Widok

Trzy Żagle - czy ktoś mieszka ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was mieszka w Trzech Żaglach? Interesują mnie opinie mam z dzięćmi ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
okna są nieszczelne bo jakby nie patrzeć jakoś powietrze do mieszkania z zamkniętymi oknami musi się "dostać" nie znam tego budynku i nie wiem jak tam jest ale standardowo są to albo nawietrzaki (takie ustrojstwa w górnej części okna z opcją zamykania (nie zawsze)) albo metoda stara jak świat a raczej od kiedy produkuje się "szczelne:" okna plastikowe wycięcie uszczelki na fragmencie okna właśnie po to żeby zapewnić wentylację. W nowych budynkach jest przeważnie wentylacja mechaniczna i jeżeli tak będziesz szczelnie zakrywać szpary którymi powietrze dostaje się do mieszkania to zaburzysz system i wtedy zaczynają się reklamacje że grzyb i wilgoć w mieszkaniu...
może ktoś jednak mieszka ..... ;-)
ona chyba dalej na Jasieniu mieszka

zapytam Kasię jak się pojawi
dziewczyny zapytajcie Kasię 31 z tego co pamiętam z innego wątku miała kupić tam mieszkanie , a ma dzieci więc na pewno podpowie jak ze szkołami i dojazdem, i ile udało się wynegocjować, a jeśli nie kupiła to dlaczego wybrała inną lokalizację?
zawsze mozna negocjować nawet do 8 % tym bardziej ze INPRO nie zbuduje bloku F póki nie sprzedadzą wszystkich mieszkaćń

a w tym roku bedzie mały zastój na rynku

dobre i 3, ale ja myślę że jest szansa na więcej ;-)
juz zmienili na 3 & (kiedys bylo 5)
http://www.ikea.com/pl/pl/store/gdansk/ikea_family#lokalni

Kamcia - mówisz o trzech żaglach? Ja wczoraj byłam oglądać mieszkanie i właśnie sprawdzałam okna bo w mieszkaniu w któym mieszkałam do tej pory był problem z oknami więc teraz sprawdzam przede wszystkim okna - i akurat tu było ok
Dejwi, serio? no to cena mieszkania w trzecim żaglu jest mega atrakcyjna ;-)
Mój kuzyn ma tam mieszkanie i ma okna nieszczelne i muszą je zaklejać, a deweloper oczywiście nic nie chciał zrobić ale nie wiem jak to się wyjaśniło...
No i z tym dojazdem to prawda, tylko jedna ulica a goście to nie wiem gdzie mogą parkować
z kartą IKEA FAMILY macie na dzieńdobry 5% taniej W INPRO

a najlepsze rozkłady mieszkań i wyskoki standard wykończenia ma ROBYG

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
BEATA i jedna ulica dojazdowa !!!!!!!!! nie kupuj TAM !!! zabiją was wjazdy / wyjazdy

ja zaczynam nawet dumac o morenie - tam sa budynki 3-4 pietrowe

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam też na oku jedno w City Parku, ale tam budowa będzie trwała jeszcze ze dwa lata co najmniej ;-) i droższe o wiele od pozostałych
mamaalanka - aviator ma od strony parku, ale ja potrzebuję 4 pokoje i to już ;-) sprzedałam mieszkanie, chwilowo u teściów ;-) i szukam szukam, a w Aviatorze jest jedno, wybieram się w sobotę na dni otwarte, ale salon ma od ulicy
Nie mogę czekać aż drugi budynek będzie w sprzedaży ;-)
Więc wybieram z tego co jest już lub będzie za chwilę - górski
beata jeszcze jedno ... zastanów się dlaczego ludzie uciekają z 3 żagli ...
mieszkania kupili - teraz okazyjnie sprzedają więc pewnie ze stratą ... bo ... bo tam jest do kitu, poszukaj na jakiś forach opinii o osiedlu
ja bym się bała tej inwestycji ... i komunikacyjnie do kitu ... pamietaj ze dzieciaki bedą korzystac z komunikacji z 10 lat ... zanim autem zaczną same jeżdzić

tam jest za ciasno / za dużo ludzi / blok to masówka wiec nie oczekujmy ze np sciany poządnie wyciszone ... wiec bedzie słuchyc sasiadów ...

małe bloczki to jest to ... ale drogie i mało sie tego buduje na zaspie ... wszedzie tylko te wiezowace ... :(

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i widzicie JUZ TAM NIE KUPIE ...

dziewczyny trzeba uciekać z JANA PAWŁA póki czas ... !!!!!!!!!!!!!

lokalizacja mocno straci na wartośći przez korki

a CityPark ma TYLKO 1ną ulice wjazdową na osiedla (5 wiegasnych budynków) - powiedzcie mi kto to tak wymyślił ? co za baran ...

AWIATOR - 2 i 3 lutego - DNI OTWARTE

beata_gdansk wiem wiem - dlatego ja wybrałam chate nie od ulicy
ale mega się boje tych korków - one i tak nas dotkną obecnie :(

dziasssssssssss to będzie masakra ...

ja mieszkalam na leszczyńskich i już teraz śa spore korki po poludniu przy dojezdzie do jana pawła, do tego masa świateł i macie racje...korki na bank.
Madness is the gift, that has been given to me!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry