Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
okropne jedzenie!!!!! wątek zamknięty Witam, Jeszcze nigdy nie byłam tak nie zadowolona żeby wystawić komuś...
~Nigdy więcej!!!!!
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 września 2010

Kulinarna porażka wątek zamknięty Z przykrością stwierdzam, że jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak słabą...
~Aleksandra Puszcz
-

dodano: 2 sierpnia 2010

Dół i sto metrów mułu wątek zamknięty Zamiast przyjemnego, niedzielnego obiadu dla dwojga znających dobrą kuchnię i...
~FanTenisa
-

dodano: 1 sierpnia 2010

odradzam, brak słów wątek zamknięty żadko kiedy jestem tak nie zadowolony, że aż muszę się tym po dzielić z...
~kierownik zespołu
4

dodano: 4 marca 2010

Nareszcie miejsce gdzie szefem kuchni jest Włoch ! wątek zamknięty Włoskie produkty używane do przygotowywania potraw przez Danielle nadają jego...
~Tommy
1

dodano: 11 kwietnia 2010

WRACAM TAK CZESTO JAK TO MOZLIWE wątek zamknięty Jestem sala klientka i wracam jak tylko to mozliwe. uwielbiam w szczegolnosci...
~P
-

dodano: 31 marca 2010

PYSZNE JEDZENIE !!! wątek zamknięty Pierwsze co zafascynowało mnie w tym miejscu to PRAWDZIWIE włoskie dania....
~Kinga
-

dodano: 22 marca 2010

Bosko wątek zamknięty Jest cudownie..........!!!
~madzia
-

dodano: 21 marca 2010

Gorąco polecam! wątek zamknięty Do The Towers wpadłam przypadkiem, ale od teraz moje wizyty w tym miejscu...
~Wymagająca
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 lutego 2010

:) wątek zamknięty Bardzo ładne oświetlenie, kameralnie. Pani z baru bardzo miła i uprzejma,...
~AMK
-

dodano: 6 lutego 2010

A_dam_o - opinia wątek zamknięty Kameralnie i bardzo smacznie. Sympatyczne miejsce, obsługa bardzo miła, a...
~A_dam_o
-

dodano: 1 grudnia 2009

Bardzo miły klimat i dobry smak! wątek zamknięty Zachęcam wszystkich do odwiedzenia TheTowers, gdyż jest tam naprawde super...
~Robert
-

dodano: 26 listopada 2009

Polecam wątek zamknięty Świetne miejsce których niedosyt odczuwam w Gdyni. Unikalny, klimatyczny...
~Joanna
-

dodano: 18 listopada 2009

Kuchnia Włoska wątek zamknięty Bardzo pyszna dania kuchni włoskiej dla smakoszy.Fajny nastrój polecam na...
~Andrzej
-

Tak sobie... bez rewelacji wątek zamknięty Ogólnie wnętrze super, ale obsługa taka sobie... Kelnerki zachowują się jakby...
~johny_gda
-

Bartek - opinia wątek zamknięty Jedzenie smaczne, oryginalnie przyrządzone i podane .Obsługa miła,...
~Bartek
-

dodano: 4 listopada 2009

Miejsce godne uwagi wątek zamknięty śliczny lokal, w nowoczesnym stylu! niezbyt duży, przez co daje wrażenie...
~zbigniew
-

dodano: 3 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

17

wątków

do góry