Widok

USG 4 D W INVIKCIE...DO JAKIEGO LEKARZA POLECACIE???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chciałabym iść na usg 4 D do Invikty,tylko nie wiem do jakiego lekarza,czy w ogóle polecacie ta placówke???jesli chodzi o usg 4D?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahahah o matko ale sformułowałam pytanie :)))

no wlasnie zdeczko smiesznie :)
Hejka ja ide w przyszlym tygodniu do invicty do dr brzóski. Zdam relacje po wizycie, ale slyszalam o niej same dobre opinie jak na razie.

Moja lekarka polecała mi dwóch lekarzy. Dr Brzóska - kobieta i dr Puzio - mężczyzna. Ja bylam dwa razy u Puzio. Polecam.
marcy czekam na relacje :)

baska a ile czasu trwa takie badanie w invikcie?
i w jakie dni i godziny wykonywane jest to badanie-bo nie znalazłam informacji na ich stronie

pani doktor jest super patologiem czlowiekiem i wogle prowadzila moja ciaze robila mi amniopunkcje jest bardzo dokladna
marcy koniecznie zdaj relację, bo ja też będę prawdopodobnie robić usg 3d lub 4d nie wiem jaki maja sprzęt u dr Gniadka w invikvcie
troszke to kosztuje i nie wiem czy warto....
ciekawa jestem ile to trwa:)

image
Badanie trwa conajmniej pół godziny. To w 23 tygodniu jest znacznie dłuższe, bo jest więcej do zbadania. Sprzęt mają rewelacyjny. U mnie udało się zbadać przepływ krwi w łożysku. To podobno bardzo ciężko zbadać i tylko na dobrym sprzecie można. Chodziło o sprawdzenie czy nie grozi mi nadciśnienie w ciąży albo zatrucie ciążowe (w 33 tyg.). Na szczęście nie grozi. A przyjmują różnie. Ja byłam raz w czwartek raz w sobote. Musisz zadzwonić i się umówić, dopasują ci termin.
a ile masz nagrania filmu?

bo podejrzewam, że masz nagranego bobaska....

image
Nagrane jest całe badanie, najpierw zwykłe usg, potem 4D. Ok. 20 minut.
TERAZ BEDE MIALA DYLEMAT-DR bRZóSKA CZY DR pUZIO :/

u Brzoski zawsze mega kolejki:)
Niestety u Puzio też. Jak dzwoniłam w lipcu to mi termin na 1 wrzesnia dali. Fakt że w pierwszej polowie sierpnia byl na urlopie. Ja jak dzwoniłam za pierwszym razem też nie wiedzialam do kogo, ale termin mi bardziej u Puzio pasował, więc poszłam do niego. Ale o Brzósce też same pozytywy słyszałam.
aaa dobrze wiedziec,to jutro zadzwonie i zarejstruje sie najlepiej:)) a w jakie dni i godziny przyjmuja wiecie??zanim zadzwinie zgram to z grafikiem męża:)

to juz zdecydowałam :))) 16 pażdziernik dr Brzóska godzina 18.30 :))) nie moge sie doczekac !!!!! :))

pani w rejstracji powiedziała ze 180 zł...takie full wypas :))tez tak płaciłyście??:)))

Tyle samo. Badanie z opisem i nagraniem. Płyty nie musisz mieć, mają swoje. Niewielkie pocieszenie przy takiej kasie. Ale moim zdaniem warto.
to jednak i tak chyba wychodzi najtaniej bo juz slyszalam o cenie za 4d 230 zeta w trojmiescie
czym różni sie 3d od 4d?
hehe dobre pytanie,ale mysle ze 4 D jest lepsze,dokładniejsze:)....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry