Widok

Tomasz Mazurek ortopeda pilne!!

Dziewczyny, wiecie może gdzie przyjmuje ortopeda-traumatolog - Tomasz Mazurek?

tzn. czy ma jakiś gabinet oprócz clinica medica? błagam o numer bardzo potrzebuję!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdańsk,oliwska 62 tel.583423380 przychoenia w Nport
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy mogę prosić tez nr komórki ?

Tomasz Mazurek ortopeda przyjmuje tez prywatnie na ul.Oliwskiej 62.Nowy Port Gdansk. tel.0583423380.dzwonic miedzy 12.00-16.00
Pracuje na akord! W punkt. Czekałam na wizytę z wielką nadzieją. Trwała moze 2 minuty. Na RTG, z którym przyszlam nawet nie zerknął. W ciągu 10 minut przyjął 6 osób! Zbywał moje pytania i widać było, że jedyne, czego oczekuje, to abym jak najszybciej wyszła. Kazał brać leki przeciwbólowe i przyjść z usg, podając mi nr tel, gdzie prywatnie mam je zrobić. Czy to nie dziwne? Nie tylko ja byłam zdziwiona czasem przeznaczonym na pacjenta.
Zastanowcie sie czy isc do niego. Nadety bufon, ktorego kariera zjadla. Zawiodlem sie niesamowicie, odmowil pomocy memu dziecku, ale za wizyte skasowal normalnie. Wysłał na rtg i nawet go nie otworzyl. Wnioskuje ze pracuje na akord.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.mogę prosić o meila z numerem telefonu do dr.i szczegóły operacji?syn ma mieć w maju operacje prawej rączki bo ma dodatkowego kciuka i denerwuje się.podaje meila joan-3miasto@wp.pl

potwierdzam
profesor Tomasz Mazurek ortopeda nadal przyjmuje w nowym porcie na Oliwskiej 62 prywatnie (150zł) oraz na NFZ (długie terminy oczekiwania)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Płaskostopie u dziecka do 4 roku życia jest fizjologiczne i nie koryguje się go. Może chodziło o inną wadę?
W JAKIM WIEKU pANA CORKA BYŁA OPEROWANA?
podałam bledny nr.do rej.wlasciwy to 58 342 33 80
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiecej informacji na temat tego miejsca umiesciłam pod opisem dr.Mazurka na samym dole strony.
TOMASZ MAZUREK przyjmuje zarówno prywatnie i na NFZ w Gdańskim centrum zdrowia ul.Oliwska 62 nowy port.
tel.do rej. 58 342 33 90
Czy mogła by mi pani wysłać KOMÓRKĘ dr.MAZURKA na meila magdaszpalerska@wp.pl.
Jestem właśnie w trakcie załatwiania operacji z dr. Mazurkiem i chyba o mnie zapomniał.
Dr. Tomasz Mazurek również przyjmuje w Gdańskim Centrum Zdrowia ul.Oliwska 62 NOWY PORT.

- tel. do rej. 58 342 33 90
- są krótkie terminy oczekiwania na wizyty
- pani w rej. odbiera każdy tel.
- dr.na NFZ przyjmuje w piątki
- prywatnie w poniedziałki ,koszt 150 zł
- dzieci bez kolejki
- polecam również chirurga ręki Adama Lorczyńskiego
dzięki niemu znów chodzę !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja osobiście polecam dr.Konrada Drewka od dziecięcych stópek.Ja chociaż nie byłam juz dzieckiem przeprowadził u mnie 5 zabiegóg. Bo ja choruje na ch.Wilsona . Ta choroba zrobiła mi ze stóp stopy końsko-szpotawe.
Ów dr.przyjmuje w szpitalu kolejowym ul.Nowe Ogrody , rok czekania na wizytę

A jak pani zależy na czasie to do dr. do Sopotu ul.Haffnera 6 ''krzywy domek'' kur-ort''
Dr hab. med. Tomasz Mazurek - Kierownik I Kliniki Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego - główne zainteresowania naukowe to chirurgia ręki, mikrochirurgia i ortopedia dziecięca.
Wykształcenie:
1987 - Wydział Lekarski Akademii Medycznej w Gdańsku
1990 - pierwszy stopień specjalizacji z ortopedii traumatologii narządu ruchu
1994 - tytuł specjalisty w zakresie ortopedii i traumatologii
1997 - stopień naukowy doktora nauk medycznych uhonorowana nagrodą Rektora AM w Gdańsku
1999 - stopień naukowy doktora habilitowanego nauk medycznych
Doświadczenie:
1987 - nadal - lekarz i nauczyciel akademicki w Klinice Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu, od roku 2013 na stanowisku Kierownika Kliniki
Główne zainteresowania naukowe to: chirurgia ręki, mikrochirurgia i ortopedia dziecięca. Owocem tych zainteresowań było przeprowadzenie pierwszej replantacji kciuka na Pomorzu w 1993 roku oraz wprowadzenie nowoczesnych technik operacyjnych, takich jak przeszczepy unaczynione, rekonstrukcje w zakresie urazów i chorób nadgarstka, zastosowanie metody Ilizarowa w wydłużaniu kończyn, śródszpikowe gwoździowanie kości długich u dorosłych i dzieci, nowoczesne leczenie stopy końsko-szpotawej w postaci całkowitego uwolnienia podskokowego i metody Ponsetiego czy kompleksowego leczenia dzieci z mózgowym porażeniem dziecięcym.
Najszerszy wymiar w pracy naukowo-badawczej dra Tomasza Mazurka zajmuje problem leczenia urazów i chorób ścięgien. Owocem tych dociekań naukowych jest stworzenie protezy ścięgna własnego pomysłu w rekonstrukcji ścięgien zginaczy palców ręki, prace biomechaniczne dotyczące wytrzymałości zespoleń ścięgien oraz prace biomechaniczne poświęcone badaniu wytrzymałości połączenia przeszczepu ścięgna z paliczkiem kostnym palca ręki.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ORTOPEDIA
ul. Oliwska 62, 80-542 Gdańsk
tel.: (58) 342 33 80
email: info(at)ortopedia-gdansk.pl
Copyright © NZOZ Ortopedia 2015
NIP: 583-26-39-146, REGON: 191856046
O NAS
KONTAKT
Nie zgodzę się z tym... Ilekroć byłam u niego i zlecał jakieś badania to jak poszłam z wynikami to traktował to jako dokończenie wizyty i nic nie płaciłam.
Jestem zbulwersowana zachowaniem tego lekarza. Po obejrzeniu córki stwierdził, że potrzeba zrobić rezonans kolan (oczywiście prywatnie). Z wynikami udałam się na wizytę (odpłatnie) po czym stwierdził, że nie zna się zbyt dobrze na kolanach i muszę iść do innego lekarza dr.Samson. Mógł to powiedzieć przy pierwszej wizycie, a nie naciągać na kolejne koszty z czego my nawet nie jesteśmy z trójmiasta. Żałuję, że nie zażądałam zwrotu pieniędzy za wizytę.
dla mnie najgorszy ortopeda ,dziecko 4-letnie ma krzywe nózki ,takie ze sie o nie potyka ,doktor w prywatnej klinice na zaspie nawet go nie obejrzał po czym stwierdził "z punktu ortopedycznego nic tutaj nie widze " wizyta twała moze 5 minut i kosztowala 200 zł .
Absolutnie nie wart swojej ceny !

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry