Widok

Tort Hello Kitty - gdzie znajdę?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pomóżcie :)
Obiecałam córeczce na trzecie urodziny torcik hello kitty ale nie mam pojęcia, która cukiernia mi taki wykona.
A może któraś z forumek?
Kiedyś ktoś na forum wkleił zdjęcie takiego torta, chyba właśnie zrobionego przez forumkę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jop, ja robiłam taki tort i wklejałam fotkę.
wróóóóóóć, ja robiłam ze świnką peppą w tym roku :D ale to tylko kwestia opłatka, jak kupisz z hello kitty to ten sam schemat jest.
tu masz caaały wątek ze zdjęciami i przepisami http://forum.trojmiasto.pl/tort-dla-dziecka-malym-kosztem-i-latwy-jak-t283165,1,160.html
https://picasaweb.google.com/104027046255264814702/TortyZHelloKitty
http://forum.trojmiasto.pl/zapraszam-na-tort-t191003,1,45.html
o kurde.... przy tych tortach az głupio swoje wypieki wklejać tu :O Shame on me!
Hello Kitty wbrew pozorom nie jest trudny, moja córka zmieniła koncepcję praktycznie z godziny na godzinę i musiałam improwizować ztąd np. wąsy z paluszków a noc to przyprawa- kurkuma ;-) tort pokryty śmietaną z mascarpone.

image
oo to mi kuzynka zrobila taki:)
image

Uploaded with ImageShack.us
Dziewczyny, piękne te torty miałyście, gratuluję talentów :)
Ja jestem beztalencie kulinarne w dodatku z ciągłym brakiem czasu, więc wolę powierzyć wykonanie fachowcowi ;p
Fajnetorty - to Twój tort widziałam na zdjęciu.
Możemy się jakoś zgadać na priva? Potrzebuję na 7 albo 14 stycznia, jeszcze nie wiem dokładnie.
Maga79 - mialam wlasnei pisac ze Paulinka miala tort z Hello Kitty na roczek - wlasnie od fajnetorty, polecam szczegolnie czarny las bo taki uwielbiam (mielismy na pol z truskawka). Zresztą zamawiałam od niej 3 torty i jak bedzie okazja będzie następny.
Sara, właśnie Twój tort kiedyś widziałam i bardzo mi się spodobał :)
Jeżeli ktoś ma ochotę na torcik, to zapraszam do zamawiania fajnetorty@wp.pl
Ja na to forum bardzo rzadko zaglądam, bo nie mam czasu ale pocztę tortową sprawdzam często więc najlepiej kontaktować się ze mną mailowo.
ja - dziękuję za podanie linka do mojej galerii i do ogłoszenia.
Jadźka - zrobiony własnoręcznie tort zawsze cieszy gości. Na pewno czułaś się jak gwiazda imprezy, kiedy tort wjeżdżał na stół ;))))
Olusia - bardzo ładnie wyszedł Twój Helllo Kitty a słone paluszki dobrze przełamują słodycz ciasta ;)))))
ewciak - Julka ma kochaną ciocię. Wierz mi - zrobienie takiego tortu kosztowało Twoją kuzynkę sporo pracy.
Sara - Dziękuję za miłe słowa - dodają mi skrzydeł :) Z przyjemnością zrobię kolejny tort dla Paulinki :)
zapraszam do mojej galerii z tortami: [url]www.picasaweb.google.pl/fajnetorty[/url]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

do góry