Widok
okna są nieszczelne bo jakby nie patrzeć jakoś powietrze do mieszkania z zamkniętymi oknami musi się "dostać" nie znam tego budynku i nie wiem jak tam jest ale standardowo są to albo nawietrzaki (takie ustrojstwa w górnej części okna z opcją zamykania (nie zawsze)) albo metoda stara jak świat a raczej od kiedy produkuje się "szczelne:" okna plastikowe wycięcie uszczelki na fragmencie okna właśnie po to żeby zapewnić wentylację. W nowych budynkach jest przeważnie wentylacja mechaniczna i jeżeli tak będziesz szczelnie zakrywać szpary którymi powietrze dostaje się do mieszkania to zaburzysz system i wtedy zaczynają się reklamacje że grzyb i wilgoć w mieszkaniu...
mamaalanka - aviator ma od strony parku, ale ja potrzebuję 4 pokoje i to już ;-) sprzedałam mieszkanie, chwilowo u teściów ;-) i szukam szukam, a w Aviatorze jest jedno, wybieram się w sobotę na dni otwarte, ale salon ma od ulicy
Nie mogę czekać aż drugi budynek będzie w sprzedaży ;-)
Więc wybieram z tego co jest już lub będzie za chwilę - górski
Nie mogę czekać aż drugi budynek będzie w sprzedaży ;-)
Więc wybieram z tego co jest już lub będzie za chwilę - górski
beata jeszcze jedno ... zastanów się dlaczego ludzie uciekają z 3 żagli ...
mieszkania kupili - teraz okazyjnie sprzedają więc pewnie ze stratą ... bo ... bo tam jest do kitu, poszukaj na jakiś forach opinii o osiedlu
ja bym się bała tej inwestycji ... i komunikacyjnie do kitu ... pamietaj ze dzieciaki bedą korzystac z komunikacji z 10 lat ... zanim autem zaczną same jeżdzić
tam jest za ciasno / za dużo ludzi / blok to masówka wiec nie oczekujmy ze np sciany poządnie wyciszone ... wiec bedzie słuchyc sasiadów ...
małe bloczki to jest to ... ale drogie i mało sie tego buduje na zaspie ... wszedzie tylko te wiezowace ... :(
mieszkania kupili - teraz okazyjnie sprzedają więc pewnie ze stratą ... bo ... bo tam jest do kitu, poszukaj na jakiś forach opinii o osiedlu
ja bym się bała tej inwestycji ... i komunikacyjnie do kitu ... pamietaj ze dzieciaki bedą korzystac z komunikacji z 10 lat ... zanim autem zaczną same jeżdzić
tam jest za ciasno / za dużo ludzi / blok to masówka wiec nie oczekujmy ze np sciany poządnie wyciszone ... wiec bedzie słuchyc sasiadów ...
małe bloczki to jest to ... ale drogie i mało sie tego buduje na zaspie ... wszedzie tylko te wiezowace ... :(