, a mi dr Czech powiedział, że nie ma nigdzie pregnylu i dał mi inny lek o podobnym działaniu...ech! Do jakiego lekarza chodzisz?

A zastrzyk jest po to żeby jajeczko pękło i żeby mozliwe było zapłodnienie. Na pewno wszystko jest ok i niedługo bedziesz miała baby! ;-)
Julia bardzo mi przykro, za drugim razem będzie dobrze, zbieraj siły przez te 3 miesiące na następne owocne staranka

Witaj Aguseek :)
cześć dziewczyny dawno nie pisałam ale regularnie was podczytuje i trzymam za wszystie kciuki:) u nas kolejny cykl starań ale nadal nie ma odpowiedzi dlaczego nam nie wychodzi.....robiliśmy sporo badań i nadal nic wszystko w normie. Teraz pan doktor z Invicty bada mój cykl i właśnie mam pytanie do tego....czy możecie mi wytłumaczyć o co chodzi bo wczoraj miałam badanie czy sa pęcherzyki i czy dojrzewaja? Ja dostałam zastrzyk wczoraj z Pregnylu w Inviccie ( czyli albo maja zapasy albo już nie ma problemu z zakupem w hurtowni tego leku:) ). Jutro mam mieć zrobiony test PCT. Moje pytanie do was po co Pregnyl do testu PCT? Doktor nic nie wytłumaczył a ja z tego wszystkiego zapomniałam sie zapytać. Powiedział tylko że "Chwała Bogu jak zajde w tym cyklu" ,kurcze nie wiem co to znaczy czy jest cos nie tak czy wszystko ok....a wy jak myślicie?pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny:)))))))))))))
trzymaj się cieplutko Julia! :*
następnym razem się uda, zobaczysz.
Julia trzymaj sie, wiem co czujesz i tez mam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej. ja chyba nie jestem jeszcze w stanie myslec o nastepnej probie. ale moze za 3 miesiace bede myslec inaczej.
Julia przykro mi, wiem co czujesz. Ja swoją ciążę straciłam w czerwcu. Powodzenia za trzy miesiące. My już się staramy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry