Widok
Super, Słonko! Gratulacje! Już myślałam, że ten watek będzie się ciągnął w nieskończoność, a tu niespodzianka :)
Piggy, IUI trochę kosztuje, więc może przemyśl czy nie lepiej zaczekać miesiąc i mieć większe szanse. Tym bardziej, że owu może się pojawić innego dnia.
W ostatnim miesiącu miałam monitoring cyklu. Pojawiłam się u dr 12 dc (czyli 3 dni przed owu - przez jakieś pół roku mierzę temperaturę i wynikało, że owu jest dokładnie 15 dc), a okazało się, że już po owu. Może to wynik stresu, wakacji a może jeszcze czegoś innego.
Tak więc nigdy nie wiadomo, kiedy będzie.
Chociaż, może warto zaryzykować...
Powodzenia!
Piggy, IUI trochę kosztuje, więc może przemyśl czy nie lepiej zaczekać miesiąc i mieć większe szanse. Tym bardziej, że owu może się pojawić innego dnia.
W ostatnim miesiącu miałam monitoring cyklu. Pojawiłam się u dr 12 dc (czyli 3 dni przed owu - przez jakieś pół roku mierzę temperaturę i wynikało, że owu jest dokładnie 15 dc), a okazało się, że już po owu. Może to wynik stresu, wakacji a może jeszcze czegoś innego.
Tak więc nigdy nie wiadomo, kiedy będzie.
Chociaż, może warto zaryzykować...
Powodzenia!
a u mnie dziś prawie kreseczki nie było i myślałam, że już po owu (a to już 14 dc, zwykle miałam 13-14, ale teraz pojawił się śluz, więc może jeszcze się pojawi ;)
Dziewczyny jest nowy wątek!
chodźcie tam :)
Słonko zaglądaj tu do nas dalej i informuj jak się miewasz, mam nadzieję, że krechy teraz już będą piękne i wyraźne :)
Dziewczyny jest nowy wątek!
chodźcie tam :)
Słonko zaglądaj tu do nas dalej i informuj jak się miewasz, mam nadzieję, że krechy teraz już będą piękne i wyraźne :)