Widok
Kupiłam dziś test... jak do rana @ nie przyjdzie to rano go zrobię. Brzuch mnie co prawda nie boli ale co chwilę mam wrażenie że @ przyszła i latam do łazienki a tam nic. No i od kilku dni bolą mnie sutki, jak bym miała tam siniaki, ale to tak na prawdę zadna oznaka, bo mogą przcież boleć ze względu na @. Oby do rana :)
lestek no to masz łągodniejsza dawkę :) oby prolaktyna nam spadła :) ja to juz nie wiem i mam naprawde dosc... przez ostatni rok mialam strasznie opoznione @... a teraz jak wzielam ta jedna tabletke dostalam 2 tyg przed terminem :( gin mowila ze moze przyjsc ale nie spodziewalam sie ze tak szybko:( nie wiem, moze od teraz juz sie ureguluje... kurde... zawsze mialam co 28 dni, a od przeprowadzki tu, zmiany pracy co 33-42 dni ;/ i tak juz od dobrych dwoch lat... :(
dziewczyny mam pytanie: dziś wzięłam ostatnia w tym cyklu 10-ta tabletkę duphasomu jest to mój 25 dc, wg informacji od mojej gin @ powinna przyść w ciagu 2-3 dni, a co jezeli nie przyjdzie? czytałam ze duphasom jest równiez na podtrzymanie ciąży, czy powinnam go po jakims czasie zaczac ponownie przyjmowac czy lepiej nie? jezeli tak to po jakim czasie?. W tym miesiącu nie robię sobie jakiś wielkich nadziei ale i tak jakos w trakcie wizyty nie przyzło mi do głowy żeby o to spytać.
dziewczynki mam pytanko :) czy ktoras brala z was dostinex na obnizenie prolaktyny. ja wczoraj zaczelam, podobno szybko obniza prl i wywoluje owulacje;-) bo owulacja to dla mnie obce pojecie :( ale co tam, uchy do góry :) jak nie teraz to za miesiac, a jak nie za miesiac to za dwa :) buziaki staraczki ;-) do dzieła :) musi nam sie wszystkim udac :) koniec kropka . ;)