Thai Wok

Restauracje

Gdynia, Kazimierza Górskiego 2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
RFX - opinia wątek zamknięty Cytuję moją żonę: "Gorący jak diabli i w dodatku tak ostry, że nie da...
~RFX
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2019

Świetne wątek zamknięty Szczególnie polecam pad thaia z kurczakiem na zamówienie - niebo w gębie !
~PS
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 czerwca 2018

Obrzydliwa kaczka wątek zamknięty Chrupiąca kaczka za 32 złote!! twarda i nie chrupiąca... sos przesolony a...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 grudnia 2017

Najgorsze chińskie jedzenie wątek zamknięty Nigdy dotąd nie jadłam takiego ohydnego jedzenia jak to. Omijać z daleka.
~Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 listopada 2017

Tragedia wątek zamknięty Obsługa na bardzo niskim poziomie. Kaczka- spieczony wiór. Na dodatek...
~Kuba
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2016

Ohyda!!! wątek zamknięty Zamówiłam smażony makaron sojowy wegetariański, otrzymałam tłusty makaron z...
~Ewa
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lutego 2015

Zielono-niebieski kurczak ... wątek zamknięty Obsługa miła, uśmiechnięta i szybka. Skusiłam się ze swoim chłopakiem na...
~Anonimowa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 listopada 2015

Oby jednorazowa wpadka wątek zamknięty Zamawiamy lub chodzimy średnio dwa razy w miesiącu i zawsze było wszystko ok...
~Macias
-

dodano: 26 marca 2015

pozytywnie wątek zamknięty Jak najbardziej polecam. Jedzenie smaczne. Jedynie cieżko mówić o klimacie i...
~Marek
-

dodano: 22 marca 2015

masakra wątek zamknięty Nie dość że strasznie drogo to jedzenie beznadziejne..... Dwa razy trafiłam...
~gość
-

dodano: 19 lutego 2015

nie polecam wątek zamknięty Pojechalem zamowilem zupe tom yun kong. nNa zdjeciach wyglada super a ze...
~Soutski
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 listopada 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry