Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
rozczarowanie wątek zamknięty W salonie byliśmy z mężem 5 raz z okazji walentynek. Niestety, masaż ciepłym...
~gosia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 lutego 2014

zadowoleni i zrelaksowani wątek zamknięty polecam wszystkim masaż olejkami, który był intensywny, ale cudowny; nie...
~zagnywacz
-

dodano: 18 lutego 2014

Nieporozumienie wątek zamknięty Witam, bywaliśmy w salonie wielokrotnie bo spełniał nasze oczekiwania,...
~R.
1

dodano: 29 stycznia 2014

Polecam wątek zamknięty Masaż głowy, ramion i pleców - bardzo relaksujący, ale też intensywny zabieg....
~Karolina
-

dodano: 9 listopada 2013

Bardzo serdecznie polecam ! wątek zamknięty Masaż głowa ramiona plecy, bardzo bardzo intensywny, bardzo przyjemny,...
~Aga
-

dodano: 9 sierpnia 2013

Super przyjemność wątek zamknięty otrzymałam w prezencie masaż ziołowymi stemplam i powiem szczerze byłam mile...
~Kropka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 listopada 2012

Polecam rehabilitacyjny relaks:)! wątek zamknięty W salonie msażu byłam po raz drugi. Pierwsze wrażenie sprawiło, że...
~Rybka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 stycznia 2012

Pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta :-) wątek zamknięty Znajomy polecił mi Salon Masażu MAI THAI .Korzystałam z wielu masaży,ale po...
~Dorota
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 stycznia 2012

Przyjemnie, choc amatorsko.. wątek zamknięty Z masazu tajskiego korzystam srednio dwa razy w miesiacu. Po raz pierwszy...
~Andrzej
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 stycznia 2011

Asia:D - opinia wątek zamknięty To był mój pierwszy raz ale było super;D Masażystka masowała mnie od dołu do...
~Asia:D
-

dodano: 29 stycznia 2011

Tajlandia na wyciągnięcie ręki... wątek zamknięty Nawet nie wiem od czego zacząć, bo mam tak bardzo wiele pozytywnych odczuć po...
~Kamila
1

dodano: 20 lipca 2009

Ceny nie stosowne do jakości usług wątek zamknięty Z okazji rocznicy skorzystaliśmy z "Wieczoru dla dwojga".Impreza kosztowała...
~Gosia
5

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 grudnia 2009

bomba!!! wątek zamknięty świetna sprawa;) masaż - mega profeska, atmosfera - rewelacja, miło,...
~justa
-

dodano: 4 marca 2010

Same zaskoczenia! wątek zamknięty Dostałem zaproszenie na masaż tajski klasyczny... Choć byłem nastawiony...
~M.M.
-

dodano: 22 lutego 2010

Wielka ulga dla obolałych pleców!!! wątek zamknięty Masaż tajski jest pierwszym, jaki przyniósł ulgę dla moich wiecznie obolałych...
~Olga
1

dodano: 24 stycznia 2010

Masaż super ale... wątek zamknięty Co do masażu to jest naprawdę wyjątkowy i wszystkim go polecam, natomiast co...
~Agata
1

dodano: 14 lipca 2009

Jestem uzalezniony. wątek zamknięty Jestem uzależniony od tego masażu - pozdrawiam panią LOY - rewelacyjny masaż!...
~Dawid
-

dodano: 2 stycznia 2010

REWELACJA wątek zamknięty Byłem tam pierwszy raz i jestem zachwycony. Wybrałem masaż klasyczny mocny z...
~Art
-

dodano: 24 października 2009

Kasia - opinia wątek zamknięty Jestem stałą klientką tego salonu, który cenię nie tylko za profesjonalizm...
~Kasia
-

dodano: 28 września 2009

do mieszkańców Trójmiasta :) wątek zamknięty byliśmy na urlopie w Gdańsku, a że pogoda na początku lipca! nie sprzyjała...
~Ala
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
40

32

wątków

do góry