Widok

Transmisje sprzedażowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prowadzę regularnie tramismisje sprzedażowe na facebooku. Mam swój sklep oraz przez takie coś sprzedaje mi się naprawdę sporo rzeczy. Zastanawiam sie jednak w czym jest problem bo w ostatnim czasie znacznie zmniejszyły sie moje zasięgi. Kiedyś miałam 3-4 razy więcej oso oglądających.

Czy ktoś również miał z tym problem? Jak przyciągnać potencjalnych klientów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Faktycznie jest problem z zasięgami. Sporo o tym słychać też na Instagramie. Ja też to odczuwam, niezależnie czy piszę służbowo czy prywatnie. Być może nastąpiło jakieś zmęczenie tą formą komunikacji i pozyskiwania informacji. Zaczęłam się nawet zastanawiać, czy siła mediów społecznościowych nie zmalała na tyle, że trzeba szukać innych form dotarcia.
W twoim przypadku powinno pomóc wyjście poza Facebooka. Można to zrobić za pomocą webinarów i w oparciu o grupę zainteresowanych budowaną za pomocą newslettera. Jak sądzę, masz grono stałych klientek, a link do zapisów do newslettera też łatwiej dystrybuować wśród osób zainteresowanych, a co najważniejsze, z wyprzedzeniem i niezależnie od terminu transmisji (baza jest budowana narastająco). Zdaje się, że taką transmisję można prowadzić równolegle w różnych mediach, są do tego specjalne platformy. Jest sporo osób, które zajmują się promocją w sieci i uczą, jak się do tego zabrać. Oczywiście nie bez znaczenia pozostaje też jakość i atrakcyjność Twoich transmisji.
https://kohai.pl/blog/goracy-trend-w-zakupach-online-livey-sprzedazowe/

Zerknij sobie na stronę. Znajdziesz tutaj kilka odpowiedzi na ten temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (40 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

nie daje rady,mam juz dosc...... (27 odpowiedzi)

Musze sie wygadac,przepraszam ze tu ale nie mam komu;( Mam 26lat i okolo 100000tys dlugu przez...

nietrzymanie moczu po ciąży (29 odpowiedzi)

Słuchajcie czy któraś z Was miała po porodzie problem z nietrzymaniem moczu?

do góry