Widok
ja byłam u dr. Łukaszuka. To dziwne że tak ci powiedział bo pani przyniosła mi od razu z lodówki ten zastrzyk. Ja wcześniej byłam u dr. Czecha ale zrezygnowałam, bo jakoś tak słabo do nas podszedł , uważał że wszystko jest ok i nie ma co chodzić a miesiące mijaja a ja nadal w ciązy nie jestem:(((( Z dr. Łukaszuka jestem bardzo zadowolona i polecam go wszystkim:)))
A czy na podstawie USG dr. mógł stwierdzic że być może mi pęcherzyk nie pęka?
A czy na podstawie USG dr. mógł stwierdzic że być może mi pęcherzyk nie pęka?
Julia, trzymaj się dzielnie. Strasznie współczuję ;(
Hej Aguseek - kurcze, widzisz, a mi dr Czech powiedział, że nie ma nigdzie pregnylu i dał mi inny lek o podobnym działaniu...ech! Do jakiego lekarza chodzisz?
A zastrzyk jest po to żeby jajeczko pękło i żeby mozliwe było zapłodnienie. Na pewno wszystko jest ok i niedługo bedziesz miała baby! ;-)
Hej Aguseek - kurcze, widzisz, a mi dr Czech powiedział, że nie ma nigdzie pregnylu i dał mi inny lek o podobnym działaniu...ech! Do jakiego lekarza chodzisz?
A zastrzyk jest po to żeby jajeczko pękło i żeby mozliwe było zapłodnienie. Na pewno wszystko jest ok i niedługo bedziesz miała baby! ;-)
cześć dziewczyny dawno nie pisałam ale regularnie was podczytuje i trzymam za wszystie kciuki:) u nas kolejny cykl starań ale nadal nie ma odpowiedzi dlaczego nam nie wychodzi.....robiliśmy sporo badań i nadal nic wszystko w normie. Teraz pan doktor z Invicty bada mój cykl i właśnie mam pytanie do tego....czy możecie mi wytłumaczyć o co chodzi bo wczoraj miałam badanie czy sa pęcherzyki i czy dojrzewaja? Ja dostałam zastrzyk wczoraj z Pregnylu w Inviccie ( czyli albo maja zapasy albo już nie ma problemu z zakupem w hurtowni tego leku:) ). Jutro mam mieć zrobiony test PCT. Moje pytanie do was po co Pregnyl do testu PCT? Doktor nic nie wytłumaczył a ja z tego wszystkiego zapomniałam sie zapytać. Powiedział tylko że "Chwała Bogu jak zajde w tym cyklu" ,kurcze nie wiem co to znaczy czy jest cos nie tak czy wszystko ok....a wy jak myślicie?pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny:)))))))))))))