Widok

Tragedia w Koszalinie

Może ktoś mi to wyjaśni?
W radiu mówili, że dziewczęta zatruły się czadem
A powodem była rozszczelniona butla gazowa.
Nie podejrzewam, że ktokolwiek miałby w pomieszczeniu butlę z CNG. Czyli raczej była to butla z LPG.
LPG nie jest trujący. I nie zawiera tlenku węgla.
Zatem jak?
Ok. Butla się rozsczelniła i spowodowała pożar. Palące się substancje ze ścian, czy podłogi, mogły emitować tlenek węgla.
Ale nie dzieje się to w sekundy, czy minuty.
Jakim cudem, zdrowe na ciele i umyśle (jak mniemam) dziewczyny, nie wyszły po prostu z pomieszczenia, które się paliło?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Idąc wzdłuż wiejskiego plotu, lubię czasmi uderzać kijkiem o sztachety tegoż płotu. Wyskakuje zawsze jakiś wiejski burek, z jazgotem reagując na ten sygnał. Chroni moje spodnie przed burka ząbkami ten że płot. Bywa że płot ma braki w usztachetowieniu. Wówczas trzeba się salwowac ucieczką. :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wy tam jakąś chyba zbiorową sesję terapeutyczną przechodzicie.

Swoją tożsamość próbujecie stworzyć nazywając się normalsami, co nie przeszkadza jednocześnie nazywać innych forumowiczów g**dami, szujami, trzodą, etc.
Najlepiej waszą zdefirmowaną relacje z otoczeniem pokazuje wątek, w którym zupełnie obca i nieznana wam dziewczyna zapytała ‚jak dojadę?’.

Pacjentom w szpitalu psychiatrycznym tez mówi się, ze z nimi jest wszystko ok, ze są „normalni”, wtedy podobno efekty leczenia są lepsze.
Co nie zmienia faktu, ze nadal te osoby potrzebują pomocy i stałego leczenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szuja i jego przydu*as od rana do nocy siedzą na forum i wciąż próbują narzucać innym swoje poglądy i prowokują nawalanki. A potem pierwsi zarzucają innym brak merytoryki i prowokowanie kłótni. Podczas kiedy szuja sam nie napisał chyba nic merytorycznego bo jedyne co pisze to chamska i nachalna propaganda pełna bolszewików i PRL-ów a zupełnie pozbawiona konkretów. Dopytywany o konkrety, broniąc przegranej sprawy przechodzi do wycieczek osobistych. przydu*as dotychczas popełnił jeden (słownie jeden) konkretny, merytoryczny wpis w temacie budowy szamba założonym przez Iśkę. Od lat robi swoją obecnością szambo z tego forum więc się na tym zna. Poza tym jednostkowym przypadkiem postępuje dokładnie jak szuja tyle że z większym zaangażowaniem w wycieczki osobiste a mniejszym w propagandę.
I nic to że jesteśmy w dziale Hydepark a maksyma działu brzmi "Nieskrępowane rozmowy niezwiązane z żadnym tematem przewodnim". Szuja i jego przydu*as roszczą sobie prawo do decydowania jakie poglądy są właściwe i co jest merytoryczne a co nie. Wystarczy mieć poglądy inne niż oni żeby narazić się na obelgi i drwiny. Z dyskusją na poziomie jakie się tu kiedyś odbywały, gdzie oponenci próbowali się wzajemnie przekonać a nie pokonać nie ma to nic wspólnego. Albo jest się z nimi, albo jest się sekowanym. Miejsca na inne poglądy w Hydeparku obecnie nie ma.
Ponieważ mam dość bezsensownych nawalanek z mojej strony bez odbioru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Suszarka to akurat nie jest przykład negatywnego wizerunku twojej osoby, ktory samemu wykreowales. Nie będę cię kopal publicznie pisząc jak to wygląda. Ale tobie ostatniemu wypada o innym pisać trzoda, a siebie nazywać normalsem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak przy okazji.
Trzoda mi za*bisty pomysł podsunęła.
Wprawdzie do urodzin Crossa jeszcze deczko czasu zostało, ale wiem, co mu kupię na urodziny.
Suszarkę
Jeśli mnie za ten prezent nie zabije, to jest najbardziej zarąbistym gościem, jakiego znam :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

> Obraz swego nędznego życia

que?
Niby jak?
Opowieściami o suszarce, którą tak lubicie przywoływać?
Jest prawdziwa.
Musiałem na cito sklepać jakieś grzaniie w chacie, zanim nie podlączyłem grzejnika elektrycznego bez obaw.
Świadczy wyłącznie o pomysłowości, rozwiązywaniach kłopotów "na cito"
Nawiasem mówiąc.. do dzisiaj jej szcotek. nie wymieniłem, chcociaż dawno kupione.
Jakoś moja fryzura nie potrzebowała nigdy suszarki :)

Bazyliszek jakiś ? A wracając do tych twoich eufemizmów jak "trzoda" : kim ty żałosny człeku jesteś by innym przypisywać takie określenie, które raczej powinno być utożsamione z tobą ? Obraz swego nędznego życia samemu kreujesz na forum, przez nikogo nie prowokowany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Widzę że uroda Krzyża jest wręcz legendarna

Jak już kiedyś wspominałem
tak jak Crossa cholernie lubię i szanuję. to mam 100% pewności, że gdybyś miał okazję spotkać Go osobiście, gorzko byś tego spotkania żałował.
Sczególnie ty czy reszta trzody.

Widzę że uroda Krzyża należy do kanonów estetycznych "normalsów". Jest wręcz legendarna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Kocio

Wiesz, że znamy się "z gęby" od 15-09-2012?
Nie przypuszczałem, że aż taki szmat czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zastanawiałem się, czy kwestia fizycznej znajomości ma jakiekolwiek znaczenie
Ciutkę ma. Bo akurat Crossa zupełnie inaczej się odbiera w realu, niż prezentuje się Netowo
Polecę prywatą. Niedużą
Znam cię Kocio, z gęby, Tak jak znam Kruka czy BMtF
Czy fakt osobistych relacji przełożył sie na "życie forumowe"?
Nie sądzę
Każda z osób, jakie miałem okazję poznać w realu. jest sobą. I na forum nie odgrywa kogoś innego.

> Wolę żeby facet miał gębę jak Cross

Dziwne masz upodobania :D

A poważnie:
Rozdział trzody od normalsów jest ewidentny i widoczny dla każdego Foruma.
Z każdym da się pogadać po ludzku. Bo ma to jakikolwiek sens.
Poza trzodą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wolę żeby facet miał gębę jak Cross niż pomieszane w głowie jak Sky lub jaq
Uroda z czasem mija a paskudny charakter pozostaje i potrafi zepsuć nawet najpiękniejsze oblicze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jaq-u, zupelnie nie wiem do czego on tęskni, ale widzę że Krzyż bardziej niż merytoryką wątków interesuje się forumowiczami. Ta jego tendencja jest bardzo „przejżysta”.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sky, nie wiem czy podzielisz moją opinię, ale odnoszę wrażenie że Cross tęskni do wymiany dialogów z gdynianinem, prawdą....Brakuje mu wyraźnie katalizatora do konstruktywnych dialogów.

.>onanizowanie się z tego powodu na forum przez dwa tygodnie

Krzyż, co ty cały czas z tym onanizowaniem ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, tak. Już pisałeś że myślisz o mnie kiedy się podcierasz. Ja uważam że to obrzydliwe ale różne rzeczy różnych ludzi kręcą. No i na wzajemność z mojej strony raczej nie licz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cross, wszystko możesz mi zarzucić, ale nie to że nabijam się z twojego błędu. Bynajmniej nie to jest motywem mojego zainteresowania, graniczącego z fascynacją, twoją osobą jak zjawiskiem.

Ok. Popełniłem błąd ortograficzny. Każdemu może się zdarzyć. Ale po pierwsze primo onanizowanie się z tego powodu na forum przez dwa tygodnie tak jak obaj to robicie jest żałosne. A po drugie primo lepiej napisać coś sensownego z błędami ortograficznymi niż wypisywać polityczne brednie, których nawet największy d**il nie bierze poważnie. Swoją drogą taka sytuacja musi być dla was frustrująca. Nawet trochę mi was żal.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Widzi same plusy. Swoją drogą, ciekawi mnie jaki impuls musiał pojawić się w głowie tego nieboraka, że obrał taki avatar.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (237 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry