Widok

Testy owulacyjne XIV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy wątek, bo poprzedni jest za długi i zawiesza się. Życze wszystkim staraczkom, aby 14-tka była szczęśliwa. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłam dziś test... jak do rana @ nie przyjdzie to rano go zrobię. Brzuch mnie co prawda nie boli ale co chwilę mam wrażenie że @ przyszła i latam do łazienki a tam nic. No i od kilku dni bolą mnie sutki, jak bym miała tam siniaki, ale to tak na prawdę zadna oznaka, bo mogą przcież boleć ze względu na @. Oby do rana :)
cześć Dziewczyny!

Liluś, i jak tam, robisz teraz te badania hormonalne?

Słonko, trzymamy kciuki!!!!!
Słonko trzymam kciuki. U mnie niestety nic, przyszedł @. Mam nadzieję, że następnym razem się uda.
Dziś mój 2 dzień po odstawieniu duphastomu i na razie nic nie czuję, żadnego bólu brzucha jak na @, ale boję się robić test, żeby znów nie zobaczyć tylko jednej kreski, może jutro się odważę, chociaż z drugiej strony wiem,że czekanie nic nie zmieni.
lestek no to masz łągodniejsza dawkę :) oby prolaktyna nam spadła :) ja to juz nie wiem i mam naprawde dosc... przez ostatni rok mialam strasznie opoznione @... a teraz jak wzielam ta jedna tabletke dostalam 2 tyg przed terminem :( gin mowila ze moze przyjsc ale nie spodziewalam sie ze tak szybko:( nie wiem, moze od teraz juz sie ureguluje... kurde... zawsze mialam co 28 dni, a od przeprowadzki tu, zmiany pracy co 33-42 dni ;/ i tak juz od dobrych dwoch lat... :(
Slonko, myślę że test w dniu spodziewanej miesiaczki. Jesli masz cykle nieregularne to ok 2-3 dni po odstawieniu duphostanu.
zjadłam już dwie tabletki (8 ćwiartek, czyli 8 tygodni). czuję się dobrze i nie wiem jak długo mam to przyjmować. okaże się po badaniu prolaktyny.
ja mam brac przez 6 tygodni (przez pierwsze trzy tygodnie 1 tabletke na tydzien), a w nastepnych 3 tygodniach (1/2 tabletki na tydzien). nie wiem jak dlugo bedzie trwala taka kuracja.
a dlugo juz bierzesz? ja zaczelam 3 dni temu. dobrze sie czuje :)
faktycznie, długi ten wątek...
ech, ile bym dała, żeby też się przenieść do watku "mdłościowego"... ale cóż, czas pokaże. może kiedyś się uda ;)

Kammcia, ja też biorę dostinex (1/4 tabletki na tydzień), a ty?
Dzięki :)
Michalowa a po ilu dniach zrobić ten test? 2-3 czy lepiej więcej odczekać?
Słonko no to czekamy na dobre wieści od Ciebie żeby zamknąć 14 wątek :-)
Jeśli nie przyjdzie @ zrób test ciażowy. Jeśli będzie pozytywny zacznij brać duphostan ponownie. Mi tak lekarz mówił - i miałm brać 3 razy dziennie 1 tabletkę. Niestety ja nie musiałam ponownie brać duphostanu, bo @ zawsze przychodziła.
dziewczyny mam pytanie: dziś wzięłam ostatnia w tym cyklu 10-ta tabletkę duphasomu jest to mój 25 dc, wg informacji od mojej gin @ powinna przyść w ciagu 2-3 dni, a co jezeli nie przyjdzie? czytałam ze duphasom jest równiez na podtrzymanie ciąży, czy powinnam go po jakims czasie zaczac ponownie przyjmowac czy lepiej nie? jezeli tak to po jakim czasie?. W tym miesiącu nie robię sobie jakiś wielkich nadziei ale i tak jakos w trakcie wizyty nie przyzło mi do głowy żeby o to spytać.
:))) oby.... ;-)
ja bralam w polaczeniu z dupkiem i po miesiacu bylam w ciazy, takze powodzenia...
dziewczynki mam pytanko :) czy ktoras brala z was dostinex na obnizenie prolaktyny. ja wczoraj zaczelam, podobno szybko obniza prl i wywoluje owulacje;-) bo owulacja to dla mnie obce pojecie :( ale co tam, uchy do góry :) jak nie teraz to za miesiac, a jak nie za miesiac to za dwa :) buziaki staraczki ;-) do dzieła :) musi nam sie wszystkim udac :) koniec kropka . ;)
ja też chciałabym się przenieść do "mdłościowego" wątku;) zabierzcie mnie ze sobą:)
Hop do góry, bo wątek nam daleko spadł :)
Ja-dwisia no nie ma innej opcji :) niedługo wszystkie robimy przenosiny ;-) ja dzisiaj dostałam @, naszczęście cykl się przedłużył tylko o 3 dni, bo się bałam, że dojdzie do 30 paru ;-) Pozdrowionka i udanego dnia dziewczyny :)
Ja-dwisia, no kurcze! Oczywiście, że będziesz z nami narzekać na mdłości i takie tam ;-). Już niedługo zakładamy wątek mamusiowy i koniec! ;-)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry